vaken tidigt

2013-06-30 ♥ 05:38:07 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

klockan är 5.32 och jag ligger här med alla röriga tankar igen.
igår var vi till Uppsala och firade min kära som fyller 30 idag. festa fick han göra utan mig och Molly som tog helvetesbussen hem igår, som tur var sov trollet hela vägen. idag kommer pappa, vi ska till biltema och köpa cykelstyrstång(fritt översatt) och sen åker vi till Fagersta igen och blir där några dagar, hoppas på fint väder så att vi (läs Molly) kan bada och gå kvällspromenader.


allt som rör sig

2013-06-26 ♥ 05:37:20 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

jag har börjat få så svårt att somna. jag kan vara hur trött som helst men det är som att hjärnan inte vill stänga av. idag har jag och Molly varit i Fagersta en vecka, det har gått fort! och det har varit kul, har ingen lust alls att åka tillbaka till Västerås. men vi måste ju. framtidsplanerna krånglar och jag vet inte hur det kommer bli med allt. en eventuell flytt, skolan och förskola till Molly är vad som rör sig i huvudet. på ett eller annat sätt måste det lösa sig till hösten. klockan är 5.36, måste försöka somna om..


yoko, yakamoko, toto

2013-06-17 ♥ 08:46:38 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

en vecka med halsont och jag börjar tröttna ordentligt. vi håller på att vända tillbaks dygnet. med sommarlovet kom en helt skev dygnsrytm. nu innebär det istället att gå upp klockan sex, tydligen, men det får det vara värt. snart är det midsommar, längtar! på onsdag åker vi till Fagersta och blir där ett tag.


Tråkigaste listan någonsin

2013-06-10 ♥ 22:13:08 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det tråkigaste som hänt dig i år.
-Skolan har varit jävligt jobbig, måste jag nog få säga.

Det bästa som hänt i år.
-Mollys framsteg.

Nuvarande beroende:
musik: The Rumjacks, Tossers, Flogging Molly.
tv-serie: Modern family!
kläder: Shorts.
mat: Jag är aldrig sugen på nåt annat än glass och fika nu för tiden. (Nej, jag är inte gravid.)

Ett jobb du aldrig kan ha.
-Något som jag inte skulle trivas med att göra, typ telefonförsäljare eller sophämtare.

Något du inte gillar hos andra.
– Folk som bara är intresserade av att prata om sig själva. Och såna som inte tycker som jag, haha.

En dålig sida med dig själv.
-Jag är en bitter pedant som har svårt att tycka att något är kul just nu.

En maträtt du är sugen på just nu.
-Tonfisksallad.

Helgplaner?
– Skansen på söndag, eventuellt.



Älskade tjej

2013-06-10 ♥ 21:28:20 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det har blivit en del vårdcentralsbesök för lillfröken, men nu hoppas jag att det är nog. Idag var vi där för eksem som inte vill försvinna och fick ny salva utskriven. Blöja vill hon knappt ha alls längre, bara när vi är ute och när hon sover. När hon är kissnödig (oftast) så går hon in på toa, tänder lampan, kissar på pottan och häller ut i toalettstolen. Eller ja, hon står och håller upp pottan och säger kiss, kiss, kiss, kiss.. tills man kommer och hon får visa, då kan det hällas ut :)
Trotsig, javisst, men hon är helt underbar. Obeskrivlig kärlek.


sommartid

2013-06-08 ♥ 19:07:28 | Kategori >> | KOMMENTARER (0)

igår var vi i fjärdhundra och badade med Linda och Hugo, en jättemysig och varm dag var det. att se Mollys lycka när hon badar är obeskrivlig. hon somnade på mitt bröst på tåget hem och så tog vi taxi sista biten. idag kom pappa och Oscar och hälsade på. det händer inte så jätteofta så det är desto roligare när det sker. inte långt kvar till midsommarafton nu och det ska bli så kul! Molly ska få se vart jag tillbringade alla mina somrar som barn i Järvsö. nu sover hon för fullt och har gjort i tre timmar, kanske behövs. jag passade också på att vila en timme faktiskt.



Det sista

2013-06-06 ♥ 01:41:39 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det man inte har tid att göra på dagen får man göra på natten. Molly blev lämpligt sjuk mitt i min sista uppsats. Hon fick infektion i handen efter brännskadan så nu får hon penicillin. Det går i alla fall bra att få i henne den. Själv skulle jag förmodligen spy om jag fick i mig en dos av det där äcklet. Men hon är duktig.
 
På måndag ska uppsatsen vara klar och sen tar jag sommarlov! Det ska bli så oerhört skönt och välbehövligt. Vi har inga planer för sommaren, förutom att försöka åka och hälsa på så många vi kan (och har råd med.) Vi kommer förmodligen vara i Fagersta ganska mycket. I midsommar åker vi till Järvsö och det ska bli det bästa på länge, det känner jag verkligen på mig.


RSS 2.0