Sommar snart

2009-04-23 ♥ 09:53:49 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Sommaren närmar sig med stormsteg känns det som. Snart är det valborg, uschuschusch.

Det är några småryck kvar med skolarbetet, men snart är det klart. Jag har bara en lektion kvar i religion, den nittonde maj, och jag ligger på VG nivå än så länge, det känns väldigt bra. Samma med pedagogiskt ledarskap, fortsätter jag i samma stil så får jag VG i den kursen också. Skönt!

Igår var jag och Stefan i Västerås nästan hela dagen. Han tatuerade sig och jag satt och väntade. Dom blev sjukt snygga, tatueringarna alltså. Jag kommer inte att få tid att tatuera mig förrän i början på hösten, men nu har jag lämnat in bilden i alla fall, så det är på gång.

Nu ska jag städa toaletten, diska, duscha och fråga Emma om hon vill göra nåt med mig. 


Ironi

2009-04-16 ♥ 15:52:45 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Åhnej vad trött jag är.
Jag har ringt runt och sökt cirka en miljon sommarjobb, men det går inte. Det finns ingen plats. Fast jag tror ju att det är samhället det är fel på. Har man inga kontakter så kommer man ingenstanns. Och jag har inga kontakter. Därför står jag här och stampar. Jag kommer inte att ha nåt jobb i sommar vilket kommer resultera i:

1. Jag kommer vara totalt utan pengar.
2. Jag kommer få sitta hemma dag ut och dag in.
3. Jag känner mig misslyckad för att jag inte började söka tidigare.
4. Jag längtar inte efter sommaren längre.

M skulle ha sagt att jag ska försöka vända dom här negativa tankarna till något positivt. Vilken lätt uppgift! Jag kör på det jag kan; ironi.

1. Jag kommer vara totalt utan pengar (jag kommer inte spendera pengar på onödiga saker, eftersom jag inte ens har några) 
2. Jag kommer få sitta hemma dag ut och dag in (minskar risken för att bli osams med någon eller göra fel utanför hemmet, dessutom kommer det vara fint hemma eftersom jag inte kommer ha annat att göra än att städa.)
3. Jag känner mig misslyckad för att jag inte började söka tidigare. (jag har i alla fall ringt och sökt nu)
4. Jag längtar inte efter sommaren längre. (efter sommaren blir det höst)


Algebra och religion

2009-04-03 ♥ 16:51:32 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Åh vilket underbart väder det är! Jag blir helt glad.

Idag har jag varit i skolan och räknat matte, algebra, jag fattar ingenting. Men sen åkte jag till Avesta och köpte en vårjacka och en topp och åt pannkaka så då blev jag lite gladare.

Nu hade jag tänkt försöka plugga lite religion igen, men det är så jävla mycket och så sjukt tråkigt så jag grämer mig verkligen. Men om jag inte gör det så skjuter jag bara upp det och då känns det bara ännu värre. Min plan nu är att skriva litegrann i taget, då borde jag ju bli klar nån gång i alla fall.


Vårkänsla

2009-04-01 ♥ 21:08:00 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Mmm! Det är vår nu! Helt fantastiskt.

Jag började dagen med att åka på högskoleinformation i Norberg. Nu vet jag vad jag ska söka till hösten och hur jag ska gå till väga. Det känns väldigt skönt.
Sen åkte jag hem till Fagersta igen, träffade Emma, åt glass på stan, köpte nya solglasögon (!) och gick runt och trivdes. Därefter fikade vi lite hos Tommy och Nettan, sen powerwalkade vi hem till mig, hämta träningskläder, och sen gymma. Puuuh! Jag är skittrött. Ska ta nåt att äta, sen duscha, göra te och bara mysa.


RSS 2.0