Mitt i sommaren

2012-06-25 ♥ 19:23:19 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

 Midsommar var bra, väldigt lugn. Jag, Tobbe och Molly tog tåget till Fagersta och firande den där med mamma, pappa, Tommy, Nettan, Tim och en liten Emil med bruten arm. Nu har vi spenderat två dagar tillsammans, jag och min lilla familj. Imorgon åker Tobbe på peace & love och jag tar med Molly och åker till mamma de dagarna. Det känns för jobbigt att vara i Västerås helt ensam, dessutom verkar det som att det ska regna hela veckan och då kommer vi bara sitta inne här och det orkar jag inte, speciellt inte nu när vi nyss blivit fria från isoleringen efter förkylningen.
På söndag kommer äntligen Emma och Angelina hem från Polen, jag saknar dem så otroligt mycket!
Nu ska jag äta pannkaka med choklad och sen ska trollet nattas.


Update

2012-06-21 ♥ 22:25:21 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det känns som att vi får börja lära oss att leva med den här förkylningen. Den kommer aldrig släppa. Punkt på det. Mamma kom igår kväll och sov kvar. Idag har vi gått runt på Hälla och kollat lite. Hittade lite nytt till Molly, pyjamasar och strumpor. Imorgon åker vi till Fagersta och firar midsommar med mamma, pappa, Tommy, Nettan och Tim och Emil. Jag längtar!


Inte okej

2012-06-17 ♥ 10:38:55 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

När jag sätter gränsen, då river den jag satte upp gränserna med ner allt och jag kan inte lita på någon längre. Det var i alla fall sista gången och här i dagarna packar jag mina och min dotters grejer och flyttar. Det känns ändå bra så.


Förkylt

2012-06-15 ♥ 21:30:26 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Har haft Molly sovandes på mitt bröst i stort sett hela dagen. Hon är fortfarande hängig och sjuk, imorgon är det en vecka. Jag orkar inte. Är det någon som kan föreställa sig hur jobbigt det är att ta hand om ett barn alldeles själv, som dessutom är jätteförkyld, och man är förkyld själv? Jag ska fan aldrig mer klaga i onödan. Jag märker inte ens vad det är för väder ute, har inte varit ute ordentligt på typ en vecka. Nu måste vi fan bli friska snart innan jag dör.

Kollar fotboll för fullt. Två gånger om dagen varje dag. Löööv it.


Tungt

2012-06-12 ♥ 20:01:15 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



Vi är sjuka här. I alla fall jag och Molly, mest Molly, stackars. Det är så tungt med allt och jag blir så ledsen.


Jobbigt

2012-06-11 ♥ 18:24:01 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Just nu är allting alldeles upp och nervänt. Mitt inre är i uppror och jag försöker hålla masken så gott det går. Den rämnar ibland, men kommer ganska snabbt på plats igen. Jag försöker sova för att slippa tänka men tänker för mycket för att kunna sova. Mot Molly är jag densamma, det är för henne jag gör det här. Vi kommer klara oss så bra. Hur det är blir så kommer det bli bra. Jag kan varken välja höger eller vänster, och vad händer om man går den lilla stigen rakt fram? Hur ska jag våga? Ingen har svaret på vad jag ska göra, inte ens jag själv. Hur ska jag kunna veta?


Barnledig

2012-06-08 ♥ 14:36:39 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Peppar inför kvällen. Inte peppar som i salt och peppar, utan peppar som i åh vad kul det ska bli. Jag ska träffa Cissi och vara barnledig några timmar. Sen Molly föddes för snart 10 månader sen har jag bara varit ifrån henne två timmar i taget. Nu blir det till och med lite galej och det ska bli så kul! Det här kan jag väl få vara värd? Säg det! I bakhuvudet känner jag ju mig som en skitmamma som lämnar henne några timmar. Men det kan nog vara skönt med lite kvalitetstid med pappsen, och jag får ju sakna mitt lilla gryn lite också.
Vi blir i Uppsala hela helgen. Imorgon ska vi fira Tobbes farmor som fyller 80 barre.


Stjärt

2012-06-04 ♥ 19:00:26 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag sa: "Det var en som böd över mig på tradera." Vafan, vaddå böd, liksom? Men jag stör mig alltid på ord som myste (mös?) eller vad fan heter det, snälla berätta det för mig! Bytte (böt) fast böt vet jag ju att man inte säger.

När jag var ute och gick med Molly i vagnen idag så gick vi förbi en uppfart utanför massa radhus. Molly hade precis somnat ordentligt när en förbannadäckligdumjävlaidiotjävel startar sin brummande jävla fyrhjuling precis när vi går förbi. Efter det planerade jag mord i huvudet en stund. Tur att jag kan kontrollera mina infall.

Jag såg förresten en barnvagn idag med ett miljöpartimärke på. Vafan! Stackars barn. Barnvagnen var naturligtvis naturgrön, och föräldrarnas jackor likaså. Pappan hade en Fjällrävenryggsäck, fast det kanske var överflödig information. De kallar säker barnet för hen bara för att och har redan nu placerat den stackarn på en "ur och skur" förskola. Ååååååååh jag HATAR miljöpartieeeet!


Juni

2012-06-03 ♥ 18:50:03 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Helgen haaar vaaarit jääättelåååång. Vi har inte varit utanför dörren sen i fredags, eller jo, jag har det, men inte Molly. Igårt tokregnade det och blåste hela dagen och idag har det bara varit allmänt tråk. Jag vill ha sol! Nu har jag åtminstone vilat upp mig rätt bra. Det behövdes, jag har varit så stressad och uppe i varv så nu har det varit skönt att få sova. Nästa vecka ska vi åka till Avesta och Fagersta och få intervjuerna där överstökade. Plus att vi får träffa familjen också <3


RSS 2.0