Jumby want's to be born now..

2009-03-13 ♥ 17:42:36 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Fan fan fan.
Det var som jag befarade. Jag har en liten släng av astma. Men som tur var så var det inte så allvarligt. Jag fick en ganska låg dos av Bricanyl som jag ska dra i mig två gånger om dagen.
Egentligen är det väl inte så farligt, men det stör mig att jag ska drabbas av sånt där jämt. Kan jag få vara frisk, va, va, va?

Det känns som att jag har lite feber också, men det är nog inget allvarligt. Jag har varit ute och gått så mycket idag och blivit kall, förhoppningsvis bara det. För jag tänker inte bli sjuk tills imorgon. Förfest hos Carro, sen Greenman.

Ikväll ska jag och Stefan ligga inne framför tv. Äta glass och popcorn och kolla på film <3


Ghostriders in the sky

2009-03-12 ♥ 23:03:04 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Idag har jag tvättat. Från 12.00 till 17.00. Det var så jävla tråkigt så efter det var jag sur ett tag.
Sen skjusade Stefan mig till synsam där jag kollade linserna, men jag ska få nya, dom jag har nu skaver och irriterar så förbannat.
For till mamma där på kvällskvisten, drack te och tekaksdeg. Sen gick jag och Emma och skulle låna film av Tommy och Nettan. Tim var helt vild och sprang runt och busade, tills han nästan däckade i Nettans knä :D
Vi lånade Million Dollar Baby som vi tänkte gå hem och kolla på. Emma hade hunnit sätta i filmen när vi började bråka och jag åkte hem. Det var den filmkvällen det. Som vanligt.

Imorgon ska jag till äckelskolan och ha matte, sen till doktorn och kolla lungorna.

Party på lördag.
Yey.



trial and error

2009-03-10 ♥ 17:00:27 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Kom precis hem från skolan. Jag är trött och hungrig, dvs inget vidare trevligt sällskap för tillfället, men jag är ändå själv så det gör inte så mycket.
Jag fick VG på religionsuppsatsen! Det trodde jag verkligen inte, jag befarade att jag knappt skulle få G, men där ser man. Kul med överraskningar.
Imorse gjorde jag prov i pedagogiskt ledarskap och kommunikation. Det kändes som att det gick hyfsat i alla fall. 70 frågor och det var bara en jag inte svarade på (fast jag kunde den egentligen.) Stefan friskade upp mitt minne efteråt. Men jag kom fan inte på vad trial and error betyder i ett pedagogiskt sammanhang, störande! Hur som helst betyder det i alla fall att vi använder våran hjärna till att gissa oss fram till lösningar, kort och gott; vi lär oss av våra misstag. Så var det med det. Jag får tillämpa trial and error på nästa prov, dvs, inte göra om misstaget.

Nu måste jag äta, jag är skithungrig!
Sen ska jag läsa Johanna Nilssons nya bok. Hon har släppt en ny!


Den som dödar draken får prinsessan och halva kungariket..

2009-03-06 ♥ 16:57:27 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Idag har jag varit i skolan och haft matte. Men jag gick hem ganska tidigt. Jag fick panik när jag insåg att jag inte fattade nånting. Matte är verkligen det värsta jag vet. Jag kommer fan aldrig ha nytta av att räkna index, promille och ppm.
När jag kom hem la jag mig i sängen och läste Den som dödar draken och pluggade lite till pedagogiska ledarskapsprovet som vi ska ha på tisdag.
Vi ska leda gruppen i nån aktivitet som vi ska hitta på själva. Det är en individuell uppgift. Helt valfritt och man måste organisera allt själv. Jag tror att jag ska leda en lektion i yoga för mina klasskompisar, det kan dom nog behöva :D Ska bli ganska kul faktiskt, men jag vet fortfarande inte hur jag ska få tag på yogamattor åt alla, och en lokal måste jag fixa också.

Ikväll blir det bara ta det lugnt. Jag och Stefan ska äta tacos och mysa, imorgon ska vi åka till Willys och handla lite :)


Done!

2009-03-04 ♥ 11:31:47 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Äntligen är jag klar med den förbannade hemtentan i religion. Jag har gått och grämt mig över den i en månad, men när jag väl satte mig ner och började så gick det ganska fort i alla fall.
Men får se hur det går, det var väl inte direkt det bästa jag skrivit, om man säger så.

Nyss utkommen från duschen. Nu ska jag slita upp Stefan ur sängen, äta frukost, sen gå till skolan och ha lite underbar matte hela eftermiddagen.


Hemlängtan, sömn och astma

2009-03-02 ♥ 11:48:56 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Gud, vad skönt det var att komma hem till Fagersta igår. Från att jag åkte till Falun i fredags hade jag ständig hemlängtan. Och så krånglade allt med tågen och allt igår. Fan vad trött jag blir! Det är så svårt att ta sig mellan Fagersta och Falun, så nu kommer jag nog att stanna här ett tag.

Usch, jag bara sover och sover. Det blir så när Stefan jobbar natt, jag sympatisover för jag har ändå ingenting att göra när han ligger och sover. Fast jo, det har jag visst, men jag orkar inte. Så var det med den saken.
Jag har i alla fall gått på en 40minuters promenad idag. Hem från kuratorn. Vi kom fram till att jag mår för bra för att behöva ha någon samtalskontakt för tillfället, så vi ska bara ses en gång i månaden tills vidare. Det känns bra.

För övrigt så tror jag faktiskt att jag har astma. Den här gången är det inte hypokondrierjessica som kikar fram, utan jag har faktiskt svårt att andas, på riktigt. Det känns som att jag har ett tryck över bröstet och så måste jag ta jättedjupa andetag ibland för det känns som att jag inte får tillräckligt med luft, och när jag andats för många såna där djupa andetag så får jag lite ont i lungorna, jobbigt! Får kolla upp det där.
Ska iväg och träna lite senare, inte så klokt om jag har astma kanske, men jag vet inte, man måste väl kunna göra sånt ändå?

Röksugen, hejdå.


RSS 2.0