31 augusti 2011

2011-08-31 ♥ 23:38:26 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Hemkomna efter en kryssning till Helsingfors. Skönt att komma bort några dagar och det gick mycket bättre med Molly än vad jag trodde det skulle göra. Det var rätt lugnt på båten också eftersom det var mitt i veckan. Tanken var att vi skulle åka hem till Jönköping efter resan, men Tobbe överraskade mig med att åka till Uppsala, vara här några dagar, sen åker jag till Fagersta. Mamma fyller år så det ska bli kul att vara med henne då och de andra vill så gärna träffa Molly så det blir nog kul. Imorgon ska vi träffa Mitra och Cissi <3


Mollyälsklingen

2011-08-28 ♥ 00:07:27 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



Min älskade Molly

2011-08-27 ♥ 23:53:16 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Mitt lilla hjärta sover så jag passar på att äta/surfa/plocka tvätt. Det är inte mycket tid man har utöver att ta hand om henne. Hon är väldigt mammig och vill ligga nära hela tiden. Reser jag mig och går på toa blir hon ledsen direkt. Det jobbigaste är att inte kunna äta, jag hinner aldrig! Och Tobbe jobbar, så kilona försvinner fort.
Men om hon sover i vagnen nån timme så saknar jag hennes kropp nästan på en gång. Då vill jag bara gå dit och lyfta upp henne. Hon kommer bli bortskämd, och min kropp kommer forma sig efter hennes :) Jag älskar henne över allt annat och de underbara ögonen får mig tårögd varenda gång hon ser på mig. Hennes mjuka bebislukt gör mig helt sjuk av kärlek. Jag trodde inte att såhär starka känslor fanns.

Vi ska börja titta på lägenhet och jobb till Tobbe i Västerås. Jag vill flytta! Jönköping är ju fint och allt, men det är bara att inse att jag hör inte hemme här, och kommer aldrig göra det. Jag vill söka mig tillbaka dit jag hör hemma. Jag vill ge Molly närheten till sina släktingar. Det kommer ju ordna sig, allting, det känns bara så jävla tungt ibland.


Molly, Molly, Molly, Molly

2011-08-16 ♥ 17:29:29 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Ja, så var hon här då, älskade lillan. Egentligen finns det inga ord för att beskriva hur allt är just nu. Jag gråter och skrattar om vartannat. Hela mitt hjärta håller på att explodera så fort jag bara tittar på henne. De blå ögonen gör att resten av världen tappar sin färg. Hennes lilla kropp i mina armar var underbarare än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.

Jag saknar mamma så fruktansvärt mycket. Önskar hon var här nu, men snart kommer hon och hälsar på.


11-08-12

2011-08-12 ♥ 23:26:07 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Det blev ju varmt idag. Otippat. Även om jag föredrar det ena eller andra. Varför ska sommaren försöka hänga kvar om det vill bli höst?

Jag tog en paus från tristessen idag och fikade med Pernilla på Wayne's, trevligt med sällskap. Gott med fika.
Jag kom på att det kanske kommer behövas en jacka åt bejbisen, så jag köpte en vit, jättemysig, ifall det blir kallt. Och en ny BH åt mig. Jag har gått från 75a till 85a. Skulle behöva en helt ny garderob, men det kommer väl aldrig ske. Köpte ett linne också. Just nu kan jag har det som linne, men snart kan jag väl ha den som klänning. Praktiskt.
Nu vill jag verkligen bara föda. Att bara gå runt och vänta är extremt tråkigt. Och inte orkar jag göra nåt heller. Ensam är jag jämt också. Tobbe jobbar ju jämt.

Jag längtar efter att gå på marknad. Det är det mysigaste jag vet. Speciellt nu när det börjar bli höst. Och med barnvagn, myyys!


Dålig humor

2011-08-11 ♥ 19:59:51 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Sitter och skrattar mig fördärvad åt "Full frys", det absolut sämsta tvprogrammet genom tiderna. Jag tittade på det när det gick (1998?) och tyckte det var lika kul då. Jag skrattade åt "Vem vet mest?" innan. Ska det fortsätta såhär lär jag väl föda i natt, får såna jävla sammandragningar..

Jag: Regnar det?
Tobbe: Vet inte, gör det?
Jag: Men inte fan vet jag, jag hör inget.

--------------------------------------------------------------------------------------

Torka golven halv tolv på kvällen? Inte normalt, nej. Men ett måste, tydligen. Fan vad ont jag har i ryggen nu.


Jesus of surburbia

2011-08-10 ♥ 21:32:59 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Jag lyssnar på Green day och mår konstigt. Skivan påminner mig om den värsta perioden i mitt liv, därför känns det konstigt att lyssna, men jag måste. Hur kan musik göra så mycket med ens sinnen. Och lukter? Hur kan man associera det så starkt till minnen? Samtidigt känns det lite sådär mysbra. Jag klarade ju av det, jag överlevde. Jag vågade inte ens hoppas på det här. Tack Gud, tack. Tack för livet jag fick och tack för det nya jag snart ska föda fram.

Vagnen är på plats. Jag är redo. KOM NÅN GÅNG!


Man with no country

2011-08-08 ♥ 21:15:31 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Sommaren är ju snart slut. Hur kunde den gå så fort, och ändå så långsamt?
Som vanligt jämför jag tidigare somrar med den som nyss varit. Sommaren 2008 är fortfarande den bästa jag varit med om. Jag tror aldrig att det kommer bli så bra som det var då. Det skulle vara på helt andra sätt i så fall. För de resterande somrarna under resten av mitt liv kommer jag att vara mamma. Bara en sån sak.
Jag längtar lite efter hösten. Jag längtar efter torra, fina löv, regn, stearinljus och te. Att gå genom prasslande lövhögar med vagnen. Men jag längtar INTE efter vintern. Den skrämmer mig från vettet, kanske för att det bara får mig att tänka på Piteå.


RSS 2.0