Going out!

2012-08-24 ♥ 16:19:02 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Alla barnen såg bra ut, utom Jessica för hon hade inga kläder att ha på sig.
Jag ska ut ikväll, för första gången på 2 år (2 år!!!!)
Sist jag gick ut hade jag bröst och inga klädproblem. Nu har jag inga bröst och jag vet inte vad jag ska ha på mig! Det enda smakråd jag har är Tobbe (han är inte ett bra smakråd.)
Men det ska bli skitkul i alla fall, oavsett vad jag har på mig.


Dagisdagen

2012-08-20 ♥ 23:23:08 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det gick bra med dagisstart. Idag var det mest information och kolla in stället. Det var ingen ur och skur som vi trodde, en liten besvikelse kanske, men det ska nog bli bra. Huvudsaken är att Molly trivs. Två veckor håller inskolningen på, lämningarna trappas upp successivt. Det svider i mammahjärtat, vi har ju umgåtts 24/7 i ett år. Vad ska jag göra nu då?!


Gäster

2012-08-16 ♥ 23:18:32 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Lugn dag. Molly vaknade vid tre och var sur ersten av eftermiddagen, ville inte ens vara ute i lekparken, och absolut inte gå och handla. Till middag fick vi gäster. En från Tobbes jobb, Alex, hans flickvän och deras dotter som är 8 månader, väldigt trevligt, även om Molly bara snodde leksaker av henne hela tiden. Snart är det helg. Långa dagar, fast sen är det ju slut på långa dagar. Vi får ta vara på det här.


Vardag

2012-08-15 ♥ 18:36:46 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Sista dagarna nu innan allvaret drar igång. Skönt att det är en lugn start i alla fall. Två veckor tar inskolningen på dagis, skönt att ta det i lugn takt.
Födelsedagskalasen och födelsedagen är avklarade. Det blev lyckat och vi har haft så kul, roligt att träffa alla igen och Molly har lekt med kusinerna. Hon kan gå nu, hon började i lördags, då behövdes det inte räknas steg längre. Nu går hon hela tiden, utom när vi är ute, hon har fått nya skor och har inte lärt sig att gå med dem än.
Typ tre veckor kvar tills skolan börjar, skönt att ha tiden fram till det att ta det lite lugnt på.


Kalas

2012-08-11 ♥ 23:15:07 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

TRÖTT!
Idag har vi haft lite kalas för Molly som fyller 1 år på måndag. Tobbes föräldrar, bror med barn, syster med barn och farmor var här och åt tårta. Molly fick ett kök som hon verkligen gillar. Vi fick träffa Mollys lilla kusin Oscar för första gången, 4 månader gammal och han var så sööööt! Nästan så man vill ha en till :)
 
Imorgon är det riktiga kalaset så jag håller på och bakar, lite i sista sekund, men det har varit så mycket idag och jag känner mig inte riktigt pigg. Tjock i halsen och lite feber. Bäst att gå och lägga mig snart så jag orkar upp imorgon.


Nytt kapitel

2012-08-06 ♥ 19:57:52 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag kom in, jag kom iiin! Det trodde jag verkligen inte. Men förskollärare ska jag tydligen bli, vilket jag alltid velat.
Det ska bli så SKÖNT att komma ut och börja göra nånting och jag längtar efter att börja. Om två veckor börjar inskolningen på dagis för Molly, det ser jag också fram emot. Jag tror att hon kommer älska det! Det är rätt så ofta gnälligt här hemma, tror att hon har tröttnat på sin gamla morsa.
Idag var vi en sväng till lekparken och hittade några att umgås med. De flesta föräldrar sneglar bara till när man kommer, men idag gungade Molly bredvid en liten tjej med en social mamma, kul!
Får se vad vi hittar på för skoj i veckan, men till helgen blir det kalas, både lördag och söndag. Hur kunde ett år gå så fort? Min flickas första år. Min bebis blir stor. Hon tog förresten 10 steg idag! Hon är så söt när hon tultar fram och sträcker fram armarna.


I ditt bagage

2012-08-04 ♥ 22:36:43 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

När ditt liv är lika hopplöst som en kaviars
Och du kanske sitter fast i någon trång passage
Var kan den rätta trösten finnas?
Jo, det ska du alltid minnas
I ditt bagage! I ditt bagage! I ditt bagage!


Dagarna går

2012-08-04 ♥ 18:07:45 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Sol idag, men på kvällarna känns det litegrann att hösten är på väg. Känns helt okej. Sommaren gick för fort, men så kan det vara och nästa sommar ska vi hitta på en massa kul när Molly blivit lite större. Hon älskar att bada, så lite dåligt samvete har jag över att hon bara har fått bada ute en gång. Igår stod hon ute i spöregn på balkongen och vägrade komma in :D Mamma, Emma och Angelina var här nästan hela dagen, jättekul.
Idag har vi ätit pannbiff och varit i lekparken. Jag planerade att sitta på balkongen med kaffe och bok men hon vill tydligen inte vila en stund. I natt sov hon hela natten i sin säng utan att vakna en enda gång, ville inte ens ha flaska!


Utflykt

2012-08-01 ♥ 10:45:01 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

 
Vi tog en utflyktsdag till Björnön på Tobbes lediga dag. Picknick och bad. Sjukt långt att gå men det var rätt okej, Molly sov nästan hela vän dit. Nu är det långa, tråkiga dagar igen. Jag vet inte riktigt vad vi ska ta oss för, och då hhar vi ändå nåtatt göra varje dag den här veckan.  Idag ska vi fika med Louise och Vilgot, imorgon ska vi fira Alissa som fylllt ett år, på fredag ska vi träffa Anna och Ellie och på lördag kommer förhppningsvis mamma och Angelina. Mitt i allt blir jag så trött ändå, för jag skulle faktiskt vilja göra något själv någon gång också. Frågan är vad och med vem? Och jag vet ju att jag kommer få dåligt samvete för att jag inte tar med Molly.
 


RSS 2.0