Fagersta, here I come!

2008-02-28 ♥ 10:54:51 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Jag är lite trött idag, igår när vi kom hem från Fagersta så var jag typ helt slut. Jag och mamma jagade lägenheter och tillslut fick vi tag på två stycken som kunde visa. Så igår var jag och tittade på tre lägenheter och bestämde mig för en av dom. That's fucking awsome. Den var jättemysig och ligger mitt i centrum. Jag flyttar in den 15:e mars. Klockligt. Jag är glaad. Dessutom så är de sol ute idag, that's even better. Ska ta en cigg, en dusch och sen åka och skriva under hyreskontraktet!


Lägenhetsletning

2008-02-27 ♥ 14:25:36 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Idag har jag ringt febrilt på lägenheter. Två napp hittills. Ska åka och titta på lägenheterna idag. Jag trodde att det bara var att välja och vraka bland bostadsrätter, men det finns ju typ ingenting. Det är bara att ta det man får känns det som. Det finns för och nackdelar med allting. Men det viktigaste är i alla fall att jag får flytta så snart som möjligt, nu går det inte att vara kräsen längre. Min lägenhet kommer bli den finaste nånsin skådat :D
Nu ska vi åka, jag ska hjälpa mamma och Emma att flytta in i deras lägenhet.

Jag har klippt mig idag, det blev sådär. Luggen blev för tunn, och för kort.


Nya steg

2008-02-25 ♥ 16:21:49 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Då var det dags att ta ett nytt steg då. Det verkar som att det blir Fagersta nu. Just nu är jag i Smedjebacken och är med när mamma och Emma packar det sista innan dom flyttar. Jag ska prata med min moster och höra om hon eventuellt kan fixa nåt jobb åt mig på ISS. Sen blir det att prata med soc, skriva mig hos mamma, och söka egen lägenhet. Det kommer nog bli bra.


Bryta upp

2008-02-22 ♥ 11:00:09 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Ja, so that's it?
Ensam igen..
Snart får Fagersta ta och hälsa mig välkommen hem igen.
10 år sen jag bodde där. Efter att ha bott där i 10 år. Jag längtar tillbaka.
Fagersta har fått mig att bryta upp från allt här. Det är stort. Jag kommer bli en ny människa. En sån där människa med egen lägenhet, jobb och jakt på vänner som täcker upp hålen efter dom riktiga. Ni vet vilka ni är. Mina bästa vänner, ni måste komma och hälsa på mig <3


World full of hate

2008-02-20 ♥ 22:01:06 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

It goes up, and it goes down..
"I never said that it would be easy, i just told you it should be worth it"
Var det inte det Jesus sa?
För varje steg jag tar, så måste jag backa två och tänka på om jag verkligen går åt rätt håll. Vilket resulterar i att jag sällan kommer nånstanns. Jag försöker ofta rymma och ta den lätta vägen ut från allt, men det måste nog bli ändring på det.

Nu är jag i alla fall klar med den förbannade religionen som jag har tjatat om i nån vecka nu. Jag blev inte nöjd, men nu har jag i alla fall gjort så mycket jag orkade. Jag är faktiskt sjukskriven, men det skiter väl hon i.

Snart flyttar halva min familj till Fagersta, och jag kanske följer med. Jag vet inte om jag har en framtid i Falun och om jag verkligen kommer må bra där. Ärligt talat så har jag ingen aning om vart min framtid ligger överhuvudtaget, om det nu ens finns nån..

Jag ska ta det lite lugnt nu, ligga lågt. Ta varje dag som den kommer. Måste prata med mina lärare och säga att livet går för fort för mig. Jag har ett liv att leva, hu ska jag hinna plugga? Hahahaha! Sopa.


76 mackor..

2008-02-20 ♥ 14:41:15 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Vi kan väl låtsas att det är vår idag? Bara lite..
Idag plockade jag fram pilotbrillor för första gången i år. Det är känsla.
Jag har jobbat sen 11. Stått och brett och gjort iordning 76 mackor och varit ständigt hungrig..
Nu ska jag ta det lugnt ett tag innan gårhåren kommer ut från mötet och ska bli serverade. Dom är dumma, mina mackor duger inte åt gubbjävlarna. >_<
Seeen så ska jag hem och plugga färdigt religionskiten som ska vara inskickat imorgon. PISS.
Längtar till fredag för jag är sugen på öööl!


BLIP-BÅT

2008-02-18 ♥ 21:19:14 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag älskar Blip-båt. Lyssna på den!

Försöker plugga lite. Det går inge vidare. Jag sitter bara och tänker på annat..
Imorgon ska vi åka till Fagersta och vara där hela dagen. Dom ska greja i lägenheten som dom ska flytta till. Gud vad jag längtar tills dom flyttar! Då slipper jag åka till äckelsmedjebacken jämt när jag ska hälsa på mamma och Emma. Det blir en lite längre och dyrare tågresa bara, men det är det nog värt.
På onsdag ska jag jobba och tjäna lite pengar. Bra det..


Vi ska trösta varann.. för det är så det ska va..

2008-02-18 ♥ 13:26:13 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Musik är det bästa som finns. Musik kan verkligen göra allt.
Snart ska jag åka till Falun. Jag och Emma ska gå på stan och jag ska träffa Viktor en stund.
Jag kommer stanna kvar här i Smedjebacken ett tag. Vet ännu inte hur länge. Jag ska jobba på onsdag, med mamma. Det känns bra att kunna tjäna lite pengar, när det nu verkar så jävla svårt att kunna få ett enda jävla bidrag i min situation. Man klarar sig alltid. Det finns alltid hopp. Jag tänker aldrig ge upp.
Nu ska jag sminka mig och försöka gömma luggen som jag råkade klippa för kort..


Problembarn

2008-02-17 ♥ 17:36:11 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Jag hatar mig själv. Jo, det gör jag faktiskt. Så får folk säga vad dom vill. Jag har ingen lust att ändra min livssituation, för jag är övertygad om att det ändå inte kommer bli bättre. Jag vill vara fri, men hur fan är man när man är fri, det är ju ingen som stänger in mig.. förutom jag själv möjligtvis. Jag får samma fråga som jag fått i alla år; "Vill du verkligen må bättre?" Det är väl för fan klart jag vill det, men jag orkar inte anstränga mig. Det är liksom där problemer sitter.
Jag är så jävla orolig hela tiden. Igår upptäckte jag en cancerknöl under mitt öra som bara växte sig större och större. Jag vill inte ha cancer! Jag är orolig för pappa som har ont i bröstet och hjärtat och är olycklig. Jag är orolig för att Emma kommer bli som jag. Jag vill inte att hon också ska bli sjukskriven för ätstörning. Det räcker väl med att endast en i familjen blev ätstörd? Och så är det den där jävla magsjukan. Jag önskar att dom kunde utrota att man kan spy. Det borde inte få vara tillåtet. Usch!
Fanfanfan. Jag var inte nöjd hos pappa. Jag är inte nöjd hos mamma. Jag är inte nöjd i Falun. VART FAN SKA JAG TA VÄGEN? Jag får fan panik. Jag känner mig instängd av osynliga murar. Jag måste komma bort.


Utslussad

2008-02-17 ♥ 17:13:46 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Nu är jag hemma hos mamma. Det känns väldigt skönt. Jag höll på att missa tåget hit från Kopparberg, men hann med som tur var.

Vi har kollat på inspelning från när jag var liten. Det var kul att se.

Annars är det inget vidare, för den som undrade. Jag fryser och är trött. Vill bara lägga mig under en filt och inte tänka.
Imorgon åker jag tillbaka till Falun.


Kallt vatten

2008-02-16 ♥ 17:53:59 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag har varit i Lindesberg och badat idag. Jag frös ihjäl.
Längtar mig bort. Längtar ut.
Ikväll är det melodifestivalen, jag bryr mig inte ett dugg, men förmodligen hamnar jag väl där ändå innan kvällen är slut. Framför den förbannade melodifestivalen.
Imorgon åker jag hem till mamma och återvänder till Falun på måndag. Då kommer det blli en sån där gråtkväll igen eftersom jag kommer längta efter mamma.
Fan! Jag är så otroligt jävla barnslig. Jag borde aldrig ha fått bli vuxen. (Är jag vuxen??) Känns inte riktigt så.
Nu ska jag sätta mig med en bok tror jag. Borde plugga lite religion, men det orkar jag inte..


Kräk.

2008-02-15 ♥ 22:38:36 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Lååång tågresa hit till Kopparberg. Men jag sov nästan hela vägen. Ganska ovanligt för att vara mig att sova på tåg. Jag brukar alltid bli så nervig och rädd att jag ska missa stationen. Men jag kom då fram i alla fall.

När jag kom hit så var det jättejobbigt först. Jag hade bestämt mig för att inte äta på hela helgen, men det gick åt helvete ganska snabbt. Ännu har jag bara kastat blickar på vågen. Jag hatar att vara i samma rum som en våg. Den hånler mot mig, men jag vägrar ställa mig på den.

Vi har varit på hockey. Guldsmedshyttan mot Kungsör. Det var mysigt som fan. Förutom att jag höll mer koll på fyra bråkiga ungar än på isbanan. Menmen. Guldsmedshyttan (hemmalaget här) vann med 6-3 i alla fall.
Pappa bjöd på kaffe och det var bara jättemysigt allting. Jag såg dessutom min gamla svenskalärare i ishallen. Den bästa läraren jag nånsin haft. Men det var bra många år sen. Han har hjälpt till och gjort mycket av den jag är idag. Jag hade velat säga det till honom, men jag vågade inte, såklart.
En annan rolig grej var att min gamla flamma från mellanstadiet stod i mål fgör Guldsmedshyttan, Marcus Persson. Det var humor, tycker jag.

Nu ska jag sätta mig och måla i målarbok med Oscar och dricka trocadero. Life's priceless.


A new day, but it all feels old.

2008-02-15 ♥ 07:29:16 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

A new day, but it all feels old.
Igår var det Alla hjärtans dag. Det var okej. Den var jättemysig. Jag brukar vara lite skeptisk till den dagen, men som sagt, den var fin.

Idag måste jag göra en massa jobbiga grejer som jag inte har det minsta lust med. Om en timme ska jag vara i skolan, hyfsat okej. Sen ska jag bege mig till ungdomsmottagningen (!) Inte okej! Därefter ska jag träffa en liten hund som jag kommer bli hundvakt åt ibland. Det ska väl bli ganska kul, men just nu känner jag inte alls för det. Jag vill bara ha dagar outfyllda med något. Det är ändå inget viktigt jag gör. Läsa, läsa, läsa, det är det enda jag gör. Och röker, röker, röker.

Idag ska jag till pappa. Oscar fyller 8 år idag. Skulle ha köpt en present, men Daniel fick ingen när han fyllde år, så då känns det dumt att ge nåt till Oscar. Jag jag vet fan inte vad jag ska ge till dom längre. Det var lätt när dom var små och man bara kunde köpa en nalle eller en jävla leksak, (eller lego) :D Men nu ska dom bara ha dataspel och det har jag fan inte råd med.
Meen, mamma skickade ett litet tillskott i pengaväg till mig igår. Det betydde väldigt mycket. Mamma är underbar. Om jag hinner ska jag åka dit i helgen också.


Minskat människovärde.

2008-02-13 ♥ 10:31:31 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Kom nyss hem från skolan. Nu sitter jag och väntar på att få gå till Görel halv ett. Jag har som vanligt inte riktig lust att gå dit. Det känns mest bara jobbigt. Men det får väl gå som det går.

Idag är det sol. Det är alltid bra. Då blir jag en aning jättelite glad i alla fall. Men för övrigt så är allt åt helvete just nu. Bara en massa gråt och elände. Och jag har märkt att jag blir så jävla arg ibland. Mycket argare än vad jag kunde bli förut. Det finns några vittnen till det, ja..

Jag ringde till CSN i morse. Dom är det suraste folk som finns på hela jävla jorden. Jag hatar dom. Ja, hur som helst så får jag inga pengar i alla fall. Ganska väntat. Happ! Reservplan nummer 84 blir väl att jag får skriva mig hos mamma igen och hoppas på socbidrag från Fagersta. Jag har minskat människovärde, jag är inte ens värd socialbidrag..


Fan!

2008-02-12 ♥ 20:16:28 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det är inge kul längre. Jag håller på att börja gråta just nu. Det är felfelfel! Jag tar alltid fel beslut. Jag tror inte att jag vill till pappa i helgen. Jag vet inte vad jag vill. Åh, jag saknar mamma. Jag har ont i huvet. Nu skiter jag i det här.


Prio

2008-02-12 ♥ 13:15:34 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Jag har bestämt mig för att skriva i bloggen oftare. Fråga mig inte varför, det ska bara bli så :)

Imorse försov jag mig. Det fick mig att må jättedåligt, och jag började nästan gråta för att jag kände mig så dålig som inte gick på matten.
Ändå får jag höra dom i skolan säga jämt att "nej jag sket i matten, orkade inte gå" Så skulle jag inte kunna säga. Eller jo visst, men jag skulle inte mena det. Mitt förbannade samvete står mig upp i halsen. Jag önskar att jag hade som Pinoccio (stavning?!) som kunde prata med stt samvete.
Det är sånt jag tar upp mycket hos Görel nu. Prio; (enligt mig): 1.Pengar 2. Samvete 3. Folk runt omkring som jag är orolig för. 4. Ätstörning.
Görels prio; 1. Ätstörning 2. Pengar 3. Samvete 4. Folk runt omkring

Imorgon ska jag till Görel igen, får höra vad hon har att säga då.

Idag ska jag ner till biblioteket och plugga med Cissi. Det kan behövas :)
Imorgon ska jag träffa Gaby, hoppas jag <3
På torsdag är det alla hjärtans dag, så då lär man väl göra nåt speciellt antar jag.
Och på fredag far jag till pappa för Oscar fyller år då. Egentligen vill jag till Gävle, men jag har inga pengar =/


Insanity.

2008-02-04 ♥ 16:29:42 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Nej, det blir aldrig bättre. Jag kommer aldrig att bli frisk. Det känns som att det inte finns nåt hopp längre. Det känns som att inget spelar nån roll längre. All jävla rädsla hela tiden, rädslan för allt. Cancer, magsjuka och att inte kunna få barn, är nog det starkaste just nu. Sen finns det sånt som inte går att ta på heller. Börjar jag banta nu så kommer jag inte att orka nånting. Jag går ju ändå 25% i skolan, vilket alla är på mig om. (Hur kan du tycka att du har mycket att göra, du går i skolan några timmar i veckan, jag jobbar 8 timmar om dagen) Är det så svårt att förstå att alla är olika, och jag mår för dåligt för att orka göra mer än det jag gör.

Den här dagen började relativt bra med att jag sov länge och sen gick ner på stan och träffade Cissi. Sen skulle jag gå upp till psyk och träffa Görel och Björn. Det var där det skar sig. Björn ville väga mig, och jag vägrade! Annars brukar jag alltid vara den som gör precis som dom säger, nickar, ler och tar emot, så jag förstår att dom blev chockade när jag sa nej för en gångs skull. I alla fall så blev dom skitoroliga och kastade på mig en sjukskrivning. Sist jag var sjukskriven (100%)var i augusti, för depression. Idag blev jag sjukskriven till 16:e april för depression och ätstörning(50%). Det som är bra är att jag kan gå till arbetsförmedlingen nu och kasta upp lappen i ansiktet på dom och säga att dom kan glömma att jag ska ringa och redovisa några fler jobb. Hah!


RSS 2.0