onsdag31juli

2013-07-31 ♥ 17:29:40 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Den här sommaren kommer i framtiden kunna räknas som den tråkigaste i hela mitt liv. Det finns ingenting att göra, och när vi väl gör nånting så är det alltid jag och Molly själva. Folk utan barn missförstår säkert sånt. Det är underbart att hitta på saker med sitt barn, men inte själv, jämt. Man vill liksom ha en vuxen att prata med som omväxling emellanåt. Ensamheten har ätiti upp mig så länge nu, det ska bli så jävla skönt att flytta till Fagersta och åtminstone ha alternativ till ensamhet.


Järvsö

2013-07-22 ♥ 00:03:15 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)







gårdagen var verkligen helt fantastisk. jag och pappa tog en dagstrip upp till Järvsö för att träffa släkten, underbara människor! kul att träffa farfars syster, den sista kvar av 17 syskon. hur klarar man av att föda 17 barn, och att orka med alla?! vilken fantastisk kvinna min farfars mor måste varit! det bästa på hela dagen var nog resan ändå. att sitta och prata med pappa och lyssna på Johnny Cash och Walon Jennings.

nästa vecka känns jobbig redan nu. Tobbe jobbar heldagar. Vet inte vad jag och Molly ska hitta på. Har någon vägarna förbi är det bara att hälsa på! Imorgon ska vi i alla fall bada med Linda och Hugo.


tröttheten

2013-07-17 ♥ 19:54:02 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

varför är jag så förbannat trött? det spelar ingen roll om jag gör mycket eller om jag inte gör någonting. det spelar ingen roll om jag sover för lite eller för mycket, vädret spelar ingen roll, jag är lika trött jämt! håller säkert på att dö. just nu äter tristessen nästan upp mig. vi kan inte göra nånting, inga pengar, inte ens till buss ner på stan. det ska som sagt bli skönt med flytten och hösten.


lång sommar

2013-07-14 ♥ 18:15:11 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

lugn helg igen. igår var det riktigt jättevarmt så jag gick med Molly till bjurhovdapoolen så att hon fick bada. jag doppade mig åtminstone till knäna, det är skitkallt i den där poolen! på kvällen gick vi hela vägen ner till Tobbes jobb och tog en öl. idag har vi inte fått mycket gjort. Tobbes kompis kom förbi och vi gick och åt pizza, sen däckade både jag och Molly. laddar inför kommande alltför lugna vecka. vad ska man hitta på egentligen? jag är trött på all ledighet. vill faktiskt bara att hösten ska dra igång med jobb och dagis, i Fagersta. med min familj <3


bad i pool

2013-07-09 ♥ 15:41:26 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

jag blir så inspirerad av andras bloggar, men vet aldrig vad jag ska skriva själv.
idag är Tobbe ledig så vi packade ner kaffe och smörgåsar och dividerade om vart vi skulle ta oss för att Molly skulle få bada. det fick bli en promenad till poolen i bjurhovda, vattnet var iskallt, men Molly plaskade på. nu sitter jag och väntar på att hon ska vakna så att vi kan gå ut och grilla.


stundande flytt

2013-07-02 ♥ 22:16:40 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

den första september tar jag med min familj och flyttar till Fagersta. det känns lite upp och ner, men överhängande bra såklart. känns lite sorgligt att lämna Västerås som jag faktiskt gillar. men nu kommer jag ta ett studieuppehåll och spara ihop lite pengar genom att jobba. det blir nog bra.


RSS 2.0