En miljon på lotto

2011-06-29 ♥ 18:28:46 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

-Men ni behöver ju inte filma mig när jag har en stor grej i munnen... Vad sa jag nu? Per Morberg.

Det är varmt. Det går inte att vara någonstans.
Jag har en skitdag. Arg, trött och irriterad. Jag sover inte på nätterna. Livet inne i magen gör kullerbyttor och hickar så att jag blir illamående och nästan spyr av sura uppstötningar. Det går varken att ligga på sidan, på rygg eller mage. Jag får sitta i skräddarställning och gunga från sida till sida och höra min sambo snarka.
Imorgon fyller Tobbe år så jag MÅSTE städa idag. Men jag orkar ju inte. Det är för varmt!


Den sjuka världen

2011-06-28 ♥ 22:28:17 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Nej, nu tänker jag aldrig mer titta på Nyheterna. Jag skiter fullständigt i hur det går för miljön och hur läget är i Grekland, Egypten och alla de där skitländerna, jag skiter i krigen i Afghanistan. Det kommer ju inte bli bättre. Det som gör att jag inte tänker titta mer är när man hör att en 50-årig man och en 22-årig kvinna förgripit sig på och våldtagit en 14-årig flicka. I en djurpark i Jönköpings län skjuts lamm och getter med pilar som de får gå runt och ha i kropparna. Alltså, har välrden alltid varit så här felvänd och sjuk? Eller blir det värre? Jag fattar verkligen inte vad som försiggår i en hjärna som planerar att gå och skjuta på djur med pilar. Nej fy fan.


-"Det är Heeeeinrich som spelar."

2011-06-28 ♥ 00:13:58 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Äntligen lite sommarvärme. Jag trivs. Satt ute och solade en stund och pratade med grannen, tills det blev för varmt. Dagens mission var att göra köttbullar och stuvade makaroner som jag varit sugen på i flera dagar. Fast jag orkade typ ingenting, kändes lite smått värdelöst. Sen var jag och handlade i Råslätt och sen hem för en powernap och därefter baka. Så sjuuukt gott blev det. Jag har gjort ovanligt mycket idag. Tragiskt, det är bara vardagssysslor, men för mig är det "nåt att göra."

Jag läser en novellsamling av Hans Gunnarsson. Det som är så sjukt sjukt är att berättelserna är scener från filmen 'Leva livet', som jag älskade. Först var det berättelsen om tanten, klarinetten och Heinrich, sen när en gubbe och hans svärson skjuter en pedofil på balkongen. I filmen är det lite annorlunda, men det finns ingen tvekan att det är samma historier. Kul ju.


Tills sista andetaget

2011-06-25 ♥ 17:10:42 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jobbigt. Tråkigt. Ensamt. Blir det aldrig sommar?
Jag äter rulltårta, dricker kaffe och lyssnar på Gorillaz på Spotify. Jag hade glömt att dom existerade. Musiken plockar fram minnen från Huggarbo. Jag och Emma och ett Kalle Anka spel på datorn som vi var helt besatta av. Och så lyssnade vi på Gorillaz.

Det känns som att jag sover hela tiden. Jag spenderar betydligt fler timmar av dygnet sovandes. Jag kan liksom inte hålla mig vaken. Att sitta i soffan och läsa gör mig trött. Att åka och handla göra mig trött. Att gå ut på promenad gör mig trött. Att sitta vid datorn gör mig trött, tv:n gör mig trött. Att SOVA gör mig trött.. Är det bra att passa på att sova innan bebisen kommer eller kommer jag att vara helt förstörd då i stället?

Jag läser en konstig bok utan dialog. Får väl fortsätta med det då..


---

2011-06-23 ♥ 21:31:37 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Idag ligger humöret hyfsat balanserat. Tror att det är för att jag inte gått utanför dörren idag och att jag ställt in mig på Stand by.
Imorgon är det midsommarafton. Jag kom på att det är den sista högtiden för mig utan barn. Känns ju helt läskigt men underbart. Inte för att jag tänkte gör något speciellt, ska inte gör något över huvud taget faktiskt, förutom att förhoppningsvis få jordgubbar och grädde.


Irriterat

2011-06-22 ♥ 17:46:28 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Näe fy fan, jag borde inte ha gått utanför dörren idag. Jag har bara varit arg och irriterad på allt.
Först åkte jag till min tid hos barnmorskan. Det var underbart att se att jag gått upp 20 kg, jag lovar. Nu sitter jag hemma och tröstäter kakor för att nu är det ändå kört, kan lika gärna gå upp 20 till. Min kropp är ändå så jävla äcklig nu och bristningarna bara frodas. Jag tänker aldrig mer visa min kropp för nån. Ursäkta mitt utblottade privatliv, men jag ville få ur mig det.
Efter barnmorskebesöket åkte jag hem och åt, och däckade i soffan, höll på att missa bussen till föräldragruppen. Sista träffen idag. Skönt och ändå tråkigt. Jag sitter bara och irriterar mig på andra och dessutom är det hemskt att vara där utan den blivande pappan. Inte en enda träff har han varit med på. Idag var det värst eftersom vi gjorde avslappningsövningar. Mammorna skulle ligga i pappornas knä och slappna av. Jag var den enda som satt lutad mot väggen. Jävla skit.
Jag vill inte bo i Jönköping! Har jag nämnt det förut? Jag hatar att sitta här ensam hela dagarna, och jag hatar allt annat här också. Jag hatar den fula, småländska cpdialekten som man inte fattar nånting av. Jag ska köpa en liten stuga i Dalarna, långt ut i skogen. Där ska jag och mitt barn sitta hela dagarna och isolera oss från den ohumana mänskligheten.


The ghost of a smile

2011-06-09 ♥ 20:23:00 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag somnade på soffan ett tag, gud vad skönt det var!
Sjukgymnastiken gick bra. Jag fnissade åt att han var jättelik Erik, i Erik och Mackan (fast inte tjock och flottig.)
Jag trampar fel, antagligen av skorna (de väldigt välanvända nikeskorna) som jag haft i tre år. Därav fotsmärtan, och att jag har gått upp några (!) kilon. Nu är foten upptejpad i ett läge som gör att jag går rätt. Haha, fan vad fult det lät! Men ja, det känns bättre.
Nejmen hej hej.


Sammanfattning

2011-06-09 ♥ 17:45:37 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Detta har jag hunnit med 2011
[ ] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] du har hoppat från 10'an
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[ ] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[ ] du har rappat
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål -
[ ] du har varit "sjuk"
[ ] du har varit sjuk
[ ] du har dansat
[ ] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med nån du tycker om
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har lekt för mycket med bilddagboken
[x] du har slagit någon
[ ] du har kallat någon hora/slampa
[ ] du har pissat utomhus -
[ ] du har däckat
[x] du har kräkts -
[ ] du har knarkat
[ ] du har druckit alkohol
[ ] du har sovit i motsatta könets säng
[ ] du har raggat på främlingar
[ ] du har kysst en främling
[ ] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon 
[ ] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[x] du har varit på sjukhus

Man blir "tråkig" av att vara gravid.


Karamellkung

2011-06-08 ♥ 21:11:44 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



Är det bara jag som ser att mina vrister och fötter är svullna på bilden? :D

Jag tänkte ju titta på Livet på BB, men upptäckte att det var brittiskt och jag råkar ha något emot brittiska serier/dokumentärer, så jag skiter i det.

Idag var jag på första föräldragruppen, ensam, så klart, eftersom Tobbe jobbar jämt. Det var intressant och mysigt. Kul att umgås med andra gravida, faktiskt. Det var inte så farligt som jag trodde.

Jag har fått en kioskturkkompis! Han brukar fråga hur det går och prata lite allmänt, jättemysig.
Det är många som frågar, så fort man går ut. Mamma snart? Bebis snart? Många som tittar på magen. Det stör mig lite ibland, men folk gör det säkert bara för att vara snälla.

Imorgon ska jag äntligen till sjukgymnasten med foten, har väntat två i veckor nu (men haft ont typ två månader). Hoppas han har något magiskt trolltrick som gör att jag kan gå normalt igen på en gång. På fredag blir det ultraljud igen, och sen Uppsala.

Jag föll för Ekströms nygamla reklam för jordgubbskräm. Eftersom jag inte har råd med riktiga jordgubbar så är jag nu besatt av krämen. MUMS!


Skållad råtta

2011-06-06 ♥ 21:33:01 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Värmen idag tar kål på mig, vet inte vart jag ska ta vägen. Klockan är halv tio och det är fortfarande 25 grader ute. Att jag inte kan sitta stilla gör det ju inte lättare. Myten om att man springer runt som en liten råtta och ska göra allt på samma gång när man är gravid stämmer tydligen. Jag önskar att jag hade fött barn innan sommaren istället för efter, det är JOBBIGT. Har precis tvingat i mig tre kiwi, jag hatar kiwi, dom är ju så sura så jag får blåsor på tungan. Men det är bra för magen sägs det, därav tvingningen. Nej, godnatt!


Kaktusfamnar

2011-06-05 ♥ 23:25:36 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Den här dagen har känts oändlig. Skönt att den snart är slut, längtar efter sängen.
Jag har städat och grejat i flera timmar. Skrubbat uteplatsen, putsat fönster, dammat, dammsugit och torkat golven. Min kropp, speciellt ryggen, är helt slut. Efter en dusch la jag mig i soffan och försökte läsa, men det sparkades för hårt och obehagligt på revbenen så jag var tvungen att sitta rak, framför datorn. Jag längtar efter mitt barn, inte så långt kvar nu <3


Jag vill bli kramad av en drakes vingbredd

2011-06-04 ♥ 23:29:08 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Tillvaron, ensamheten, blir mer påtaglig när man haft sällskap.
Jag har varit ute och solat på baksidan hela dagen idag, fast det var för varmt egentligen. Det blev en heldag i solen igår med, fast då på en badstrand, och med Pernilla. Idag har jag varit överdrivet ensam. Köpt godis har jag gjort, vet inte hur jag hade klarat kvällen annars. Jag somnade nio och vaknade halv elva, på kvällen alltså, så nu är jag skitpigg. Kul.
Jag får väl fortsätta sitta här och äta godis och kanske lägga till några fina bristningar någonstanns. Bitter.


RSS 2.0