Aldrig mer hit.

2006-11-25 ♥ 12:11:57 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag får ont i huvet av all skit som verkar sitta fast därinne.
Nu tänkte jag skriva av mig lite.
Pappa mår jättedåligt. Han vill ha mitt och Emmas stöd. Vi försöker så gott vi kan.
Men vi har faktiskt våran egen skit också, även om vi försöker hjälpa honom så mycket vi kan ändå.
Dom kanske ska skiljas. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, inte en skilsmässa till.
Stackars älskade bröder. Stackars små älsklingar. Jag vill inte att ni ska få stå ut med nåt sånt.

Och den förbannade skoljäveln gör ju ingenting bättre. När man har gjort färdigt nåt och slappnar av lite, så kommer nästa jävla skit.
Nu måste jag skriva ett fördjupningsarbete om filosofi och ett om trafikkunskap. På tisdag är det även prov i filosofiäcklet. Jag orkar inte!
Och vad gör jag då?
Jag sitter framför datorn, vilket jag inte får för Emma. Hon skriker bara att jag bara kommer hit för att sitta här, men vadfan ska jag göra här då?! Det är Smedjebacken för helvete! Det finns inget annat att göra!
Jag får inte ens lyssna på musik här. Då ska Emma titta på sin äckliga jävla Walk the line som hon har sett miljontals gånger, utan att överdriva. Jag får inte ens lyssna på musik.
Varför säger du inte ifrån då din veka lilla skit?
Jag vill inte bråka. Jag orkar inte. Jag vill inte få en massa skit kastat över mig. Allt jag någonsin berättat i förtroende till Emma kastar hon ur sig då, så jag lider i tystnad.

-Ingen vill ha dig här, din hora, fattar du inte det?
-Stäng av din jävla musik. Du kommer ju bara hit för att sitta vid datorn.
-Stanna i Falun, eller vart du nu har alla dina äckel.
-Vet du om att du är äcklig.
-Hoppas du vet om att du är så jävla äcklig. Både på insidan och utsidan. Det är fan synd om dig.

Tack för det, lillasyster. Tack. Jag ska aldrig mer komma hit igen. Aldrig!!


Some shit.

2006-11-24 ♥ 22:12:17 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

77277-21

Det är fredag. Vilket betyder helg.
Så vad ska jag hitta på i helgen?
Jo, ingenting, som vanligt.
Jag ska plugga.
Ska jag?
Nej.
Tänkte väl det.
Tittar på idol ikväll.
Markus måste vinna. Johan är grym. Eric är grym. Ingen ska åka ut!
Dom är ju så bra.
Det var sista avsnittet av Hey baberiba idag. Mycket sorgligt.
Jag kommer börja gråta.
När som helst..
Nu!
Nu?
Nudå?!
Nej, snaaaaart.
Fan va knöpp jag är.


MVG

2006-11-22 ♥ 08:59:25 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Hate the world, hate, hate the world. Det är rått. Okej, det är faktiskt inte jättekallt ute, men det är rått. Jag smet nyss från trafikkunskapen. Han hatar mig. Jag plockar ihop mina saker. Han tittar på mig. Jag går. Han suckar. Jag är ledsen Henrik, men jag orkar varken med dig eller dina lektioner. Inte dina elever heller. Bli lite respektingivande så kanske jag står ut. You weak shit. Jag har dessutom köpt nå crapcigg som knappt går att röka. Billigt. Fattig. Jag orkar inte gå upp till bilden heller, tror jag. Cissi är där. Var här, snälla bästis. Jag längtar efter Hultsfred, snälla söta festival, kom snart. Jag ska börja räkna ner dagarna, när jag orkar. Vet ni vad jag ska göra nu, mina vänner? Jo jag ska skriva ett äckligt arbete om droger i trafiken. Ger du mig VG i kursen då, Henrik? Du som gillar mig så mycket. 1. Kör inte påverkad i trafiken. 2. Kör inte på någon/något om du nu måste köra påverkadi trafiken. 3. Om du nu råkar köra på någon/något när du är påverkad, smit inte, ta ditt straff, sitt nåt år, så kommer brorsan snart med en tatuering och hämtar ut dig. Det var mitt arbete. Klart! Jahaa, okej, 5 SIDOR? Hmm, men huvudsaken är ju att man skriver bra, och inte hur långt man skriver. Jahaa, du ger mig MVG för ett bra arbete och ett bra argument? Tack, kära du!


Inrapporterad olycka.

2006-11-21 ♥ 12:10:38 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det skedde en liten olycka igår. Idag är det en omplåstrad olycka. Det är inte så illa som det låter. Jag har inte överlåtit mig åt emoismen. Det skedde en liten olycka bara. Igår kom även mamma hem till mig, jag fick förklara olyckan på ett lögnaktigt sätt. Idag kom Gabriella hit. Det var fint. Hennes lilla närvaro gör luften varm. Nu har hon åkt. Jag fryser. Idag ska jag till David. Det ska tas det lugnt. Något har hänt inuti mig. Kanske har något dött? Något ovesäntligt, kanske något bra. Men jag kan ta det lugnt, är inte alldeles uppstressad och flyger runt som en virvelvind. Jag kan inte skriva mer nu, det gör ont i knogen.


Kurator.

2006-11-13 ♥ 10:49:39 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Tillbaka i skolan. Det är alltså måndag. Jag är nöjd med morgonen. Stötte på kuratorn i korridoren och hon ville prata lite. Hon berömde mig flera gånger och sa att jag hade varit jätteduktig som hade klarat av allt det här. Allt med skolan, att jag gått igenom det som varit svårt och ändå klarat det. Jag blev jätteglad av hennes ord. Hon minns verkligen allt jag berättat för henne. Jag vet ju att hon pratar med många i skolan, ändå minns hon mig. Hon har till och med en bild av mig på sin anslagstavla.. Timmarna jag spenderade i hennes lilla klaustrofobirum i ettan var underbara. Hon stod ut med tårar, sog och ilska. Hon följde med mig till BUP även om det var utanför hennes arbetstid. Hur kan hon ha ställt upp så mycket för mig? Vad får mig att känna mig lite speciell för en gångs skull? Får jag det? Är det tillåtet? Jag blev i alla fall glad av att träffa henne idag. Helgen har varit bra. Jag var hos David i Rättvik. Det blev ganska mycket bråk, men det gick ändå bra. Lugn, mysig helg. Och nu är det måndag igen. Jag har varit på musikproduktionen och pluggat engelska. Det är jobbigt och kul att vara på de lektionerna, jag sitter bara och lyssnar på de extremt töntiga killarna som sitter och snackar om vad dom druckit i helgen och hur många brudar dom hånglat med. Ändå är dom ganska roliga. God, I wish I was a boy. Jag har egentligen massor att göra fortfarande, men jag får nog bara ta och göra det som det kommer. Nu ska jag fortsätta sitta här och titta på två skitfula hårdrockare som sitter och hånglar medans killens kompis försöker prata med honom. Jag spyyyyyr. På tal om att spy ska jag snart gå och äta lunch.


Äckeljessica

2006-11-05 ♥ 22:45:50 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

77277-19

22.46
Jag har bett om ursäkt för att jag finns redan. Till mamma.
Det var längesen en dag var hemskare än den här.
Det är inte bakfyllan som tagit livet av mig. Det är jag själv.
Halv fyra klev jag ur sängen idag, fast jag legat vaken sen elva. Jag ville inte gå upp och vara i vägen, förstöra stämningen. Den lilla som fanns kvar efter allt jag förstört redan.
Jag är uppbyggd av det här. Av ångest och självdestruktivitet, på alla olika sätt.
Det är inte omgivningen eller barndomen som gjort mig så groteskt ful. Det är skiten jag är byggd av.
Om jag fick vara i en annan kropp, en annan hjärna, så skulle jag hellre ligga inlåst en cell på livstid, än att vara instängd i mitt eget äckliga jag.
Men jag har ändå inte dåligt samvete för att jag ringde Gaby inatt. Jag hade det först och hade tänkt säga massa förlåt, men efter att jag hade pratat med henne idag så kan jag nog stå ut med att jag ringde henne ändå. Jag ångrar det inte, kanske var det bara det som behövdes för att jag skulle orka fortsätta.
Jag hade kunnat göra slut på allt inatt, men jag ändrade mig. Skjuter på det.

Imorgon ska jag hem till Falun igen. Det känns tungt. Nu vill jag vara kvar här och ställa allt tillrätta igen. Visa att jag kan klara av det här. Bara jag försöker. Men nu måste jag. Tillbaka.


Tiger Army

2006-11-03 ♥ 17:05:16 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Tiger Army

17.00
Hej Jessica! Vad har du gjort idag?
Jag gick upp runt tolv-tiden, klädde på mig, åt frukost, åkte till möbelaffären där Emma skulle köpa ett skrivbord. På hemvägen vinkade jag åt mina två bästa kompisar som åkte till Falun utan att ens fråga mig. Unusual. Men, som sagt.. jag förstår er. Jag hade ändå inte tänkt följa med, det är bara principen.
Sen åkte vi och handlade och hyrde film. Nu sitter jag här framför datorn vilket jag gjort de senaste 100 timmarna ungefär. Hur kan man sakna Hultsfred så här mycket? Hultsfred är ett minne blott. Jag saknar jag saknar jag saknar.
Vem är det som frågar?
Elsa, Elsa, att du aldrig lär dig. I don't have any other friends but you...

Remember me trough all you're years.
When you're reading this I'm passed and gone..


Loneliness

2006-11-02 ♥ 21:40:27 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Loneliness

21.36
If he was'nt marrield...

Do I see some pain in your eyes?
Then look into mine..

Det är inte bra. Om nån hade brytt sig om att fråga alltså.
Återigen.
Så blir det såhär.
Jag kan inte det här. Ge mig livets ordbok så att jag kan lära mig de ord jag borde säga..
Ge mig livets instruktionsbok, så att jag kan lära mig hur man borde använda livet..
Jag är ensam. Jag är ensam. Förlåt att jag förstörde sist, men nu har jag förstått i alla fall.
Jag får inte vara där. Bannlyst.
Vill inte att skolan ska börja igen. Vill verkligen inte. Jag vill göra andra saker nu.
Jag har inte tid med skolan. HAHAHAHAHAHA!
Tid! Time!
Det måste vara lite värdelöst. Värdelöst på ett bra sätt, det är att spilla tid.
Vara med dom man tycker om. Vara själv. Jag hatar mig själv.
Social Distortion Social Distortion Social Distortion Socal Distortion Social Distortion.
Jag är kär i Mike Ness. Titta några rader uppåt så får ni se hur underbart vacker han är.
Om han ändå inte vore gift.. om jag ändå...

Later FUCKERS.


RSS 2.0