Bom-sha-ka-la-ka-la-ka-la-ka-la-ka-bom

2009-12-26 ♥ 15:39:10 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Helt jävla ensam är jag, mamma har åkt så jag sitter här helt själv. Satt och spelade chicago med Tommy, Nettan och Hasse till halv två igår. Kul som fan var det, förutom att jag alltid lyckas förlora. Skitsamma, jag är rätt van. Nu är det några låånga kalla äckliga dagar jag ska stå ut, sen drar jag till skåneland och därefter Uppsala. Yey.


The long road

2009-12-22 ♥ 16:14:13 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

And when the winner takes it all the only thing left is a song..

Nu är allt i lägenheten ihoppackat, dags för flytt, igen. Tur att jag inte äger så mycket, en rastlös själ som min har ingenting för att samla på sig en massa materiella ting. Bara jag har min musik med mig så klarar jag mig. Och mina minnen bär jag med mig, och kärleken som alltid är för stark eller för svag. Jag är så rädd att hoppas, men jag måste ändå, för det är hoppet jag lever på. Jag har ingenting att ge dig förutom migsjälv.


Död jul

2009-12-21 ♥ 01:05:13 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Vid den här tiden förra året hade jag en lång lista på julklappar som jag skulle ge bort. I år är jag pank. Jag hittade 30 kronor i min lägenhet idag som är de enda pengar jag har, räcker inte ens till ett cigarettpaket. Det kommer inte bli en jul som nån annan. Jag kommer inte få några julklappar och kommer inte kunna ge bort några. Jag har ingen lust att fira jul nånstanns, vill helst bara ligga under ett täcke och vänta på att årets värsta högtid ska ta slut. Jag kommer inte kunna göra nåt kul på nyår eftersom jag ska börja på missbruksenheten och inte kommer kunna dricka. Med min vanliga tur så blir det väl inget Uppsala heller, jag känner det på mig, nåt kommer komma ivägen som vanligt. Då vet jag ite vad jag gör.. Usch, fy fan.


Psykakut och polisövervåld

2009-12-18 ♥ 15:42:24 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Jag svär på att det här var sista gången jag åkte med handfängsel i en polisbil till psykakuten. Jag förstår att jag inte kan ha det såhär längre. Men jag tror inte att det kommer hjälpa att bli inlagd. Läkaren ville lägga in mig igår, men jag nästan tvingade honom att skriva ut mig direkt. Vet inte om det var så bra egentligen, borde nog ha stannat där. Jag låter några dagar gå nu och se hur det känns, kanske åker jag tillbaka, kanske orkar jag med julafton hemma i alla fall. Det "ironiska" med allt det här är att det är exakt, på dagen, 5 år sen jag var inlagd sist. Är det dags igen? Jag önskar att jag kunde anmäla poliserna för övervåld eftersom jag är helt blåslagen och har märken på hela armarna efter handfängslet. Jag fick inte ha bälte på mig i bilen på grund av fängslet. Dessutom slog dom mig med batong i ryggen och knävecken. Det var fan det värsta jag varit med om, men jag vet ju att det inte leder nåt till att anmäla dom eftersom dom var två stycken och håller varann om ryggen. Det finns inget jag hatar så mycket som poliser. A.C.A.B FTW!


Mitt liv genom en pansarvagnspipa

2009-12-11 ♥ 18:13:06 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag har fortfarande inte hämtat mig efter förra helgen. Jag drack för mycket som vanligt, hamnade i slagsmål och fick en spark i pannan så att jag fick härnskakning. I måndags var jag på hjärnröntgen, men jag hade ingen blödning i hjärnan som tur var. Men jag har fortfarande ont i huvudet, svullen i pannan och har blåöga, mindre roligt. Jag är åtminstone sjukskriven en månad på heltid. Så just nu är jag i Fagersta och vandrar runt bland ställen med en kasse kläder och tabletter och tigger soffor att sova på, ungefär. Vet inte om mitt liv nånsin varit så miserabelt som det är nu. Jag har inga pengar till mat eller nånting, känner mig som en jävla uteliggare, har inte ens ett hem liksom..


RSS 2.0