Risigt.

2007-03-26 ♥ 10:32:43 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det har varit en bra helg. Fast lite jobbig också. I fredags åkte jag och Emma hit till Falun för att gå ut och dricka lite öl och sånt hemma hos Mikaela. Det gick inte sådär jättebra, hon ville hem nästan direkt, och jag kände mig dålig och dum som inte kunde få henne att stanna kvar, men det kändes som att det inte fanns mycket jag kunde göra heller. Det var kul i alla fall. Och det var kul att Gaby kom också. Fast det är det alltid när hon är med.
På lördagen mådde jag, Cissi och Tim hyfsat kasst, men fick tag på en platta öl i alla fall och åkte på fest hos Daniel, också i Norslund. Där var det snäppet roligare än i fredags, bara det att det var lite svårt att komma igång igen. Men sen hade vi kul. Igår var misär. Jag började morgonen med att dricka sprit, så jag var full halva söndagen, sen blev jag bakis, vilket sitter i lite fortfarande. Nu hinner jag kankse nyktra till en aning till på onsdag när vi ska ut igen. Det blir Phone me, och det ska bli kul! Fast ändå ser jag inte fram till det lika mycket som jag brukar göra. Eller, jo, det gör jag visst det, fast på ett annat sätt. Gaby ska med, och jag tycker det ska bli jättekul. Jag tycker om när hon vill vara med, även om hon kanske inte tror det själv. (Du är ingen glädjedödare, förstår du inte det?)

Tillbaka i skolan igen efter fyra veckor nu också. Jag vet inte riktigt hur det känns än. Jag försöker bara flyta med såhär i början. Ingen lektion har börjat än, så jag bara sitter här, sitter av tiden.
Det är sådär underbart väder ute idag igen. Det behövs, annars säckar jag ihop invändigt. 


Crime don't pay

2007-03-22 ♥ 18:26:25 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Imorgon är det dags att bära av till Falun igen.
Det ska bli riktigt skönt faktiskt.
Jag har saknat att vara med mina kompisar och jag har saknat våren i Falun.
Allt blir så mycket finare och gladare där då.
Falun är en deppig höststad, men när våren och sommaren kommer så är det världens vackraste stad!
Jag ska hem till Mitras kusin och dricka öl. Jag försöker få med mig Emma, men jag vet inte om det kommer lyckas. Mamma är ledsen. Hon sitter i soffan och säger ingenting. Hon vill inte att jag ska åka hem. Hon vill ha mig hemma. Jag kan inte förstå sånt. Kan inte förstå att människor kanske tycker om att tillbringa tid med mig ibland.
När jag sa att jag ska till Falun imorgon så flög en skugga över hennes ansikte och ögonen blev fuktiga.
Jag får så dåligt samvete. Kanske borde jag stanna hemma och vara med mamma, spela spel med henne och dricka kaffe. Men hon kan faktiskt komma och hälsa på mig lite också tycker jag. Hon gör sällan det nu för tiden. Och nu har jag varit här i fyra veckor, så jag tycker inte att hon har något att vara ledsen över nu egentligen. Men jag får dåligt samvete för allt. Det är väl så det ska vara.

Nu borde jag verkligen börja skriva på min bok. Det är ju inte direkt nåt projekt jag kommit på själv, utan det är faktiskt projektarbete. Jag vet vad jag ska skriva om, men inte hur jag ska börja. Jag vill att det ska bli någorlunda bra i alla fall.


Coma Girl

2007-03-21 ♥ 19:52:08 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag har ont i magen. Men nu vet jag i alla fall att allt står rätt till.
För övrigt så vet jag inte riktigt hur jag mår.
Det finns så mycket i min hjärna som knappt får plats.
Det fysiska är det sådär med. Jag har ont i magen och mår ofta illa. Huvudvärken slipper jag ganska ofta nu för tiden. Men det andra väger liksom upp.
Snart ska jag iväg på en ny undersökning. Den senaste fyllde inte direkt någon funktion. Det var ganska skönt egentligen, att ingen riktigt fick veta någon sanning, om vikt, mm. Men eftersom det inte dög så, så får jag göra om den. Jag har inte vägt mig på flera dagar. Jag känner att jag inte riktigt kan uppbåda den kraften. Jag vet egentligen att jag måste gå upp de där kilona för att inte halka snett, men det går inte, och jag vet inte om jag vill heller.
Det måste bli en ändring på det. Jag har ju ingen anorexi (nej, men du har grava ätstörningar.)
Jag äter ju som fan. Jag svälter mig inte. Jag vill inte ha några matproblem, men varför står inte allt bara rätt till då? Näej, vi tar och skiter i det och blickar framåt i stället..

Ett citat? Okej.
Louise på dagiset:  Varför röker du?
Jag: För att det är gott
Louise: Min pappa säger att om man röker så blir lungorna svarta.
Jag: Ja, men det gör ingenting, för man ser dom ju ändå inte.

Hahaha, vilken bra förebild jag är :D

Snart är den här veckan slut. Jag kommer grina som en unge på fredag när jag ska säga hejdå till mina små älsklingar. Fy fan vad jobbigt det kommer bli. Nu är det två dagar kvar. Jag har märkt hur mycket jag lärt mig om varje personlighet, hur mycket de äter, hur länge dom ska sova och andra småsaker. Jag blir galen. Jag älskar dom fanimej.

Men snart är det åter dags att komma tillbaka till skolan igen. Det ska bli ganska skönt faktiskt, men det kommer vara så jävla mycket att göra, men det är nog som dom säger, man får fan lov att bita ihop nu de sista månaderna.
Vart jag ska ta vägen sen har jag inte en äcklig aning om. Men det löser sig väl även det.

Gabriella


I run into you

2007-03-19 ♥ 19:44:39 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Varför kan inte allt bara vara lätt istället?
Måste allt man tar på brännas. Allt som är långt borta är farligt att längta efter. Både händelser och människor. Och det som finns till hands känns för nära, och bränns när man tar i det. Är det för tyst runt omkring en så tänker man för mycket och blir rädd för sina egna tankar. Men är det för stimmigt så kan man inte tänka istället. Då skjuter man ändå undan det till ett senare tillfälle. Nån gång måste man tänka. Så är det bara. Dagen på jobbet var underbar. Barnen känns som mitt liv. Jag får vara med dom, krama om dom, torka deras tårar. Jag älskar dom. När jag kom hem idag la jag mig och sov i två timmar. Egentligen hade jag inte tänkt gå upp alls, men det ordnade sig. Nu känns det lite normalt igen, eller ja, normalare i alla fall.


Radient queen

2007-03-18 ♥ 17:11:27 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Finns det ett uttryck som låter "ångest upp över öronen"? Om det inte finns så har jag nu påkommit det.
Har du hört  "upp över öronen förälskad" nån gång? Ja, såklart du har.
Det är så det känns. Det är verkligen sant.
Varje vaken timma drömmer jag om dig. Varje steg jag tar, vartenda andetag, gör jag för att få komma närmare dig. Nu är du långt borta. Jag får inte träffa dig på ett tag. Ödets förtjänst?
Du måste tycka jag är helt knäpp. Hur känns det egentligen att träffa mig när jag ser dig såhär? Känner du dig fortfarande oälskad?

Helgen har varit bra. Helt kanon faktiskt. I fredags kändes Stockholm underbarare än någonsin. Jag åkte dit med de underbaraste flickorna i världen. Det kändes som sommar och var helt enkelt fantastiskt.
Inspelningen var t.o.m över förväntan. Hela veckan hade jag gått och längtat efter det, och det blev bättre än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Så jävla roligt.
Sen gick vi ut på krogen i Borlänge. Det var kul så länge det varade, och jag träffade Erika <3 Det var underbart. det var så längesen.
Nu är jag återigen hos mamma. Ska jobba imorgon. Men det är sista veckan nu. sen ska jag tillbaka till skolan och jag längtar verkligen efter det. Det ska bli kul att få vara med mina älskade kompisar hela tiden igen och inte bara träffa dom ibland.


Cruel Mistress

2007-03-12 ♥ 15:00:58 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Sjuk

Jag tänkte ta och spöa upp min blogg. Jag har inte kunnat använda den på skitlänge. Vet inte varför, men det verkar ha varit nåt fel på mitt lösenord eller nåt. Men så äntligen, äntligen kan jag skriva lite igen. Jag bloggar inte så ofta, men när jag väl märkte att det inte gick så saknade jag det väldigt mycket.

Jag är i Smedjebacken, har varit ett tag nu. Praktiserar på ett dagis. Helt underbart! Barnen är alldeles underbara och jag fasar för dagen när jag måste lämna dom. Tomma löften uppstår så lätt. Jag lovar att jag kommer och hälsar på, och blablabla. Det kommer jag nog inte att göra. Varför ska jag göra det egentligen? Dom kommer nog inte ens att komma ihåg mig.

Sjuk är jag också. I lördags när jag vaknade hade jag ont i halsen och i hela kroppen. Jag har haft en aning feber, men inte mycket. Jag är inte lika sjuk som jag var sist. Skönt det.
Jag är hemma idag och imorgon. Det är faktiskt lite skönt om jag ska vara ärlig. Sova länge, äta godis och läsa och skriva, och TÄNKA framförallt. Jag tänker väldigt mycket. Det är skönt att vara helt själv. Mamma jobbar och Emma är hemma hos Tommy och Nettan. Dom bråkade så mycket i helgen, så jag tror det är skönt för Emma att komma bort några dagar..


RSS 2.0