Some inspiration thanks!

2008-12-02 ♥ 23:08:41 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Vart tog inspirationen vägen?
Jag har inte varit ute och fotat nåt alls på jättelänge. Det är som att jag fick prestationsångest med nya kameran. Det måste verkligen bli helt perfekt för att jag ska kunna ta bilder.
Jag skriver nästan aldrig nåt nu heller. Bara när jag har ångest, vilket faktiskt inte är så ofta nu för tiden. I nedtrappningen av medicinen är jag nu på halva min vanliga dos. Jag känner av lite yrsel ibland, men annars funkar det bra.
Jag håller på att bli en soffpotatis också är jag rädd för (Jessica 150 kg) I måndags kände jag mig inge pigg så det blev inte simma. Kanske imorgon. Men då ska jag i alla fall gå till skolan, det är ju alltid nåt.
Skolan känns enbart tråkig just nu. Jag vill komma nånstanns. Jag orkar inte vara som en efterbliven som pluggar på komvux, jag vill börja på högskola nu, nu, nu!
Jag kom på idag att jag inte har några pengar heller. Kan inte nån bara ta min gamla lägenhet nu så jag slipper betala hyra för den? Jag får jättelite bidragspengar från CSN, jag klarar mig inte ens på det lilla jag får. Jag som hade tänkt köpa julklappar snart, och i helgen ska vi till V-ås, då ska jag ju köpa skor..


RSS 2.0