10-09-23

2010-09-23 ♥ 20:55:42 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag lyckades faktiskt gå ut och gå idag också. Benet kändes bra (tack vara att jag stödde mig mot en pinne alltså.) Annars har jag bara tvättat och läst.
Fagersta imorgon.


10-09-22

2010-09-22 ♥ 22:39:06 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Det blev ingen långpromenad idag eftersom det verkar som jag har fått en inflammation, eller liknande, i låret. En voltarentablett, voltarengel och massa vila senare kunde jag i alla fall stödja på benet så mycket så att jag kunde gå till ICA och köpa tröstechoklad eftersom det är så synd om mig.

Tv4:as nya serie Välkommen åter var riktigt kul tycker jag. Jag gillar svensk humor. Då kan jag väl passa på att tala om hur mycket jag hatar Kungarna från Tylösand. Eller, det finns nog inte ord för det när jag tänker efter. Behöver vi verkligen ett nytt program där blonda silikonmongon får hångla och knulla runt till allmän beskådan? Fy fan vad tragiskt...


10-09-21

2010-09-22 ♥ 01:27:22 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det har varit en ganska mysig höstdag idag faktiskt.
Trodde aldrig jag skulle säga så.
Oktober och november blir väl en jävla röv istället.
Jag har gått en mil idag, riktigt skönt.
Egentligen skulle jag bara gå elljusspåret var det tänkt
men jag slutade vid Tättö tillslut.
Imorgon ska det tydligen bli fint väder så då tar jag nog
en likadan vända då också.
Längtar så förbannat mycket till helgen.


10-09-18

2010-09-20 ♥ 01:50:39 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag har bakat idag! Det har jag aldrig gjort ensam i mitt liv tidigare. Jag och Cissi brukade baka, back in the days, men det brukade sluta med att vi belv skitsura på varandra och jag gick hem för att jag inte ville leka med henne mer (eller så var det för att jag petade med fingrar i smeten och äcklade med mig lite sådär som bara jag kan göra.) Jag och Mitra bakade bullar i våras, förresten. Men det var hon som gjorde allt och jag stod lite i bakgrunden och hejade på, kan man säga. En bulle fick jag nog göra, den blev fulare än Mitras och den var äcklig, tror jag.
Idag bakade jag en sockerkaka i alla fall. I en hjärtform, kreativt.

Vi har Canal+! Min lycka är ungefär obeskrivlig. Barcelona i mitt hjärta. Nu kan jag tillbringa min höst som jag gjorde förra året vid den här tiden. Dvs med La Liga och lite te. Folköl funkar liksom inte till La Liga. Det ska vara VM eller EM då. Typ när svenska landslaget spelar, så man kan glömma bort hur kassa dom var sen.

Jag ska börja ta tag i mitt liv också. Jag ska inte vara sjukskriven i år har jag bestämt mig för.
Jag ska nog försöka utbilda mig litegrann.

Nästa helg får jag träffa min älskade bror!


10-09-17

2010-09-17 ♥ 22:56:23 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Vems hjärta..? Ditt hjärta.



10-09-16

2010-09-16 ♥ 22:03:46 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag undrar om jag är den enda i hela världen som byter kanal när reklamen för bredbandsbolaget kommer..?
Seriöööst. Den där fula jävla killen som flyger runt med ett USB-minne på ryggen och sjunger "jag surfar mobi-ih-ilt heelt utan grääns" får mig fan att spy. Och den reklamen för nya Werthers med choklad, i slutet när hon säger "får man ta en bit till?" och fnissar sådär amerikanskt, då undrar jag vart fan världen är på väg. Och hur kan man sjunka så lågt som hon i tandläkarreklamen när ilningarna försvinner på en gång. Kom igen! Hade det funnits såna reklamer när jag skulle söka gymnasiet hade jag aldrig gått medieprogrammet. Det är för övrigt den sämsta utbildning man någonsin kan gå. Fast jag har aldrig haft så kul som då.. heh.

Jag borde ju ta och förtidsrösta också. Men jag är kluven, vet inte riktigt vad jag ska rösta på, men jag tror jag vet.


10-09-15

2010-09-15 ♥ 23:45:55 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)



Favoritlukt: Källare.
Favoritfärg: Rosa, rött och grått.
Favoritkänsla: När jag får vara bland folk jag tycker om, vilket är ganska få. Jag har svårt för människor. När någon säger att man gjort nåt bra är också skönt, inte för att det händer så ofta..
Favoritväder: Varmt som fan. Och såna där ljumma sommarkvällar när det luktar sommar och grill.
Favoritögonblick: När jag och Mitra gick ur bilen i Hultsfred på festivalen 2005. Flogging Molly spelningen är också nåt jag aldrig kommer få vara med om igen, det var obeskrivlig lycka.
Favoritord: Källare, tvättsvamp och skumgummi. Jag vet att jag är sjuk. (Cissi, kommer du ihåg när jag tvingade dig att säga skumgummi jämt förut? Hihi)
Favoritlåt: Hela Crock of gold-skivan med Shane Macgowan and the popes.
Favoritfilm: Det finns många..
Favoritkonstnär: Cissi? Haha.
Favoritscen i film: Den irlänsdak dansen i Titanic, och så måste jag hålla med Cissi om scenen i Ps I love you när dom spelar irländsk musik.
Favoritcitat: Just nu är det "Freedom is just another word for nothing left to lose"
Favoritårstid: Sommar!
Favoritbok: Alla som Unni Lindell skrivit.
Favoritmat: Kyckling, tonfisk och lax (fast inte tillsammans kanske)
Favoritdryck: Snor rakt av från Cissi: Öl, kaffe, cola.


10-09-14

2010-09-14 ♥ 17:25:02 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Loftahammar, burn in hell!
Saknar Löa. Jag träffade mina gamla dagisbarn, jag saknar dom.

Down and out


10-09-11

2010-09-11 ♥ 23:13:10 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag är hos pappa. Jag behövde komma hemifrån ett tag och så hade jag saknat det här stället som en galning. Skönt att slippa Loftahammar några dagar, men jag saknar Tobbe. Det gör jag alltid, det räcker med att han går utanför dörren så saknar jag honom.
Idag var vi i Lindesberg och kollade på skor. Jag hittade ett par stövlar som jag ville ha, gråa. Jag höll på att göra mitt livs misstag. Eftersom det var rea på nästan alla skor så tittade jag inte så noga på prislappen och tänkte att 150 spänn är ju inte så farligt liksom. Vid närmare titt såg jag att dom visst kostade 1150 spänn. Lite skillnad. Heh, kunde slutat i katastrof. Jag hade till och med provat dom och lyckats bli kär, så ska det behöva sluta sådär.
Jag, Daniel och Oscar var ute med båten i två timmar. Det var helt fantastiskt, det mysigate jag gjort på länge. Jag fick min första gädda, och en skitstor abborre! Fan vad stolt jag är.
Barca förlorade en match mot nykomlingar idag, det gillar jag inte alls, så det glömmer vi nu, känner jag.
Den här helgen har jag även agerat lärare. I torsdags hjälpte jag Oscar med matteläxan som han skulle lämna in på fredagen. Med min enorma kunskap i matte lyckades jag såklart lära honom fel. Jag påstod till exempel att 21-18 är 2, (fast jag vet att det är 3 nu, tack vare min 10-åriga lillebror.) Jag kunde inte heller förklara varför man lånar 10 av talet före i en uppställning. Skit. Bättre gick det när jag och Oscar hade tentamen idag. Svenska är helt klart mitt starkaste ämne. Jag ska aldrig hjälpa nån med en matteläxa igen..
Imorgon ska Daniel spela bortamatch mot Fellingsbro. Dom leder redan serien och jag är så stolt över min bror så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Nu ska jag softa lite i soffan innan läggdags.

Down and out.


10-09-07

2010-09-07 ♥ 17:09:10 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det är en fin dag. Jag har varit ute och gått lite och blev fan svettig. Har legat i soffan och kollat på extremsport med Tobbe och nu är jag trött som fan. Igår läste jag tills huvudet blev helt tungt. Det börjar kännas som att vi aldrig kommer härifrån. Det jag helst av allt vill just nu är att få vara hos pappa. Jag vill hoppas studsmatta och spela fotboll med mina bröder. Höra Daniels skratt som jag älskar över allt annat. Jag vill sitta på verandan och röka och dricka kaffe med pappa och Annica. Jag vill vara i deras källare och titta på farmors gamla saker och känna källarlukt. Jag vill fan till och med kratta löv med pappa! Get the fuck out of Loftahammar!


10-09-04

2010-09-04 ♥ 20:38:01 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



Jag försöker bli vän med hösten.
Försöker se den positivt. Men det är svårt. Vårat förhållande är ett helvete. Vi hatar varandra, men vet att vi måste stå ut med varandra ett tag varje år. Jag har svårt att förlåta den för all smärta, oro och ångest den alltid gett mig. Jag kommer inte undan. Men istället för att börja deppa ner mig redan nu så försöker jag verkligen acceptera den. Luften ute är kall och luktar äpplen och skorsten. Det finns stickade tröjor, te och filtar. Det finns mysiga fingervantar, strumbyxor och Grängesbergs marknad. Jag har tänkt på den hela dagen. Jag vill verkligen dit, även om jag för det första bor för långt ifrån, för det andra skulle det aldrig kännas likadant utan Tommy. För övrigt skulle det nog inte vara som vanligt alls, men jag kan inte sluta tänka på den. Jag vill köpa 10 par strumpor för 100 kronor, marknadschoklad och kaffe och munk.

Jag har klarat av 21 höstar hittills (vissa med nöd och näppe) Men jag är ju fortfarande här i alla fall. Jag ska klara många till.
I don't care what I lost, I just thank God I'm alive.


10-09-04

2010-09-04 ♥ 20:28:52 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



Irritation

2010-09-03 ♥ 20:53:35 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag är jävligt irriterad just nu.
Mest irriterad är jag på att "Kristallen" på tv4 är så jävla kommersiellt så det finns inte. Varför är det bara program från SVT och tv4 som får priserna? Det är pinsamt. Har inte Hasse Aro på tv3 gjort mer än vad dom som har åkt ner till Afrika och tyckt synd om barn på SVT gjort? Sverige går överstyr och jag skäms nu. U21 laget i fotboll förlorade med 2-1 mot Israel. Det var en relativt viktig match och det är den första dom förlorar. Sverige spelade uselt, men domaren var en katastrof. Det var hands i straffområdet! En frispark var feldömd!
Och så valet på allt! Riksdagsvalet. Vill ni verkligen se M S som stadsminister? Herregud!

Nej, jag fortsätter kolla på Sverige-Ungern nu och hoppas på det bästa. Kristallen och U21laget kan dra åt helvete.

Down and out.


10-09-03

2010-09-03 ♥ 17:02:35 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Klockan sju imorse fick jag tydligen inte sova längre. En halvtimme satt jag vid datorn och läste lite bloggar, sen tillbaks till sängen. Jag somnade om utan att jag knappt märkte det. Jag blandar ihop dröm och verklighet nu när jag har svårt att sova. Inte på ett otäckt sätt, bara att jag tror att jag har berättat saker, men det visar sig att jag bara drömt att jag sagt det. Confusing.
Jag pratade med pappa idag. Vi diskuterade politik. Intressant, faktiskt.
Fotboll ikväll, ohyes!
Det är 691 225 flugor här inne, viiiidrigt!

Nu ska jag inta soffläge.

Down and out.


Höst

2010-09-02 ♥ 20:30:06 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



Jag känner att hösten är på väg.
Det är inte bara i luften det känns.
Jag får alltid en speciell känsla när det är dags.
Det är lite svårt att förklara, men jag ser mig om efter det som kan vara vackert i allt det gråa.
Världen är täckt av en grå kappa som jag försöker dra undan, för jag vet att jag inte kan andas om jag hamnar under den.
Bakom den kappan finns varma sjalar, stickade tröjor, en promenad med kameran och böcker under en filt.
Jag tror att jag klarar det...


10-09-02

2010-09-02 ♥ 18:37:36 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Dagarna börjar se alltför likadana ut nu, tycker jag.
Jag hoppas att nåt händer snart.
Det finns saker jag vill göra.
Jag tror att jag vill börja plugga igen. Om jag ens får det med tanke på att jag inte blev godkänd i alla delkurser sist. Ett jobb vore ju inte helt fel heller, men tiden står för stilla här. Det finns inga mer jobb i Loftahammar. Jag väntar på flytten, vart det nu blir.

Jag börjar alltid sakna alla så mycket på hösten.
Jag saknar pappa, Daniel och Oscar nåt helt otroligt. Jag har inte träffat dom sen i maj.
Jag saknar Tim och Emil, sjukt mycket. Och Nettan och Tommy.
Jag saknar mina kompisar.
Jag saknar Görel. Jag saknar redan sommaren.


RSS 2.0