Apr. 24, 2014

2014-04-24 ♥ 22:26:46 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

det är något som ligger och lurar nånstans.. antingen så är det den där förkylningen som känns men vägrar bryta ut, eller så är det lite ångest. jag har inga pengar! jag får lite panik här! hjälp..?

jag var på en väldigt sorglig och tung begravning idag. det kändes som att hjärtat skulle slitas ur bröstet, men det var ett fint sätt ändå, för en fin människa att avsluta sitt liv på. jag hoppas att du satt där och såg hur många vi var som kom för att tacka, säga hejdå, visa vår uppskattning och önska att du får vila i frid. en dag ska du få upprättelse för det som hände. så.. vila i frid nu.

fredag imorgon alltså. i helgen blir det marknad. om jag väljer att leva på nudlar hela helgen kanske jag kan köpa ett par strumpor, av ren tradition. fast nudlar är ju rätt dyrt nu för tiden. man kan ju alltid skrapa is från frysen om det skulle knipa..



Apr. 20, 2014

2014-04-20 ♥ 20:26:48 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

fan vad tiden går. jag gjorde tydligen mitt sista blogginlägg i januari. det var väl inte meningen att det skulle bli så kanske, men nu är jag här.
påsken är snart slut. en gång i tiden, för inte alls många år sen var det den helg på året som fick mig att må sämst. när matspöken jagade mig och hånskrattade. men någonting skrämde bort mina spöken. en liten tjej som min egen starka kropp orkade bära och föda. ännu en räddning jag inte får glömma att tacka henne för när hon blir stor.
det har varit en fin helg, mat, godis, en fin påskkärring och mat hos mormor. och än är det inte över. imorgon far vi till Falun för att träffa älskade vänner, mina finaste människor som jag saknat så fruktansvärt mycket. sen börjar vardagen igen, jag återkommer då.


RSS 2.0