Jul

2006-12-23 ♥ 19:35:38 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

77277-23

Imorgon är det julafton.
I år har jag verkligen längtat och tänkt tillbaka på andra år.
De flesta åren har jag firat hos min moster och några år med pappa.
Förra året var jag ju nere i Göteborg och firade jul hos Davids släktingar.
Året före det låg jag och sova nästan hela julaftonen hemma hos moster. Men jag fick ju trots allt permission från avdelningen, och det var väl det viktigaste.
I år har det inte varit värsta julrushen för mig heller.
Jag blev klar med julklappsinköpet tidigt. Det är bra.

Idag har jag och mamma och Emma varit i Ludvika för att mamma skulle handla klart dom sista julklapparna. Jag köpte julklapp åt David och en ring till min läpp.
Greejt


Skön dag.

2006-12-10 ♥ 17:41:43 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Här sitter jag. Nöjd och belåten. För det har varit en ganska bra dag.
Jag vaknade när mamma kom in och väckte mig i morse. Låg och läste en stund.
Sen gick jag upp och drack kaffe, töjde örat, rökte, och läste lite till.
Sen åkte jag ner till bion och jobbade en timme. Det kom faktiskt fem personer. rekord på tre veckor. Haha
Sen fyllde jag på mobilen, smsade med Joanna. Nu har jag setat och pluggat till trafikkunskapen, (kursen avklarad imorgon) och lite filosofi.
Det har med andra ord varit en lugn dag, vilket är sådant jag orkar med. Vem skulle tycka att det här vore en rolig dag förresten? Det är en helt vanlig jävla söndag, beskrivet med 7 rader. Oj.
Nä nu ska jag sluta vara negativ. Jag var positiv innan jag satte mig vid daton, så det lär väl ta och hålla i sig. Det negativa skulle kunna ta 200, 300, 600 rader att skriva. Men nej, nu börjar jag igen..
Snart ska jag och Emma gå på bio. The Grudge 2. Den är tydligen värdelös, men det skiter jag i. Jag kommer ändå kunna sova ioch med medicinen. Hah!
Nu ska jag ägna mig åt att sätta på kaffe och fortsätta skriva trafikkunskapen. Uh.


Jävla helgon som vägrar funka. Vad sur jag blir.
Nu har jag sett the grudge 2 i alla fall. Den var läskig. Men dålig. Fast ändå bra. Hm. I alla skräckfilmer nu för tiden händer det aldrig riktigt läskiga grejer. Bara en katt som springer förbi tillexempel. Men i den här var det verkligen äckligt hela tiden. Men det var ändå ingen bra handling. Man fick inte reda på nånting som man inte fick reda på i ettan. Lite tråkigt. Men underhållande.
Vad håller jag på med nu då förresten? Analyserar en film och det är inte till nåt skolarbete! Jag upphör aldrig att förvånas över mig själv. Idag satt jag och skrev ner hur mycket jag hatade att analysera dikter, att om man nu tyckte det var så kul så borde det inte vara inkluderat i skolarbete utan man kunde få sitta hemma och skriva skiten själv, som ett intresse. Hah! Jag är en tönt. Pluggar fast jag inte ens behöver.
Inte ett ord till på bloggen ikväll.
Gonatt.


Konstgjord sömn.

2006-12-08 ♥ 18:43:47 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

77277-22

Äntligen hemma hos mamma och Emma igen. Jag har längtat hit hela veckan. Jag och Emma är sams och allt känns bara jätteskönt. Fast jag har helt otroligt ont i nacken. Måste ha legat fel..
Igår var en hemsk dag. Eller ja, jag var ju egentligen inte ens med om den kan jag ju säga. Jag fick ny medicin i tisdags. Remeron. Jag visste liksom inte att den inkluerade sömn. Så jag tog den i vanlig ordning på morgonen. Efter en timme ungefär började jag vingla runt och sluddra. Jag kunde inte ens hålla ögonen öppna. Så jag gick och bad att få lägga mig i skolans vilorum, tänkte bara vila en stund för jag visste ju inte att det berodde på medicinen. Detta hände alltså klockan nio på morgonen. Halv tre väckte kuratorn mig. Jag hade alltså sovit en konstgjord sömn hela jävla torsdagen. Men det var skönt i och för sig. Nu ska jag börja ta remeronen på kvällarna i alla fall.

Det var jättejobbigt på BUP i tisdags. Jag träffade både Görel och Ulf. Tyckte inte om Ulf då. Han som alltid brukar vara så snäll och förstå allt. Plötsligt fattade han ingenting och jag blev så jävla sur på honom. Jag ska inte vara nån duktig liten Jessica som alltid förklarar så bra hur jag mår.
I tisdags tog alla krafter slut och jag surade hela timmen jag var där. Kuratorn tvångskommenderade mig dit och det tyckte jag inte om. Ulf sa att jag försvann in i en glaskupa och den ville han visst ha bort. Så han skrev ut Remeron som jag ska ta tillsammans med dom andra. Citalopram, lergigan, stilnoct och remeron. Jag tar bara citalopram och remeron. Dom andra vill jag inte ta. Vill inte bli beroende.
Dessutom hörde jag nåt om Tornet, (dvs. ätstörningskliniken.) Jag fick ont i magen och började svettas när dom sa det. Tror till och med att dom frågade hur jag tyckte att det lät. Jag sa att jag inte hade ätstörningar. Då blev dom ännu dummare och sa att det hade jag visst det, och visste jag inte om det själv så var det ytterligare ett själ till att jag skulle till Tornet. Jag tyvker inte om er!


RSS 2.0