Gråa dagar skyndar aldrig på

2011-11-29 ♥ 11:47:49 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag visste inte var stress var innan jag fick barn. Jag inser nu att jag aldrig varit stressad i mitt liv tidigare. Måste lugna ner mig, jag stressar upp mig så sjukt mycket i onödan. Nu är i alla fall barnvagnsproblemet löst. Jag var tvungen att köpa en ny, men den är jättefin och bra så det var verkligen värt det.
Hade jag vetat att det aldrig går att unna sig något när man har barn hade jag definitivt gjort det innan. Varenda krona går till Molly (förutom det som går till mat för att hon ska kunna äta från mig.) Ingen klagoton i detta, bara ett konstaterande.


Familjedag

2011-11-22 ♥ 22:55:55 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Tommy var och tatuerade sig här i Västerås och åkte då med mamma. Så det har hetsats på ÖoB, fikats x2, ammats på Mc donald's, lunchats på Tobbes jobb och shoppats. Jag är så trött! Molly är världens snällaste tjej och gråter och skriker nästan aldrig, och sover bra på natten. Ändå tar det på krafterna att hela tiden ha henne i tankarna. Jag kan aldrig slappna av helt, är liksom på min vakt hela tiden. Det är så roligt nu, hon hänger med i allt och lär sig nya saker och utvecklas hela tiden. Imorgon ska vi börja i föräldragrupp, får se hur det går.Familjedag


Ja jag hatar dig också!

2011-11-19 ♥ 18:40:51 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag sitter här och hatar. Hatar allt och alla, nästan. Hela kvällarna sitter jag och hatar allt och irriterar mig på andra. Jag hatar att det är en trend att skaffa barn. Jag hatar att alla jävlar verkar tycka att det är okej att dricka när man har små barn. DET ÄR INTE OKEJ! Tycker jag i alla fall. Men jag fattar inte hur andra kan tycka det. Varför bryr jag mig? Det ska väl jag skita i. Sköt dig själv och skit i andra? Sköt dig själv och skjut dom andra. Så jävla arg och ledsen och besviken på mänskligheten.


Natural born

2011-11-15 ♥ 20:54:32 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Alla är så fina, och så fula. Förstår inte folk att naturliga ansikten och kroppar är det vackraste som finns?

Jag och Molly är i Fagersta. Molly is sleeping och jag väntar på att mamma ska komma hem från jobbet för jag är sjuukt kaffesugen och sjuukt kladdkakesugen, dämpar för tillfället suget med cola. Mamma är världens mysigaste mamma och köper alltid en 2-liters cola när jag kommer. Den har liksom en given plats i kylen. En sån mysig mamma ska jag också bli när Molly blir stor. Massa mysiga ljus har hon tänt också.
Så skönt med ett andrum, det behövdes verkligen mitt uppe i all skit. Men nu jävlar. Nu får det vara slut på skiten, allt ska bli bra nu. Puss på det!


Nääe!

2011-11-14 ♥ 14:57:16 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Näe fy fan vad bitterheten, ledsenheten, nedstämdheten sparkar mig i magen just nu. Jag kramar min dotter extra hårt och hoppas att allt är bättre i morgon.


Wälkom bäck!

2011-11-12 ♥ 17:12:19 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Välkommen tillbaka, mensen. Gud vad jag har saknat dig! Vi har inte setts på ett år (ganska exakt.) Precis när jag slutade känna mig som en kvinna, utan enbart mamma så startar alltså det kvinnligaste av det kvinnliga. Kanske är ett tecken? Men man kan väl inte göra nåt åt det, antar jag. Man blir bara så bortskämd med att slippa skiten.

Jag är ensam ikväll. Eller, jag och Molly är ensamma ikväll. Vet inte vad vi ska hitt på.


Ankfot

2011-11-11 ♥ 18:47:56 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Näe fy fan vad irriterad och arg jag är idag. Jag tror jag tittar för mycket på tv, det är antagligen därför jag irriterar mig på alla. Jag följer #Adam Live, Nyhetsmorgon och Efter tio som en torsk. Och gästerna som är hos #Adam Live på kvällarna är hos Malou von Sivers på morgonen efter, eller tvärtom. Det stör mig skitmycket! Kan dom inte variera gästerna lite?

En aktuell hatlista:
*Den där bloggerskan som tjafsar med blondinbella jämt (hon har ett konstigt namn och är skitful.)
*Camilla Läckberg, hon borde förresten komma etta på listan. FY FAN VAD JAG STÖR MIG PÅ HENNE! Ful är hon också.
*Zlatan Ibrahimovic (det räcker nu!!)
*Bingo Rimér (bara för att han är just Bingo Rimér, och för att han döpt sin son till Ringo.)
*Marcus Birro (för att han alltid har en given plats på min hatlista.)
*Sophie Fahrman (bara dö, dö, dö.)
*Övriga föräldrar som hänger ut sina stackars barns liv på Facebook och bloggar. Är det meningen att man ska ha sina barn till att tävla med andra om när de gör saker först? Det är ju fan lika hemskt som tuppfäktning. Bebisar har väl inte bett om att få sina liv blottade på internet.


Fattiglapp

2011-11-09 ♥ 18:25:59 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Är så fattig så jag får slå ihop frukosten med lunchen. Dvs kaffe, mackor och yoghurt.


Måndag

2011-11-07 ♥ 23:58:48 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Dagrna går ut på att försöka klämma in så mycket som möjligt. Inte för att jag gör nåt vettigt egentligen. Jag försöker vila när Molly sover, men det är då jag behöver göra en massa saker och så verkar jag ändå inte bli utvilad, hur mycket jag än sover.
Molly har varit sjuk jättelänge nu. Ringde vårdcentralen i morse och vi fick komma på en gång. Det jag fick konstaterat var väl att hon var sjuk. Lika intressant med sjukvård som vanligt.
Annars är jag rätt isolerad just nu. Är mest hemma med Molly. Tar promenader ibland. Vågar inte vara ute så mycket med henne när hon är sjuk.


Jag tar vara på vattnet då åskan går.

2011-11-04 ♥ 15:37:30 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

För ganska precis ett år sen satt jag i Piteå och höll på att dricka mig rakt ner i helvetet. Idag sitter jag här i Västerås och är mamma.
För ett år sen trodde jag att jag aldrig skulle få uppleva 2011.


Dumle original.

2011-11-03 ♥ 16:32:06 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (4)

Jag stressar som en liten kanin fram och tillbaka. Skit jobbigt. Jag borde ta det lugnt, men är det så lätt när man är mamma, svettas jämt, tappar tålamodet, är ständigt orolig och aldrig har tid? Nej, just det.

Mitt hår är flottigt. Jag kan inte göra kaffe, det blir för svagt och blaskigt, spelar ingen roll hur mycket pulver jag har i. Jävlaskitkaffebryggarhelvetesförbannadejävlapisscpgrej. Jag har inte råd att köpa nån ny.

Saker jag skulle vilja göra just nu:
Dricka RIKTIGT kaffe.
Duscha (alternativt bada, för vi har badkar i nya lägenheten, hihi.) 
Tvätta Mollys bajshanddukar.
Förbereda kvällens mat.
Plocka undan saker som ligger överallt.
Hänga in tvätten.
Åka och hälsa på någon.
Vinna massa pengar.
Träna.
Bli av med magen.
Gå på yoga.

Saker jag skulle vilja sluta med:
Äta massa skit.
Stressa.
Vara så hetsig.
Tjafsa över småsaker.


RSS 2.0