You said you´ll always be in heaven with me.

2007-04-11 ♥ 21:28:23 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Idag har våran lägenhet blivit besiktad. Det var lite mystiskt för hon hittade endast ett fel och de var fettfläckarna i sovrummet. Ganska kul egentligen i och med att lägenheten typ ser ut som ett helvete.
Jag har varit hos Görel. Mamma var med också. Det var jobbigt idag. Jag fick lov att väga mig. Görel var glad innan och hoppades verkligen att jag hade gått upp i vikt, men jag hade gått ner. Eftersom jag är för gammal för att börja på Tornet så fick jag bara deras underbara matschema som jag ska börja följa. Mamma har verkligen gått in för det där och har gjort upp schema för de dagar jag kommer vara här. Min mat ska alltså börja mätas upp i decilitermått. Fy fan, jag orkar inte. Om jag går ner 6 hekto så kommer jag bli inlagd, inte heller så jävla roligt. Jag har fan inge problem med att äta, inte nu längre. Men ändå så går jag bara ner hela tiden. Vad fan är det för fel?
Det är misär.

Jag vill bara att dagarna ska gå nu. Det var inge roligt alls med påsklov. Jag måste vara hemma. Görel sa att hade jag varit under 18 år så hade hon kunnat tvinga mig att vara hos mamma i helgen också bara för att jag ska äta.
Det har varit mycket tjafs om helgen. Jag lovade att åka till pappa, men saker har verkligen ändrats nu. Jag ska göra det jag vill, och det enda jag vill och längtar efter är att få träffa Viktor igen i helgen. Han är det finaste jag vet och jag saknar honom hela tiden.

Jag är jättefestsugen. Alla i Falun ska festa ikväll. Utom jag. Egentligen hade jag kanske kunnat göra det. Men jag kan ändå inte, för mammas skull. Kalla mig gärna mesig, men jag gör det verkligen för hennes skull. Hon vill så gärna att jag ska vara hemma hos henne och då kan jag inte svika. Det hade varit enklare om hon hade blivit arg för att jag vill vara i Falun, men hon blir ledsen istället och jag klarar inte av det på mitt samvete. Men just nu känner jag mig verkligen låg. Jag vill egentligen bara gå och lägga mig och vänta på att det ska bli fredag, när Viktor kommer. Men jag får vara social nu då, så gott det går.
Nu ska jag och mamma dricka kaffe och titta på Little miss sunshine..


Jävla skit!

2007-04-03 ♥ 21:33:26 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Jag hatar påsken.
Okej, den är mysig och så med en massa fula kycklingar och äckliga små påskkärringar, men ändå.
Säger jag det jag vill säga till dig så verkar du inte lyssna. Jag förstår verkligen ingenting.
Säger jag det jag vill till läkaren så blir jag inspärrad över påsk och det vill jag inte.
Jag ville ju bara vara ärlig. Prata om det som får mig att må dåligt med påsken. Men ja, då plockas vågar och journaler fram. Och vi tvingar stackars Jessica att antingen tala sanning och riskera att åka innanför låsta dörrar, eller så får hon ljuga och må dåligt. Vad fan ska jag göra? Finns det ett vettigt svar?
Jag orkar inte gå runt här hamm hos mamma heller. Hon ser ledset på mig när jag bara sitter vid datorn. Men ännu värre blir det när hon köper hem en massa gott och jag bara stirrar på det och ser äcklad ut. Nu är det påsk och på påsken går jag ner i vikt, är det så svårt att förstå? Sen går jag väl förmodligen upp allt igen, så jävla snuskig som jag är. Jag ser förjävlig ut, och säg inget för fan, säg inget!
Jag vill att du ska vara här, Gaby, jag längtar ihjäl mig efter dig, förstår du inte det?


RSS 2.0