Urinvägsinfektion.

2008-08-14 ♥ 23:45:26 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Just nu sitter jag här med lite feber.
På vårdcentralen idag sa han att jag har haft urinvägsinfektion i en månad.
När dom kollade för en månad så sa hon att jag inte hade nån infektion, bara en massa vita blodkroppar (hmm)
Så nu har jag typ drivit ut infektionen ur kroppen själv. Det sista kommer väl försvinna nu när jag har feber.
Sa jag att jag älskar vårdcentraler?
Jag måste sluta ha massa fel jämt. Om en och en halv månad blir jag tjugo, och då kommer jag få börja betala för mina åkommor.
Nu har jag bara en urinvägsinfektion att bli av med, och sen en tå. Underbart.

Jag köper trisslotter varje dag nu för att vinna pengar till en utomlandsresa. Det går inge bra.
Cissi åker till Bulgarien och Stefan åker till Hawaii.
Jag åker till Fagersta jag.


chill

2008-08-13 ♥ 22:20:58 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Stefan jobbar så jag sitter ensam hemma i tystnaden. Vi delar så gott som hem nu. Nästan varje dag kommer jag hit med nya saker. Snart kommer jag att bo här på riktigt. Det känns helt underbart. Idag har vi bara tagit det lugnt. Jag var med när han slog lite golf idag. Men det var kallt och regnade, så det var inte så kul. I helgen är det höstfest på Green man. Fan vad kul!


Höst

2008-08-12 ♥ 21:18:14 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Seg dag idag. Stefan jobbar eftermiddag så jag har legat inne och läst och kollat på OS nästan hela dagen. Klockan fem gick jag till farmor och farfars grav med blommor och rönnbär. Sen kom mamma och hämtade mig, vi åkte till hembygdsgården och fikade. Hon träffade en gammal bekant. Till och med då pratade hon om alla internetdejter hon har. Det är det enda som rör sig i hennes huvud just nu.

Jag är sådär illa pank igen. Jag skulle ha fått mer pengar från soc än vad jag får ut av lönen på ISS. Det känns faktiskt förjävligt. Nu måste jag börja skärpa mig och söka jobb igen. Det gick ju inget vidare med badvaktjobbet ändå =( Bara att ta nya tag och göra det bästa. Jag vet att det kommer ordna sig. Jag har min älskling vid min sida hela tiden, som bara gör mig starkare och starkare. Jag är så oerhört tacksam.

Snart är det höst, men det skrämmer mig inte så mycket. Det ska bli ganska mysigt. När jag får pengar ska jag köpa lite höstkläder så att jag i alla fall kan känna mig fin när det blir lite mörkt och dystert.


Öppnade ögon

2008-08-11 ♥ 15:23:50 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag satt nyss och gjorde en lista över hur den här sommaren har varit. Känns lite tråkigt i och med att det känns som att det är slut på sommaren nu. Men jag kan inte känna ångest över mycket nu. Jag är inte rädd för hösten. Jag är inte rädd för nåt alls. Jag känner mig som världens starkaste och tryggaste människa. Jag trodde inte att mitt liv skulle kunna se ut såhär. Vem ska jag tacka? Hur kunde det bli såhär? Dom jag träffar, som känner mig, säger att jag ser så lycklig ut. Jag känner mig som en helt ny människa. Det känns som att jag fått en omstart. Jag kanske har förtjänat det här efter allt ändå. Nästan inget kan få mig ledsen just nu. Jag känner att jag kan klara vad som helst. Inget är farligt längre. Jag har fått mina ögon öppnade, allt tack vare dig, älskade Stefan <3

Jag har en saknad som är helt otroligt stor. Varenda dag saknar jag farmor och tänker på henne. Jag tackar henne ofta för att hon visar sig för mig och låter mig känna och veta att hon alltid finns nära. Det betyder så mycket för mig och gör mig starkare. Jag är så oerhört tacksam över att hon säger hur stolt hon är över mig varje dag.

Jag saknar er också, mina älskade vänner. Jag vill bara krama om er och säga hur mycket jag saknar och älskar er. Ni vet precis vilka ni är <3


RSS 2.0