Vinfredag

2006-09-30 ♥ 03:40:30 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

02.26
Jaha, det är lite sent kanske. Men jag är vaken. En pigg och glad jävel. Vinet kanske.. Mjaaa. Jag har druckit alldeles för mycket vin nu. Fan vad pinsamt. Men jag orkar inte bry mig. Jag dricker tills jag deckar. Är inne på mitt femte glas nu. Jag är lättpåverkad, jag vet. Men det där vaddet  runt hjärnan är fan inte lätt att hitta om man inte har alkohol. Och jag har ingen Johnny Cash heller. Han snarkar. Det betyder att han sover djupt. Fan  vilket svin jag är. Jag sitter här och klunkar i mig vin.


Beautytown

2006-09-28 ♥ 19:30:44 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

19.25
Har spenderat så gott som hela dagen i Fagersta. Mamma har besiktat bilen, vilket inte gick så bra. Jag och Emma var vid farfars grav ett tag. Vi plockade lite fina blommor och rönnbär. Sen satt vi på hans gravsten och sjöng Johnny Cash för honom för att vi vet att han älskade honom. Sen gick vi förbi en massa minnen, väldigt nära inpå minnena också, det var lite jobbigt. Det kröp i magen.
Sen fikade vi hemma hos Tommy och Nettan och Tommy brände en skiva med Klamydia åt mig.
 Vi hann gå på stan en stund också. Jag köpte lite ljus och grejer. Sen drack vi kaffe vid Garnis.

Hela vägen hem i bilen lyssnade vi på San Quentin, så nu kan jag hela den utantill. Emma sminkade sig till världens monster och såg skitäcklig ut.
Jag är inte så värst pigg nu heller. Jag har feber och hostar så jag nästan kräks. Men i morgon ska jag åka till Rättvik och vara hos David hela helgen. Så det blir nog ganska lugnt. Nu ska jag spela lite yatzy med mamma och sen ska jag lägga mig och läsa.


Hösten 2006

2006-09-27 ♥ 13:47:56 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

77277-10

13.42
Jag vaknade för inte alltför längesen och känner bara ångest.
Jag sover bort mina dagar istället för att gå i skolan. Någon som känner igen den gamla Jessica kanske?
Allt går i repris. Hösten slår till precis där den ska. Rakt i bröstet på mig. Den vet vart den ska sparka för att det ska göra som mest ont. Men idag har jag medicin. Jag har Johnny Cash som spelar rakt in i örat och placerar vadd runt min hjärna. Det är otroligt behagligt, mitt i allt obehag. Inatt har jag vridit mig i feberdrömmar igen, sovandes med en soffkudde bakom ryggen för att dämpa hostan med några procent. Idag har jag träningsvärk i magen. Hösten 2006 alltså.

Snart kommer nog mamma hem. Jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig igen. Det vore så skönt att glömma bort att hösten finns. Kan det inte vara sommar några dagar till? Kan jag inte få lägga mig och sova och vakna upp dagen före julafton och sen sova till nästa sommar? Kanske ska svälja ner några lergigan och sova till min födelsedag åtminstone. Det är bara sex dagar kvar nu.
Nej, nu ska jag göra te och lägga mig och läsa.

14.34
Mamma har fortfarande inte kommit hem än. Det var en timme sen jag skrev, såg jag nu, men det känns som att det var minst tre timmar sen. Vad har jag gjort? Tittat på Joe strummer and the mescaleros och Johnny Cash på youtube. Och läst. Jag älskar Unni Drougge. Hon är min nya favoritförfattare. Jag tänkte på något nyss, som jag ville skriva ner, men det försvann, likt vettet. Shit the same.



Bråk

2006-09-24 ♥ 13:57:35 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

13.59
Jag sitter här framför datorn i mina hängslen och är nästan avundsjuk på mig själv för att dom är så jävla snygga. Haha, patetic.
Emma är ledsen idag. Hon och mamma bråkar hela tiden och hon vill att jag ska stanna kvar. Emma vill flytta till pappa säger hon, det tycker jag hon ska göra. Men nu börjar saker ställa sif till rätta här och då är det ju synd på det viset, om hon skulle flytta. Jag hade nog aldrig stått ut om inte jag hade flyttat till Falun för 2 år sen. Förmodligen hade mitt liv tagit slut då, så nära som det varit flera gånger. Men nu sitter jag här i alla fall.


Familj

2006-09-24 ♥ 00:07:03 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

00.01
Jag har precis kollat på Fun with Dick and Jane. den är rolig som fan.
Det har varit en ganska bra dag, förutom att jag har varit förkyld och hängig, men det har inte varit så farligt ändå. Det var kul att gå på marknad. Grängesbergsmarknaden är årets höjdpunkt.

Nu ska vi spela yatzy verkar det som. Jag, mamma, Tommy och Nettan. Tommy fick nyss se en bild på Oscar, min och Emmas lillebror, för första gången. Det kändes lite konstigt. Alla mina syskon kommer nog aldrig få träffas. Oscar och Daniel är 7 och 8 och Tommy har aldrig ens sett dom. Ganska sjukt egentligen. Att man har syskon som inte ens har träffats. På tal om släkt så fick jag ett urklipp på min kusin som har gift sig. Henne har jag nog inte träffat på minst tio år, vilket också är lite skumt.

Jag saknar min halva av familjen som är i Teneriffa. Dom kommer hem igen på tisdag, nu har jag inte pratat med dom på nästan en vecka. Hoppas verkligen att dom har det bra på sitt 5-stjärniga hotell med uppvärmd pool. Men jag hörde att vi i Sverige har haft varmare än dom i Spanien nu i helgen. Det ska jag retas med dom om när dom kommer hem.




Favoritdag

2006-09-22 ♥ 16:32:35 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

77277-9

16.29
Livet blir vad man gör det till. Jag har tänkt lite på livet idag faktiskt. Jag har märkt att jag oftast är glad på fredagar, så fredagar är nog min favoritdag. Idag är jag ganska glad, lite hängig av förkylningen bara. Jag är hemma hos mamma. Bussresan från Ludvika hem var lite konstig. Först läste jag tills jag mådde jätteilla, sen somnade jag med ojämna mellanrum och tvingade mig själv att vakna för att jag inte skulle missa hållplatsen. När jag var nästan hemma började det plötsligt forsa blod ur näsan på mig. Det var fan det värsta jag varit med om. Jag var tvungen att ta upp en tröja och låta blodet forsa i. Usch, sen fick jag gå till mammas jobb med en halsduk lindad runt hela aniktet. Jag måste ha sett helt misshandlad ut. Det rann blod över händerna på mig. Fy faan.
Snart kommer Tommy och Nettan, det ska bli skitroligt. Nu ska jag följa med mamma ner till parkeringen och spana in Roger, haha.



I`m a poet

2006-09-20 ♥ 17:36:56 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Återigen hemma hos lilla mor. Saknaden efter henne och Emma går inte att förklara. Jag saknar dom varenda sekund av dagen. Det är så skönt att vara hemma. Dom är så mysiga. Det är yatzy och filmer och massa mys. Jag och Cissi åkte alltså hem med tåget efter skolan idag. Vi fick sällskap av Fanny och Greberg, dom är så roliga dom två. I Ludvika gick vi och fikade, latte, latte latte. Sen gick vi ner till station och träffade Mia Lenore.
Nu är jag yr i huvudet och håller på att bli förkyld igen. Det måste verkligen krylla av fulbaciller i skolan, eftersom jag blir sjuk hela tiden. Fy fan vad äckligt. Imorgon ska jag ha prov i svenska, åh gud vad roligt. Jag har filosofiläxa också, men det är inte lika farligt. Nu ska jag följa med Emma och köpa kattsand.

I`m a poet and I know
hope I don`t blow it.

20.59
Idol är nästan slut för idag. Jag älskar idol. Jag höll på att börja gråta när Sara sjöng Forever Young. Det var verkligen helt otroligt. Och Cissi är så jävla grym och duktig och ska också gå vidare. Inga jävla Södertjejer, jag blir magsjuk av att se dom.
SvenskaprovSvenskaprovSvenskaprovSvenskaprovSvenskaprov imorgon.
FilosofiläxaFilosofiläxaFilosofiläxaFilosofiläxaFilosofiläxaFilosofiläxa imorgon.
Hur fan ska jag orka? Det går ju inte. Men jag ska ju skärpa till mig med skolan har jag ju lovat mig själv.
Det ska gå, måste gå.
Nu ska jag dricka te med pepparmyntsmak.

I keep my eyes wide open all the time..


Fredag!

2006-09-15 ♥ 13:18:46 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det var ett tag sen jag bloggade nu. Men det händer kanske inte så mycket i mitt liv som jag behöver delge direkt. I förrgår åkte jag till Rättvik. Jag fick trevligt resesällskap av Gaby och sen gick vi och fikade. Det var så sjukt varmt den dagen. Jag fattar inte varför det inte blir höst nån gång. Egentligen är det kanske inte nåt man ska klaga på, men är det höst så är det. Finns det årstider så finns det. Igår hyrde vi Inside man som vi kollade på hemma hos oss. Jag var inte på filmhumör så jag satt och läste hela tiden för jag fick nya böcker från bokklubben.Ikväll ska vi festa. Hemma hos Jonas. Det ska bli jävligt kul, det var så längesen jag festade nu så jag tycker verkligen att det är dags. På lördag kommer Emma så då ska jag hitta på nåt med henne. Och på söndag ska jag vara hemma och ta det lugnt. Jag har knappt en spänn på mig så jag kan liksom inte roa mig på nåt sätt. Varenda femma är lycka för mig. Här lär man sig att uppskatta pengar i alla fall.18 dagar kvar tills jag fyller 18 år i alla fall. :)


Instruktioner

2006-09-05 ♥ 17:24:41 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag sitter hemma hos Mitra. Det är mysigt.
Idag efter skolan åkte jag och Cissi ner på stan och fikade med Gaby.
Sen gick vi till musikaffären och kollade, jag ville ha en instruktionsbok
för hur man spelar munspel, och en skitsöt muminstol. Men jag har inte
råd. På tal om att inte ha råd så är Elin i Bulgarien nu och Mitra och Cissi
håller på och kollar sista-minutenresa. Hatat. Jag vill också göra nåt.
I morgon åker jag hem till mamma för jag ska till BUM på torsdag. Fan vad drygt.
Hade filosofi i morse´, det verkar jättekul, så de lektionerna ser jag verklligen fram emot.


Värmebölja

2006-09-01 ♥ 12:39:00 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag sitter här på mammas jobb och är sur. Jag vet inte varför. Mår lite illa och har huvudvärk. Hostan kväver mig, när jag väl börjar hosta kan jag inte sluta, det är hemskt. Snart ska jag och Emma åka till Falun. Ikväll kommer Tommy, Nettan och David. I morgon ska jag jobba. Det blir en lugn helg. Men nästa helg vill jag hitta på nåt.
Vad har hänt med Sverige? Det är jättevarmt idag och det är 1:a september. Det är makalöst. Det ska vara höstkallt! Annars är det ju ingen mening med årstider. Äh! Jag åker till Falun nu. Det är bara piss här, jag orkar inte med allt. Jag döööör. Haha, jag fjantar mig bara. Jag är så trött fast jag har sovit typ 1000 timmar inatt. Kaffe.
Värmebölja. Värmeblöja.
Dagens låt: (Återigen) Don`t take your guns to town.


RSS 2.0