10-04-16

2010-04-16 ♥ 11:41:07 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det är en rätt bra dag idag, än så länge i alla fall, men jag har en känsla av att den bara kommer bli bättre. Jag har pratat med en sjukgymnast och fick tid på måndag redan, hoppas på att kunna börja träna ordentligt igen snart.
Grupparbetet idag gick bra, vi riktade mer kritik mot våran lärare än på Marx och Bourdieu, som vi borde ha gjort. Det känns bra att vara tillbaka i skolan igen efter nackskadan (som jag kallar det, fast egentligen är det bara nackspärr.)

Solen skiner och ikväll är det fest. Jag ska äta tårta, skratta och dricka öl med min älskade vänner <3


10-04-14

2010-04-14 ♥ 12:31:21 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag gör ungefär allt det jag inte borde göra. Nu har jag äntligen tillgång till dator och då sitter jag ändå bara och gör en massa skit.
Jag gick upp i god tro i morse, trodde att jag hade föreläsning, men det hade jag inte alls det. Så nu tänkte jag försöka komma i fatt i skolarbetet, men det går väldigt segt.

Börjar bli bättre i nacken, fortfarande rätt stel, men Mitra säger att jag ser ut som en filmstjärna, så jag är nöjd :D


10-04-08

2010-04-08 ♥ 21:49:25 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag sitter hos min bästa vän och hör regnet smattra mot fönstret. Mysigt, våren på ingång, det känns i luften.

Igår åkte jag på ett tillstånd kallat akut torticollis vilket innebar att jag fick åka ambulans till Akademiska och få huvudet upprätt och bli medicinerad. Jag blev hemskickad med en hård nackkrage och voltarentabletter. Det gör rätt ont fortfarande, men det är ändå mycket bättre. Imorgon tänker jag till och med pallra mig till skolan. Nu har jag legat inne och tyckt synd om mig själv tillräckligt. Det jag är mest irriterad på är att jag inte kommer kunna träna på jättelänge, jag har fått remiss till en sjukgymnast med nacken, så jag får väl ta det i första hand.

Ikväll har jag och Cissi stöttat varann i rökavvänjningen (eller ja, vi förvärrar det snarare för varann) och så har vi ätit tzatsiki, morötter och godis.
5 dagar utan cigaretter nu.


10-04-05

2010-04-05 ♥ 15:45:27 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Jag skriver inte i bloggen så ofta nu för tiden eftersom jag ändå raderar det jag skrivit innan jag publicerar det. Och om jag ändå väljer att spara det så läser jag det efteråt och skrattar åt vilken skit jag skrivit. Lika är det med min privata dagbok egentligen. Där skriver jag verkligen som man fick lära sig att man skulle skriva när man var liten. Jag har skrivit dagbok sen jag var 10 år och då beskrev jag vad jag hade gjort den dagen, vilka kläder jag hade och vad jag hade ätit till middag, dvs ungefär samma onödigt vetande som här, i stort sett. Fast på ett annat sätt, ja, du förstår.

Idag kom jag fram till att jag inte har tränat på lite över en vecka. Det känns inte speciellt bra måste jag säga. Jag är rastlös i kroppen och har dåligt samvete, för vad vet jag inte egentligen. Jag åker tillbaka till Uppsala imorgon och då ska jag fanimej gå till gymmet! Varför? Ja, inte fan vet jag, brist på nåt att göra och ett försök till att testa gränser. Fast främst för att det är kul, för det är det faktiskt.

Och skrällen kan jag väl passa på att gå ut med: Jag har inte rökt sen i lördags, MEN, jag snusar istället. Jag har inte råd med nikotinsugtabletter så vanligt hederligt nikotin får fungera så länge. Och varför sluta röka nu då? Jo, det känns fräschare och jag har hört att när man rökt i tio år så är man rätt illa ute. Jag har i och för sig tre år till godo när det gäller det, men jag tänkte tjuvstarta lite. När det blir vår kommer jag säkert att börja igen. Bra mentalitet det där.

Otroligt seg dag idag. Egentligen var fotboll på Råsunda planerat idag, men det blev inte riktigt så. Jag ligger i soffan och slökollar på fotboll och Bröderna Lejonhjärta.
Nästa helg är det dags för El Clásico och jag är väldigt orolig eftersom Zlatan är skadad och kanske missar det. Han kommer förövrigt inte att vara med i mötet med Arsenal imorgon.
Här kom även introduktionen till anledning två om varför jag inte bloggar. Dom som känner mig vet att jag har ganska svårt att inte prata om fotboll och tröttnar därför ganska lätt. Men nu tänker jag faktiskt skriva om sånt jag tycker om här så ni får fanimej stå ut, alternativt radera indestructible.blogg.se ur er hjärna :D



Påsk

2010-04-01 ♥ 20:34:53 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Snart är det påsk och jag tror att det blir första året på väldigt länge som jag inte känner av en begynnande halvdepression. Jag läser mycket om ätstörningar för tillfället, men det är inte för min egen skull, utan för att kunna hjläpa andra. Men i bakhuvudet känner jag att jag blir starkare när jag läser om det, för jag tänker inte hamna där igen. Jag ska göra allt jag kan för att motarbeta det.

Idag har jag klippt mig, skönt som fan! Synd bara att jag inte vågar färga det, vet inte om jag nånsin kommer våga det igen.


RSS 2.0