Lördagsafton

2012-07-28 ♥ 22:06:57 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Jag och Molly var hos pappa några dagar, helt fantastiska dagar, och nu är vi hemma igen. Gårdagen var tung men idag har det varit bättre. Trots lite småregn gick vi över till Klockartorpet och spenderade eftermiddagen med Frida och Wille. Lekparkshäng, promenad och lek. Väl hemma gjorde jag den godaste köttfärssåsen jag nånsin gjort, eller så var det bara för att jag var så extremt hungrig som det kändes gott..
Jag är trött och önskar att jag orkade läsa, men jag är mest rastlös och borde gå och lägga mig.


Fagerstahelg

2012-07-23 ♥ 21:01:02 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Vi har haft en helg i Fagersta med Emma och Angelina. I fredags blev det ett glas vin när barnen somnat, och en film, dålig skräckfilm. På lördagen lekte vi i lekparken och fikade på hembygdsgården. Angelina och Molly har lekt så bra och är så fina mot varandra. De har pussats och Angelina klappar Molly på huvudet och kliar henne på ryggen :) Bästa kusinen. Nu är det tomt, men lugnt. Innan vi åkte hem igår hann vi med pizza med mamma och Molly somnade som en stock i vagnen på väg till tåget.
 
 


Luft

2012-07-17 ♥ 19:30:14 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Vi skulle egentligen ha träffat Frida och Wille idag men sov- och mattider med barnen funkade inte riktigt, så det får bli en annan dag. Vi sov en lång stund på eftermiddagen och är nyligen hemkomna från en entimmes promenad. Hur skönt som helst, skönt i luften när det har regnat. Molly tyckte det var mysigt, hon ska dra i löven på alla buskar vi kör förbi :) Hemma på gården fick hon gunga en stund och det älskar hon verkligen. Hon börjar sprattla med benen när vi närmar oss lekparken :)
Nu blir det lite kvällsfika och sen är det läggdags för lilltjejen.


Stillastående

2012-07-14 ♥ 20:20:53 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Tiden står verkligen stilla såhär mitt i sommaren. Jag vet inte riktigt vad jag ska fylla dagarna med. Molly givetvis, men vad ska jag fylla dagarna med åt oss? Känns som att ingen kommer och hälsar på längre. Jag åker inte iväg så mycket jag heller, men jag har verkligen inga pengar. Dåligt samvete hela tiden, vet inte riktigt varför. Känns som att jag borde vara gladare och mer närvarande, fastän jag är här, ständigt. Tobbe kommer jobba resten av sommaren utan ledigt, känns så jävla tungt. Inte en enda dag i veckan kommer han vara ledig. Om någon vecka åker vi till pappa i alla fall, ska bli jättekul.
Varför kan det inte vara fint väder åtminstone? Det går ju inte en enda dag utan att det måste regna.


Tiden

2012-07-08 ♥ 15:23:02 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Jag vill verkligen umgås med någon nu. Med eller utan barn. Den här helgen har känts som en hel vecka. Värst är det nästan idag när det inte ens går att gå ut för att det spöregnar hela tiden. Jag är så sugen på att göra saker, att åka bort, men har inga pengar till det. Skulle vara så kul att åka till Falun bland annat. Jag vill börja jobba också, nu när Molly ändå ska börja på dagis om en månad. Och ta körkort. Hur ska jag någonsin ha råd att ta körkort? Molly är snart 1 år, herregud, vart tar tiden vägen? Har jag missat nåt?


Till världens mammor

2012-07-06 ♥ 12:52:22 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Känner mig som den starkaste mamman i världen när jag kastar upp två 70kilos kassar med tvätt på ryggen, kastar upp ungen på armen, kämpar mig nerför tre trappor, över en gård, bort till tvättstugan, tvättar, kastar upp ungen på armen igen, går över gården, flåsar upp för tre trappor, sätter ner barnet på golvet och lägger mig i fosterställning med andnöd. Barnet är hungrig, mamma med, kastar ihop pannkakssmet, steker pannkakor, tar ca 20 minuter. Barnet vill inte ha mammas pannkakor. Hon vill ha de där nyttiga bokstavskexen istället som innehåller massa socker och annan skit. I bakhuvudet tänker mamma att : Jamen då borstar vi tänderna lite extra ikväll! (trots att hon vet att det är näst intill en omöjlighet att ens få in tanborsten i barnets mun.) 
 
Mamma, förlåt för all otacksamhet och respektlöshet jag visat i min ungdom. Fy fan vad jag vet hur du kämpat!
 


Egentid

2012-07-05 ♥ 21:47:15 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Stan, eller typ hela Västerås är full med äckliga raggare i fula, överfulla bilar. Ska försöka hålla mig så långt borta från dem som det går.
 
Idag har jag varit alldeles ensam. Tobbe tog med Molly till Uppsala. Jag tog en promenad ner på stan och gick runt och tittade på allt jag ville ha och drömde om att ha pengar. Kommer jag någonsin kunna köpa något annat än bara den viktigaste maten? Känns inte så. På eftermiddagen följde jag med mamma till hörcentralen och sen åkte vi och köpte blomlådor och blommor till balkongen. Nu ska det bli fint! För tillfället har jag massor att städa, evighetsgörat, sen ska jag sova.


Bok, glass och jordgubbar

2012-07-04 ♥ 18:12:56 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag har varit och lånat böcker på biblioteket idag, så sjukt längesen sist. Jag orkade läsa 5 sidor ungefär, sen hamnade ögonlocken nere på kinderna, typ. En Peter Pohl-bok som jag inte har läst, vet inte om jag kommer orka läsa den, han skriver så tragiskt.
Ätit glass i solen har jag gjort också, alldeles ensam. Och köpt jordgubbar. Givande update.


Tandvärk

2012-07-01 ♥ 10:10:53 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Ja, sista dagen i Fagersta nu då. Jag vet inte om jag har hunnit njuta så mycket direkt. Oron för Tobbe på peace & love har funnits hela tiden, och den förbannade tandvärken. Imorgon ska jag ringa till jouren och antingen laga tanden, eller dra ut den. Man funkar inte som människa när man går runt med tandvärk. Ont i halsen har jag haft de senaste dagarna också. Ändå har jag ingen lust att åka hem till Västerås heller. Känner inte för att vara nånstanns just nu faktiskt. Usch.


RSS 2.0