helg!

2013-09-27 ♥ 23:18:44 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

sitter här med tända ljus, musik och njuter av fredagkvällen. äntligen helg! jag har inte haft helg på tre månader. med det menar jag då att alla dagar har varit likadana, men nu kan vi äntligen skilja på vardag och helg nu när vardagen sparkats igång. i tisdags började Mollys inskolning som har gått fantastiskt bra, speciellt idag när jag kunde lämna henne en stund och det gick hur bra som helst. efter dagis var hon så glad och pratade hela tiden om allt! jag blir så glad när det känns så här bra, även om det finns en del som är rätt tungt nu också. men det klarar vi.



16september2013

2013-09-16 ♥ 23:35:21 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

tidigare ikväll:
jag: nu går jag och gör te, vill du ha, Molly?
Molly: nej, faktiskt inte.
haha, sötnos!

vi tog med Tim och Emil ut i lekparken tidigare och sen blev vi bjudna på riktigt gofika (ordet gofika finns inte med i ordlistan).
det kittlar i halsen och jag är täppt i näsan.(ja, jag förväntar mig att det antecknas flitigt i intresseklubbens böcker världen över just nu).

jag har insett vilka änglar det finns i min familj. jag älskar er högt på jorden.

godnatt


12september2013

2013-09-12 ♥ 17:56:32 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

jag ligger i sängen och väntar på att Molly ska vakna. utanför hör jag något som låter som pisksnärtar följt av barn som vrålar. bor man i Fagersta centrum så gör man.

äntligen har Molly fått dagisplats, lite jobbigt bara att det är i Västanfors, en halvtimmes promenad bort (gode Gud, gör så att jag får pengar till körkort inom kort, jag fyller ju ändå år snart!)

dags att kliva upp och börja med middagen. köttfärslimpa idag.


8september2013

2013-09-08 ♥ 17:09:22 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

vad är det med söndagar att vara så fruktansvärt långa och tråkiga? allt står still och känns dött och tråkigt. dagarna flyter ihop och jag längtar verkligen att få börja göra något.
i går var vi och firade Nettan som fyllde 28 år med riktigt gott fika. sen tog jag och Molly en välbehövlig powernap och sen kollade vi på the conjuring. äcklig men inte så farligt som jag trodde. idag har vi haft lekparkshäng med kaffe och bullar, men det var för varmt.


2september2013

2013-09-02 ♥ 22:13:58 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

jag vet inte vad det är som känns så vemodigt. om det är att hösten är på väg eller om det är flytten. nu sitter vi i alla fall här i vår nya lägenhet. vi har fått ganska bra ordning, men det är nåt viktigt som saknas.


RSS 2.0