Från en helande hand till en näve salt.

2008-05-27 ♥ 22:08:53 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag har äntligen fått internet hemma nu, det känns underbart, så nu kommer jag bli värsta nörden igen.
Håller på att bli litegranna sjuk också. Snorig, trött, lite febrig, och ont i halsen. Typiskt, bara för att jag vill vara ute och sola nu när det börjar bli riktigt varmt. ><

Sitter och lyssnar på gammal musik som jag nästan hade glömt bort existerade, känns underbart. Det finns mycket minnen i gammal musik, en del bra, en del dåliga, men jag försöker hålla mig till musiken med de bra minnena.

Imorgon ska jag vara hemma från jobbet igen. Pappa kommer och hämtar mig. Vi ska till farmors grav och lägga blommor där. Hon skulle ha fyllt år imorgon. Jag saknar henne så otroligt mycket. Men samtidigt så känner jag hennes närvaro ofta. Hon brukar sitta bredvid mig när jag ska sova. Jag kan verkligen känna hennes närvaro, att hon finns där och ger mig kärlek när jag är ensam. Hon berättar saker, och när jag saknar henne för mycket så lyssnar jag på I am sailing. Hon finns i den låten. Allt som var farmor existerar fortfarande hos mig.


Jobb

2008-05-21 ♥ 10:41:26 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Nu har jag kommit igång ordentligt på jobbfronten.
I måndags och igår jobbade jag på kupan/röda korset. Jag trivs bra där. Det är mysigt folk som kommer in, och dom jag jobbar med är väldigt roliga och trevliga. Jag har alltid haft lättast att umgås med folk som inte är i min egen ålder. Barn går bra, och gamla går bättre. Varför är det så? Ja, skit samma. Det är väl bra att man kan umgås med nån överhuvudtaget, antar jag.

Idag är jag på folkets hus och jobbar. Städning, servering och svara i telefon. Helt okej.

Jag längtar till helgen!
Falukalaset!
Åh va kul!


Jag är sugen på.. att inte göra nånting..

2008-05-18 ♥ 20:24:54 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Det har varit en lugn och skön helg. I fredags åt vi tacos hemma hos Tommy och Nettan, kollade på film och hockey. Tråkigt att Sverige inte fick nån medalj alls, men det är väl som det är. Jag längtar mer tills fotbollen börjar.
Igår var vi och åt på Dicken's, mycket mysigt. Både jag och Viktor blev lite lulliga, det var bara ännu mysigare, när vi gick hem sen så kom det snöblandat regn, så det var bara bra att kroppen var lite varm av vinet. Tur att inget av snön la sig åtminstone. Sen låg vi och lyssnade på regnet och kollade på Taxidriver.

Jag är hemma hos mamma nu, men Emma tycker inte att jag är välkommen här. Vad jag än gör och vart jag än är så blir det fel. Jag försöker verkligen inte vara martyr nu, utan det är så det är.
Jag väntar på att få lite kaffe att värma min kalla kropp, med och sneglar lite på hockeyn. Men det är hela tiden hemskt att inte känna sig välkommen.


Misslyckande.

2008-05-15 ♥ 15:49:40 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jaahapp.
Jag klarade inte av dagverksamheten
Efter lunchen försvann jag, hem till mamma för att gömma mig i hennes trygga famn. Mamma finns alltid där för mig. Om jag tycker att nåt är jobbigt så vet jag alltid att jag kan prata med mamma om det.
Och ja, jag får dåligt samvete för att jag skiter i att gå dit nu.
Borde jag det? Nej, antagligen inte eftersom det är migsjälv det drabbar. Jag missar 118kr om dagen om jag inte kommer dit, men jag ska försöka förhandla fram nån lösning hos soc.

Jag är så jävla trött på att inte få nåt jobb. Men jag pratade med ISS idag och jag ska få jobba 4 veckor i sommar. Oturligt nog så jobbar jag när Viktor har semester, det var ju lite..tokigt. Men när jag väl vet att jag kommer få jobba så vill jag inte tacka nej.

Idag fick jag pengar. Det känns helt fantastiskt. Jag gick runt och flinade som en jävla idiot på konsum när jag hade sett det. Bra det.


Dagcenter

2008-05-15 ♥ 09:52:51 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Gå runt och trampa var ordet.
Nu har jag i alla fall fått en liten plats i samhället.
Jag ska få tillbringa min odyrbara tid på Empowerment i Fagersta där jag har börjat nu. Det verkar inte vara världens roligaste ställe precis, jag kanske till och med föredrog att ligga hemma och läsa och dricka kaffe tills jag fick halsbränna, typ.
Men ska man ha försörjningsstöd så måste man vara här. (Jävla dagcenterverksamhet!)
Det är torsdag idag. Ja.. Efterlyst ikväll är det enda jag längtar till. Och att få komma hem.
Jag har sovit cirkus tretton timmar per natt i snart ett år, och nu får jag plötsligt bara sova sju, åtta timmar per natt.

Jag är trött.

Nu ska jag börja söka jobb. Jag har ju bara åtta timmar om dagen på mig att göra det...
Ååååh.


RSS 2.0