Tyck synd om mig!

2008-03-13 ♥ 13:38:57 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Fy fan. Jag har blivit sjuk. Jag hatar att vara förkyld. Det tynger ner hela min kropp och all annan verksamhet. Huvet håller på att sprängas, jag mår illa, det rinner ur näsan och jag är trött som en idiot. Så jävla typiskt bara för att jag ska börja flytta imorgon och måste packa ner allt i lådor och skit idag. Egentligen skulle jag har behövt gått en sväng till farbror blå också, men det orkar jag fan inte. Om jag hade slutat tycka så synd om mig själv så hade jag förmodligen varit lite piggare.
Drömde om Peace and Love inatt, måste nog dit i sommar..


Jobb

2008-03-07 ♥ 11:20:29 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det var meningen att jag skulle logga in på bilddagboken, men jag råkade skriva in blogg i stället, så det måste ju betyda nånting. Jag kanske behöver skriva av mig trots att jag inte känner det själv.
Idag jobbar jag. På folkets hus såklart. Jag är telefonsvarerska och antecknerska. Helst hade jag velat ligga kvar hemma och sova och läsa hela dagen, men ibland måste man väl försöka göra nån nytta, antar jag. Höjdpunkten är i alla fall att få ta kaffekoppen och gå ut och ställa sig i solen och röka. Det är fint det. Och så läser jag världens bästa bok också, Luftslottet som sprängdes. Så jag klarar mig nog..


Update

2008-03-03 ♥ 07:10:44 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Varför är jag uppe nu egentligen, kan man fråga sig. Men ja, jag ska lägga mig snart igen. Jag som inte är uppbunden till någonting förutom en UM tid och en tvättid idag.
Jag vet inte hur länge jag blir kvar i Falun nu, men det handlar om dagar. Hade tänkt börja packa lite idag, så att det bara är att hämta sakerna sen. Den femtonde kommer jag få nyckeln, då vill jag börja flytta sakerna direkt. Hoppas det inte blir jobbigt att bo själv, men det ska nog gå. Jag har ju Guinness, lilla kissen som ska bo hos mig.


RSS 2.0