Tjockis

2011-03-29 ♥ 18:26:45 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Barnmorskebesök idag. Jag har gått upp ofattbara 9 kilo (för den som ville veta.) Inte konstigt att jag känner mig lite tung, väldigt ovig och lite smått ur fas. Jag saknar cigaretter. Hade jag fortsatt röka så hade jag inte gått upp så här mycket. Men jag tänker på barnets bästa. Bättre att äta ordentligt än att röka. Fast när jag fött ska jag röka som aldrig förr. Då ska jag ta igen alla nio månader.
Nu försvann regnet, övervägde att gå och köpa nåt gott, men jag får nog klara mig med kladdkaka ikväll. Tjockis!


Skrika högre än Gud själv

2011-03-28 ♥ 18:14:32 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag provade med Gud ju. Men det hjälpte inte. Jag vet inte om han inte orkade lyssna på mig eller om han var upptagen när jag försökte prata med honom. Han var i alla fall inte där. Kanske satte han händerna för öronen och lalala-ade när jag sa något. Blundade och tänkte syns man inte finns man inte.
Gudstjänsten gjorde ingen större inverkan på mig, höll mest på att somna. Samtalen med prästen gick inte heller.
Jag pratade med barnmorskan också om att jag kände mig deprimerad och panikångestig. (Allt för att slippa betala för att prata om mitt tragiska liv.) Barnmorskan tog dit läkaren så att jag kunde prata med henne, men hon bara klämde och kände på magen och lyssnade på lungorna och kollade EKG. Och skickade remiss till psyk. Jag var där idag. Det var bra. Finally, undrar vad jag hade gjort annars? Men jag gillade henne och hon har ju som expertis att lyssna på idioter som mig, I guess. Så det får vara värt att betala 100 kronor varannan vecka för att prata om sånt jag egentligen pratat om hela tiden de senaste 10 åren (åh fan vad gammal jag börjar bli!!)

Saknar mamma. När jag och Tobbe satt på ett fik i förrgår så började jag grina för att jag saknar henne. Växa upp? Ja, kanske det kanske..

Jag till Tobbe: Kan du lyfta mig?
Han försöker verkligen.
Jag: Men gud, du kan ju inte lyfta mig!
Tobbe: Men du är ju tjock.
Hahaha, fyfan.


Men kuuuul

2011-03-22 ♥ 19:55:47 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Idag var jag och mamma i Avesta. Hon köpte strumpor åt mig, prickiga. Och en korg. Och Mia Skäringers Dyngkåt och hur helig som helst (fast den tänkte jag betala själv, men hade inte tillräckligt med pengar på kortet, fan vad pinsamt..)
Jag fortsätter att vara trött på allt och inte tycka att någonting är tillräckligt. Jag borde väl vara den lyckligaste människan i världen, men det verkar bara bli värre och värre. Känns det som.
Jag vill göra nåt på dagarna.
Jag vill flytta.
Jag vill gå och prata med någon.
Jag vill träffa folk.
Jag vill ha pengar.
Jag vill vara glad.
Jag vill ha en säng med massa mjuka kuddar i.
Jag vill ha en EGEN lägenhet någon gång, med EGNA möbler.
Jag vill ha mitt barn NU!
Jag vill färga håret.
Jag vill att det ska bli riktig vår.
Istället vaknar jag i hörnet på soffan varje dag, till en dag som jag vet inte kommer innehålla någonting för att jag tydligen inte orkar göra något åt det. Ligga ihopkrupen i fosterställning och klaga och bråka med min stackars pojkvän verkar vara min enda hobby nu för tiden. Nu är jag i och för sig i Fagersta men jag har haft ångest sen jag kom bara för att jag vet att jag måste tillbaka till äckeljönköping igen på fredag. Fy fan.


heh

2011-03-09 ♥ 20:46:23 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag älskar verkligen feministernas "Män är en biologisk olycka."
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha.


Before I grow too old

2011-03-09 ♥ 16:40:35 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Tobbe väckte mig så tidigt han bara kunde för att han antagligen har dåligt samvete för att han var tvungen att jobba idag när han hade lovat att spendera dagen med mig. I en och en halv timme låg jag och lyssnade på "Efter tio" med Malou, sen blev jag tvingad att titta på Gordon's Kitchen nightmares (som jag hatar.) Sen ringde Cissi, det var bra.

Fy fan, jag orkar inte laga mat. Jag har druckit tre koppar kaffe och ätit snart ett halvt paket digestivekex. Planen var ju att kocken skulle vara hemma och laga mat idag. Hann äta lite lax till lunch innan han åkte i alla fall.

Imorgon åker jag till Fagersta. Ska bli härligt att träffa mamma, Emma, Angelina, Nettan och buspojkarna igen.

Det snöar! Varför då? Det har ju regnat halva dagen, ska det snöa andra halvan då? Logiskt. Jag vill inte.
Kryper ner och fortsätter titta på Gynekologen i Askim. Väldans underhållande serie det där..


Den stora ensamheten

2011-03-06 ♥ 23:42:54 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Vad hemskt det är att inte kunna andas. Jag får panik. Lungorna får inte tillräckligt med luft och jag vet inte vad jag ska göra. Jag fick bricanyl av läkaren, men den funkar ju inte. Jag känner mig bara tjatig och töntig om jag ringer igen. Det ska tydligen vara på slutet av graviditeten som man kan få såhär, jag är ju inte ens halvvägs. Är det tvillingar? Åh herregud.

Äntligen slut på den här jävla helgen, jag har varit så jävla ensam.  Nu är Tobbe ledig tre dagar. På torsdag åker jag till Fagersta över helgen. Sen far jag tillbaka till Jönköping för ultraljud, längtar som en tok!


Vad hade Leif GW gjort?

2011-03-06 ♥ 18:54:30 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

När vaknade du imorse?
Svar:
Jag vaknade och somnade om rätt många gånger, men jag gick upp runt halv två.

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
Lever farmor eller är hon död? Jag drömde både och nämligen. Tyvärr så är hon dock inte "jordligt existerande" i alla fall.

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar:
Öh, pappa ringde, sen pratade jag med Daniel också, väldigt intressant.

Vilket humör är du på?
Svar:
Ganska så jävla uttråkad, röksugen och mätt.

Vad har du på dig just nu?
Svar:
Vita mjukisbyxor och en svartvitrandig tröja.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
Smör och bröd.

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar:
Facebook.

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
Jag ska nog vila en stund, sen ska jag titta på Solsidan och Wallander.

När fotade du något senast, och vad?
Svar:
Igår. Jag fotade bebismagen.

Om du sträcker ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar:
Kanten på soffan.

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar:
Leif GW Persson: Vad hade du gjort? Och Alexander Rybak: Vill du gifta dig med mig? (Jag vet inte varför men jag har varit lite kär i honom idag bara...)


The wild rover

2011-03-05 ♥ 16:31:51 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Idag mår jag lite bättre, än så länge i alla fall. Efter att ha pajsat runt i pyjamas till klockan tre gick jag ut på en promenad, till ÖB.

Det är ju liksom vår idag och jag vill dricka kaffe och äta glass i solen! Men jag har ingen att göra det med. Nästa vecka åker jag till Fagersta, så då har jag i alla fall någon att umgås med, min älskade syster bland annat.

Jag var tvungen att ta ur läppiercingen, den har skavt upp hela tandköttet och det känns så tomt. Nu vill jag ha en ny, men var? Navelpiercingen är också uttagen. Bara näsan kvar, får väl duga det då.


Ångest

2011-03-04 ♥ 16:34:01 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Jag längtar hem till Fagersta.. igen. Varför slutar jag aldrig längta tillbaka dit? När jag väl är där så hittar jag ändå bara fel.
Vad är vitsen med att bo i en stad där man inte känner någon och inte har någon framtid? Är det inte bättre att bo på ett skitställe med folk man tycker om runtom en när ens nuvarande tillvaro går ut på att sitta ensam i en soffa i en stad där man är helt ensam. Sitta och vänta på ens andra halva som är hemma några timmar i veckan.

Jag är helt ensam med en mage som växer, när det skulle finnas någon vid min sida som är lika mycket förälder som jag. En som lägger handen på magen och är intresserad, som lyssnar.
Jag har aldrig känt mig så ensam som nu. Nu, när jag inte borde känna mig ensam eftersom jag aldrig är det.
Vet ingenting längre, allt är bakvänt, felvänt och stramar, irriterar och gör ont. Jag är världens argaste och ledsnaste, fastän jag samtidigt inte kan låta bli att le när jag tycker att jag känner en puff inifrån. Då är jag gladast på jorden, för att minuten senare känna hur allting brister, rämnar och jag inte orkar mer. Ingenting funkar och det kliar och svider. Jag orkar inte.


Bricanyl

2011-03-03 ♥ 17:36:02 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Två timmar tog det hos läkaren idag. Eller ja, tjugo minuter kanske, resten väntetid. Twix och festis efteråt var liksom en belöning, som en gåva från himlen. Eftersom jag har svårt att andas fick jag bricanyl. Och nya järntabletter, och remiss till psyk. Jag skäms, man borde vara den lyckligaste människan i världen när man ska ha barn, och det är jag väl också, men samtidigt mår jag skit, så det är väl intre så mycket att göra åt.
Näe, nu blir det nog powernap.


Never enough

2011-03-02 ♥ 22:17:40 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



När jag var och lämnade in kissprovet hos barnmorskan i morse så tittade jag kontot lite spontant sådär, och upptäckte att det fanns 3000 kronor där. Woho tänkte jag och började planera allt jag skulle göra för pengarna. Färga slingor, tatuera mig, köpa nya skor, ny jacka, strumpbyxor, strumpor, trosor, randiga tröjor, basiclinnen i olika färger, smink, parfym, en ring, ett halshand, hörlurar, Joe Strummerboken, vårblommor, tågbiljetter och jag vet fan inte allt jag skulle göra. I fyra timmar "shoppade" jag. Det blev mat och milkshake på Mc Donald's, fiberdukar, en 50kronorströja på Vero och 30kronorsstrumpbyxor på HM. Precis vad jag hade tänkt, typ.

Jag gick runt på Lindex och tittade på barnkläder. Jag ville köpa en muminbody, fast det känns som att det är för tidigt att köpa barnkläder, men det är ju så fiiint. Om två veckor, ungefär, har halva tiden gått. Jag orkar inte vänta! Två veckor kvar till ultraljudet, känns också som en evighet.

Jag glömde bort mässan i kyrkan idag. Jag var på gudstjänst i söndags, förresten. Hur mysigt och fint som helst var det. Jag har blivit väldigt kristlig av mig. Det kom efter att jag röstade på Kristdemokraterna i riksdagsvalet. Det vet jag inte varför jag gjorde, egentligen. Varför gjorde jag det? När jag blir arg och ledsen så kryper jag ihop i fosterställning i soffan och ber Fader Vår. Alltså, jag har inte reflekterat så mycket över det här tidigare, men till och med jag tycker att det låter ganska... sorgligt. Jaja, Gud och jag, til death do us part. Amen.
Nu ska jag titta på fotboll.


Efterblivet

2011-03-01 ♥ 14:26:56 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Jag dricker mer kaffe än någonsin. Jag vet ju att det är farligt med för mycket koffein, men vad ska jag göra då?

Det är skitsvårt att fatta vad de säger i Jönköping. Jag hade problem med norrländskan också. Jönköpingsmålet är liksom lite halvskorrande r och det är ju hemskt. Jag som kräver text på skånska tv-program har lite svårt att hänga med ordentligt, vafan! Jag saknar det gamla hederliga dalmålet och västmanländskan. Jag saknar fan Dalarna över huvud taget.
Radio är hemskt. Jag hatar Robyn. Och Pink. Och jag hatar Jay Smiths jävla version av Like a prayer. Varför lyssnar jag då på radio? Äh, låt mig klaga lite bara.
Och kan det bli sommar, tack! Vår i alla fall? Kom igen.


RSS 2.0