Laa la la lalala la

2008-07-22 ♥ 18:35:08 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Jag vill egentligen inte klaga nu när jag har jobb. Men jag är så sjukt trött. Det är jobbigt att gå upp fem på morgnarna när jag är van sen innan att gå upp elva, typ. Men det går väl, helt omöjligt är det ju inte.

Idag var jag arbetsintervju. Jag ska jobba som badvakt, så på fredag ska jag gå en kurs i hjärt/lung-räddning. Det ska bli kul. Bara gå runt och glassa och säga till barn som springer i simhallen :D

Livet är bra och ljust just nu. Jag trivs.


Läkarhjälp?

2008-07-10 ♥ 18:49:37 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag är så förbannat trött. Sovit lite, ätit lite, jobbat mycket, gått mycket. För mycket. Jag måste nog uppsöka en läkare om jag inte kan börja äta normalt snart. Jag går runt och känner mig hungrig ibland, men när jag äter så orkar jag typ två tuggor, så måste jag kasta resten sen. Håller på att spy och så. Jag går på toa och kissar en gång om dagen, knappast heller normalt. Men röka, dricka kaffe och vatten, det är jag bra på. Imorgon hade jag tänkt få i mig lite öl också, då måste jag verkligen försöka äta innan. Förhoppningsvis så kommer Cissi hit. Fan va kul!


Liksom ljuset utstrålar du värme

2008-07-07 ♥ 18:32:03 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Ingenting är plötsligt kul längre..
Det finns några få att prata med, men mest möter man motstånd. Jag behöver få ur mig det jag tänker på. Är det så konstigt? Jag pratade med Cissi i över en timme nyss. Det var bra. Hon förstår. Hon är världens bästa kompis <3 Nu blev jag bara ensam helt plötsligt. Fast det var ju mitt val. Nu sitter jag här i ekot av kärleken. Det är bara att hoppas på att allt kommer lösa sig. Det är jag faktiskt ganska säker på att det kommer göra. Men om det kommer bli smärtfritt, det kan jag inte säga. Jag har bestämt mig för att inte skada migsjälv. Om det är meningen att jag ska dö så får farmor komma och hämta mig. Jag ligger alltid färdigbäddad i hennes vagga. Jag följer mer än gärna med. Men jag tänker inte göra det själv. Hon får hämta mig. Sorg biter och sliter i mig hela tiden. Det dåliga samvetet blir bara värre och värre. Längtar till imorgon när jag ska få städa och få ut aggressioner.


RSS 2.0