Kanonhelg

2012-10-28 ♥ 18:44:08 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det har varit en riktig kanonhelg. I fredags kom Tommy, Nettan, Tim och Emil. På kvällen blev det trerätters och mys framför tv:n. Igår tog vi en heldagsutflykt till Hälla. Åt på Pizza hut, gick runt på Toys 'r' us och handlade på Kappahl till Molly. Allt har varit så bra och kul! Idag har vi lekt i lekparken, allihop. Riktigt tomt och tyst blev det när de hade åkt, jag saknar dem redan, hoppas vi ses snart igen. Molly har haft jättekul med sina kusiner. Nu har vi busat som tokiga, jag, Tobbe och Molly så nu blir det lite lugn och ro framför bingolotto.


ÖH

2012-10-25 ♥ 12:19:31 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Jag har städat akvariumet, eller gjort rent det kanske låter bättre. Och visst heter det väl akvarium och inte akvarie när han har fiskar i det? Eller? Det heter ju akvariefiskar. Men är inte akvarier för typ ödlor och ormar? Skitesamma, nu har de det fint i alla fall, de små jävlarna.
 
Jag har solen i ryggen och har satt upp luggen i en sån där fin hemma-mamma-tofs som jag älskar. Nu är det dags för kaffe, sammanställning av fältstudie och läsande.
Jag var och gjorde fältstudien på förskolan jag ska praktisera på, i morse. När alla barn kom in från uteleken och stod i hallen utbrast jag: -Nejmen vad röda och fina ni är om näsor och kinder, var det kallt ute? Varpå en av förskollärarna vänder sig om och säger: -Men VART kommer du ifrån? Jag: -Öh, Fagersta.. Eller, jag har bott i Dalarna ganska länge, kanske var den dialekten som kom fram. Förskolläraren: -Haha, ja det var det nog, jag ÄLSKAR dalmål. Sen jag bodde i Dalarna har jag bott i Loftahammar, Piteå, Jönköping och Västerås, ska den där dialekten aldrig försvinna?!


Nya tag

2012-10-23 ♥ 14:15:33 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det har varit fruktansvärt skitjobbigt att vara utan internet. Jag har behövt blackboard, hur mycket jag än hatar det, och flera gånger har jag stått med en halvfärdig maträtt och behövt googla. Facebook har jag visserligen inte saknat sådär jättemycket, men uppdateringen har varit på noll och dessutom har jag känt mig mycket mer ensam utan det. Vad sjukt det har blivit egentligen. Alla vänner har jag ju på Facebook, träffar aldrig någon i verkliga livet längre. Jättetråkigt, men jag vet att det beror på mig själv. Det har varit så mycket med flytt och plugg och allt nytt, inskolningen på dagis osv. Dagis går jättebra nu, Molly trivs och är inte längre ledsen när vi lämnar. Men sjukdomarna avlöser varandra. Just nu är det väldigt hostigt och kladdigt i ögonen. Annars är hon pigg och glad. Och jag med, hyfsat i alla fall. Första delkursen gick inte så bra, men nu har jag tagit nya tag till den här och den är mycket mer intressant. Om några veckor är det dags för praktik och det ska bli så kul!


rutiner

2012-10-12 ♥ 21:24:36 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Vi har så sköna rutiner nu. Dagarna blir i stort sett likadana, men det är faktiskt skönt. Och praktiskt, känns som att det är bra för molly att ha det så. Imorgon åker vi till Fagersta. På söndag fyller Tommy och Tim år så då ska vi fira dom. Ska bli kul. Suger nikotintabletter som en galning. Jag var så dum som började röka igen i somras, men nu får det vara slut på det om jag så går upp 20 kg.


Flytt

2012-10-02 ♥ 12:58:20 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Grejer ÖVERALLT just nu. Hatar att vara i det här mellantinget med att vara kvar i lägenheten bland flyttkartonger och stök och att få flytta. Men imorgon är det dags, på undertecknads födelsedag. Det blir bra det här.


RSS 2.0