Festivalångest

2012-05-31 ♥ 22:39:08 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag var på festivaler under fel tid av mitt liv. Men jävlar vad kul jag hade, fast då brydde jag mig aldrig särskilt mycket om banden. Nu för tiden, när jag har barn och inte ens har tid för en tanke på festival, (och knappast råd heller) det är då Rancid, Dropkick murphys och Flogging molly ramlar in samma sommar allihop. Vafaaaaaan! Jag försöker att inte tänka på att festivaler existerar längre. Och om jag nu någonsin kommer börja gå på festival igen så har väl de banden jag gillar mest slutat komma till Sverige. Social distortion har jag ju också vinkat iväg. Fuck it!


Svammel

2012-05-31 ♥ 12:26:28 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det är inte så mycket jag kräver. Och nu har jag dessutom ett par nya jeansshorts som jag betalade 11 kronor för på tradera som jag är sååå nöjd över. MEN jag vill tatuera mig! Jag har hur många idéer som helst i huvudet och vill bara sätta igång! Och klippa mig vill jag göra. Klippa mig och skaffa ett jobb, men jag måste ha ett jobb för att ha råd att klippa mig, så skaffa ett jobb och klippa mig kanske låter bättre. Svammeeeel.


Benlös

2012-05-28 ♥ 09:45:58 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Alldeles innan jag vaknade i morse drömde jag att jag styckade mitt ben i badkaret. Det blödde ganska mycket men jag var mest bekymrad över att det kändes så konstigt, som att något saknades... Sen började Molly gråta och jag var tvungen att resa mig ur badkaret och hoppa på ett ben för att hämta henne. Medan jag hoppade dit bekymrade jag mig över hur jag skulle göra när jag bar runt på henne, skulle jag hoppa på ett ben jämt nu framöver? Och när jag skulle stycka det andra benet, skulle det bli rakt då så att benstumparna var lika långa? Jag måste ju ha drömt det här sjuka för att jag klippte av ett par byxor till shorts igår. Eller håller jag bara på att bli sjuk i huvudet?


Lite sällskap

2012-05-25 ♥ 20:28:47 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Jag saknar sällskap. Molly är vaken och tittar på Let's dance med mig, det är fantastiskt, men jag vill ha vuxet sällskap emellanåt också. Nu ska Tobbe börja jobba igen så jag kommer bli sådär ensam igen. På dagarna har vi mycket att göra, bra med sällskap. Men det är alltid lek. Jag vill ha någon att sitta och dricka ett glas vin och prata med, utan barn en liten stund. Det får inte missuppfattas, men jag tror att alla som har barn vet vad jag menar. Vart tog mina nära vänner vägen? Jag saknar er!


Stor tjej

2012-05-22 ♥ 10:45:19 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Min tjej blir så stor! Nu sover hon i spjälsängen. (Ja, moralmorsor, vi har samsovit ända tills nu.) Jag har gått och oroat mig så länge nu för att hon ska krypa ur sängen och ramla ner på golvet, hon har aldrig velat sova i spjälsängen. Men det verkar gå bättre nu när amningen är över. Nu får hon flaskan i sängen och somnar. Jag börjar känna mig överflödig. Hon behöver inte min tutte längre och tydligen inte min närhet i sängen heller längre.. Vad ska jag göra nu då? Dubbla känslor för allt, ja.


Sommar!

2012-05-21 ♥ 22:35:06 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det blev en riktig mysdag i lördags. Vi åkte till Fagersta för att träffa alla och gå på marknaden, och så blev det grillning på kvällen, så himla mysigt! Idag har det varit helt sjukt varmt och jag, Molly, Emma och Angelina har varit på Öppna förskolan och lekt och hämtat korten på Molly.
Vi har köpt en elgrill som står på balkongen, så det känns som att det kommer bli grillat varje dag när Tobbe inte jobbar, han får stå för det grillade. Jag står för mikromaten.


Ikea

2012-05-18 ♥ 23:06:55 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Varför kan jag inte bara sätta mig och titta på tv som en helt vanlig människa? Varför sitter jag bara vid datorn när jag har nattat Molly och städat undan alla leksaker? Jag vill ju titta på Modern family, men jag sitter bara och sneglar på det eftersom jag har datorn framför ögonen i stället. Fan vad tråkig jag är.
Idag har jag och Molly varit på IKEA med Anna och Ellinor, införskaffade lite förnödenheter. Jag önskar att jag någon gång hade råd att köpa något JAG tyckte var KUL, men nu är det alltid bara nyttiga saker jag köper. Jag kom hem med: batterier, (standard när man är på IKEA) plastbestick, (till Molly) plastskålar, (till Molly) bordsskydd och säkerhetsgrejer för eluttag, (till Molly) kladdskydd, (till Molly) leksak. (till Molly) Jag köpte fan ingenting till mig själv eller lägenheten. Vilken supermorsa jag är, hmm...
Jag har skitont i ryggen och behöver massage. Och plopp, den med geléhallonsmak, den är så goooood!
Åker till Fagtown imorgon och går på marknad, tjoo!


Avvänjning

2012-05-14 ♥ 20:53:24 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Fy fan vad trött jag är, ögonen hänger nere på kinderna. Molly håller på att vänjas av vid amningen. Det är det svåraste jag gjort i hela mitt liv. Men jag antar att det kommer vara värt det sen. Vi kommer få det bättre hela familjem speciellt hon. Hoppas jag. Närmsta dagarna kommer förmodligen bestå av ett vakuum där jag kommer befinna mig någonstans mellan vakna och somna. Eller så går det skitbra..


Ett glas vin, tack!

2012-05-12 ♥ 17:16:58 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Idag då? Vet inte vad jag ska göra. Jag vaknade före Molly efter vår powernap, så tiden står stilla. Idag var Mollys farmor och kusin Lucas här och åt lunch. Och Molly fick sandlådeleksaker och en lära-gå vagn. Hon ser så stolt ut när hon stapplar efter den <3 Fast hon tycker det är roligare när man skjutsar henne :) Tobbe jobbar ikväll så jag har laddat upp med chips och choklad. I min ensamhet, mysigt. Det enda som fattas är ett glas vin, ÅH FY FAN VAD SUGEN JAG ÄR PÅ ETT GLAS VIIIN! Så fort jag slutat amma ska jag sitta på balkongen varenda fredagskväll och ta en cigg och ett glas vin. Iskallt vitt vin, åh fy fan, eller en iskall öl. Och sällskap vill jag ha. Cissi? Molly verkar inte vilja sluta ammas riktigt än, men senare i sommar kanske, förhoppningsvis.


Mysnatt

2012-05-12 ♥ 00:05:04 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Vad mysigt det känns att gå och lägga sig när man hör hur det blåser ute så det viner i knutarna. Jag ska krypa ner i sängen och krama om min varma dotter och känna hennes lukt och små andetag tills jag somnar. Livet är fantastiskt ibland...


Sol i sinne, brun inne /Rudolf

2012-05-11 ♥ 13:24:57 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Kräkväder. Helt plötsligt öser regnet ner. Jag måste lära mig hur man sätter på regnskyddet på vagnen, samt lära mig att inte ta skorna med hål i när jag går ut. Sitter och väntar på att Molly ska vakna och att Emma och Angelina ska komma så att vi kan åka ner på stan och shooooooppa! Resten av helgen blir tjejhelg, bara jag och Mollsan trollsan.


Fladderråttan

2012-05-10 ♥ 22:54:34 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Meningen var att vi skulle på babyrytmiken i morse men det blev bara massa fel och jävla krångel så vi landade på Pinglan en stund, men där var det proppfullt så det var ingen höjdare.
När vi stod och väntade på bussen så hittade jag en fladdermus. Det var bland det sjukaste, fulaste djur jag någonsin sett. Skitsur var den också. Jag petade lite på den med skon, då visade den tänderna och skrek! Den skrek fanemej. Att det heter fladdermus måste ju vara för att de ser ut som möss, eller råttor, fladderråttor kanske hade varit ett mer passande namn? Jag försökte ge den vatten genom att spruta på den med Mollys vattenflaska, men då spretade den med vingarna och fräste. Jag försökte även mata den med smörgåsrån, men det dög inte det heller. Den var í och för sig döende, men vad fan skulle jag göra? Jag är inte en sån barmhärtig människa som kan stampa ihjäl ett djur för att få det att sluta lida. Jaja, peace vare med den arme stackaren. Amen.


Alkoholister, slödder, uteliggare och rasister

2012-05-07 ♥ 19:54:51 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Förmiddagen spenderade vi hos Louise och lekte lite. Molly försökte rycka loss barnens utstående kroppsdelar, som näsor och öron bland annat, hon skulle även pussa (läs; bita) i hela deras ansikten. Men det var mysigt, skönt att umgås en stund. Tror att det kommer bli en bra vecka, vi har något att göra varje dag. Jag skulle behöva en vilodag men jag antar att jag får ta den när jag dör.

Jag hatar Skiljebo centrum. Det är affären som ligger närmast och där vi oftast handlar. Där finns allt möjligt slödder. Och alltid samma folk som jobbar på ICA. De som står i kassan hälsar till och med på mig på sin fritid. Så gott som varje dag när jag handlar står det en uteliggarkvinna där i för stor jacka, illröda händer och urtvättad odefinierbar färg i håret och skriker antingen åt andra fyllon/uteliggare eller i telefonen. En tjock gubbe med långt vitt hår sitter och delar ut cigaretter till tjuvrökande småpojkar och, här kommer det värsta, ett rasistfyllo. För någon månad sen gick han fram till en mörkhyad kille i bankomatkön och frågade om han hade jobbat ihop pengarna själv och idag gick han fram till en mörkhyad tjej i 14-årsåldern som stod och pratade i telefonen:
Fyllot: Och vart kommer du ifrån då?
Tjejen: Va? Jag står faktiskt och pratar i telefonen just nu så...
Fyllot: Vart kommer du ifrån?
Tjejen: Vadå, vilket land?
Fyllot: Ja?
Tjejen: Etiopien..
Fyllot: Jahaja, ja här i Sverige tar vi emot invandrare från hela världen. Höpphtmrmntntkjhdu...
Tjejen spärrar upp ögonen, jag spärrar upp ögonen, fnyser och skäms över att vara svensk för en stund. Hur kan en människa vara så jävla respektlös, taktlös?


Nya

2012-05-06 ♥ 17:08:01 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



Reebokskor har varit på min önskelista i flera år, nu äger jag äntligen ett par!


Mitt allt

2012-05-06 ♥ 16:53:59 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)


"Du har gjort mitt liv till ett äventyr och nu känns inget annat lika viktigt längre."


Mammas lycka

2012-05-06 ♥ 16:44:21 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



Min lilla älskling.


Fagersta

2012-05-06 ♥ 16:42:31 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



Mys i Wilhelminaparken.


Jaga Mimmi

2012-05-06 ♥ 16:25:15 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



Vi åkte till Fagersta över Valborg. Sol, grillat och lekparkshäng. Här jagar Molly Mimmi :)


Handling på Willy's

2012-05-06 ♥ 16:19:49 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



Mina finisar efter handling på Willy's. <3


Norbergs marknad

2012-05-06 ♥ 16:18:08 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



Molly har varit på sin första marknad, i Norberg. Sjukt mycket folk, annars mys.


Gungtjej

2012-05-06 ♥ 16:13:51 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



Belgiskt

2012-05-06 ♥ 16:12:34 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)



Vi har införskaffat ett belgiskt våffeljärn. Underbart!


The hulk

2012-05-04 ♥ 13:45:24 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Tobbe förundras över och tycker att det är konstigt att jag skrattar åt mina egna skämt. Idag försökte jag förklara för honom att jag gör så, har alltid gjort och kommer alltid göra, när jag tycker att jag är rolig. För jag tycker oftast det. Han tycker att man ska lämna företräde, dvs vänta och se om någon annan skrattar innan man gör det själv. Men jag förekommer hellre än förekommes, eller blev det fel? Skit samma.

Jag mår bättre idag, tackar som frågar. Igår höll jag på att få ett hysteriskt sammanbrott. Det kostade mig en vas, ett par skor och en tröja. Idag kan jag åtminstone skratta åt det. Att jag blev så förbannd för att jag satte mig i något blött på balkongen så att jag, likt Hulken, rev isär min egen tröja i ren hysteri. Knapparna flög åt alla håll. Tänk vilka krafter man kan få plötsligt. Fan vad pinsamt.


RSS 2.0