10-07-30

2010-07-30 ♥ 19:54:16 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag har känt mig glad hela dagen idag, även om jag varit sjukt trött och åkt tåg i fem timmar.
I förrgår åkte jag till Uppsala härifrån, men det var för jobbigt att komma dit, så jag åkte till Fagersta och sov hos mamma och så fick det bli Uppsala dagen efter i stället. Camilla hjälpte mig att flytta, sen blev det tjejkväll med Mitra, Cissi, Elin och Sofie. Det var hur mysigt som helst, jag är glad att jag var nykter, kände liksom inte att jag behövde dricka något.
I morse städade jag ur studentrummet och det kändes så otroligt skönt att stänga dörren där när allt var klart. Jag tittade ut på fönstret en sista gång när jag hade städat, tittade på domkyrkan och slottet som jag stått och tittat på så många gånger, men det kändes som ett bra avslut i alla fall. Jag kommer sakna yatzy, chicago, te och lakrisal (till colan) hos Mitra. Jag kommer sakna att sitta hemma hos Cissi och röka vattenpipa och prata massor. Men jag tror att vi kommer bo på samma ställe igen nån gång, det får liksom inte vara slut här.
Kl. 16:40 kom jag hem idag, åt lite och gick till jobbet, men dom sa att jag kunde gå hem och vila, jag såg tydligen trött ut, det var lugnt där och jag ska ändå jobba i morgon och på söndag. Det känns jätteskönt att vara hemma i Loftis igen, jag hade ett leende på läpparna när jag gick av bussen.


10-07-14

2010-07-14 ♥ 09:09:20 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Skjut mig, tack.


Oh hell no!

2010-07-12 ♥ 21:18:26 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Ibland blir jag bara så trött på att vara jag. Jag är så trött på att allt pendlar upp och ner hela tiden, med en fart som jag inte hinner med. Ena sekunden extremt bra, andra sekunden extremt dåligt. Jag borde ju vara nöjd nu. Jag längtade efter att komma hit till Loftahammar, det var jobbigt att vara själv hela första månaden, men nu jobbar jag ju, ändå är jag inte nöjd. Såg jag mig själv utifrån så skulle jag bli skitirriterad. Men jag skrattar och har kul på jobbet, jag tycker det är kul. Det är när jag kommer hem som tomheten kommer. Svårt att sova har jag också. Kroppen är helt slut, men hjärnan är fortfarande pigg.
Inatt drömde jag mardrömmar. Jag drömde att det kom en massa stora djur, typ björnar, vargar och lejon. Det låter skittöntigt men det är hur läskigt som helst. Vargen bet av Kenneths knäskål (!) Skitläskigt. Sen drömde jag att en mentalpatient körde in genom fönstren på kommunhuset i Fagersta. Där inne var det andra mentalpatienter som var helt galna. Creepy shit. Jag väckte Tobbe och bad honom hålla om mig.
Nu måste jag sluta skriva för jag har så jävla ont i nacken.


10-07-11

2010-07-12 ♥ 00:41:06 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Spanien vann VM. Övriga kommentarer överflödiga...!


10-07-09

2010-07-09 ♥ 21:54:54 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Äntligen har jag fått börja jobba. Trodde inte att det skulle bli nånting, men det här kom som en gåva på posten. Idag var första dagen så jag har inte gjort så mycket, mest plockat disk, serverat mat, busat med Sino och grejat med sallader. Imorgon ska jag få börja göra lite mat. Det är det jag är lite skraj för, jag är inte direkt världsbäst på att laga mat, men det ska nog gå bra. Nu är jag svettig som en grek och ska in i duschen inom en mycket snar framtid.

Jag ringde och pratade med Tommy igår. Kändes väldigt bra. Idag var det dags, men nu är det i alla fall påbörjat, och det är ju skönt på sätt och vis för då är det ju gjort sen. Jag lider mest med dom hemma i Fagersta, även om det är väldigt jobbigt för mig också, jag önskar bara att allt kunde vara som vanligt.
Hur som helst så var det skönt att höra hans röst. När jag hade lagt på blev jag tårögd, men jag intalar mig själv att allt kommer gå bra.

Down and out.


10-07-08

2010-07-08 ♥ 11:35:53 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Att Spanien gick vidare och att jag är överlycklig är väl inget jag behöver nämna egentligen. Men jag gör det ändå. Tänk om dom skulle ta hem hela VM!

Igår blev det öl och fotboll på sjökrogen. Sen gick jag och Tobbe hem till Lasse och drack öl. Då var jag med om något jag aldrig varit med om förut. Jag fick kompa Lasse på gitarr, Walk the line. Det var fantastiskt :)


10-07-07

2010-07-07 ♥ 16:24:22 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

När jag vaknade i morse var jag så rädd att jag hade sovit för länge, så jag sov en stund till för att slippa få ångest av att kolla på klockan. Vilken jävla idiot. Jag vaknade halv två. Jag som hade tänkt gå ut i solen runt tolv, men jag låg ute i solen en stund ändå, det var dock för varmt (!)
Nu sitter jag och lyssnar på Heartbeats med Buddy Holly och funderar på vad jag ska göra. Vila på soffan en stund? Jarå!


10-07-05

2010-07-05 ♥ 21:15:15 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag måste ändra på min mentalitet. Det fungerar visst inte att gå runt och vara bitter hela livet. Jag kommer aldrig bli lycklig på den vägen. Jag kan inte hålla på som jag gör nu. Det måste bli nån slags skärpning. Men jag vet inte riktigt hur. Att sova till två på dagarna, att inte fylla dagarna med nånting, att behandla dom som vill hjälpa en som skit. Jag känner mig bara så ensam just nu. Tobbe jobbar 12-14 timmar om dagarna och det är faktiskt jävligt jobbigt. Jag har ingen att prata med, jag kan inte ringa nån för jag har inte en krona på mobilen, och inte en krona att fylla på den heller. Rätt trött på den här hålan. Visst, den är rätt mysig på sitt sätt. Det är fint med havet, men inte att inte ha någon att titta på havet med. Ta bilder! Ja visst, men jag har redan tagit bilder på det jag tycker är fint här. Nu måste jag nog snart röra på mig, innan jag får mer ångest än såhär. Det kan väl i alla fall hända nåt?


RSS 2.0