Don`t Take Your Guns To Town

2006-08-31 ♥ 12:37:03 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

12.21
Jag har jättedåligt samvete. Jag är kvar hemma hos mamma. Jag håller på att bli sjuk igen och orkar inte åka upp idag. I morse när jag var ute med Rasmus var det nästan sommar. Åh, vad ledsen jag blir. Tänkte bara på peace and love hela tiden. På hur underbart allt var där. På festerna i rättvik. Jag vill inte ha nån höst. Depressionen smyger sig på... Jag orkar inte. Passar jag mig inte så åker jag väl in på 68:an nu innan jag blir 18. Det skulle inte förvåna mig alls. Nu ska jag och Emma dricka te.

12.35
Te och tårta blev det till frukost. Jag och Emma bråkar. Jag vill inte det. Mår illa, hatar, fy fan, åt helvete med allt.

18.50
Jag kan väl börja med att säga att jag inte har någon medicin. Det är förjävligt. Jag och Emma har varit i Ludvika. Det var kul. Jag provade en svart/grön klänning som var jättesnygg, men jättedyr. Jag köpte bara ett rött töjsmycke till örat. Det gör svinont att töja skiten, men jag ska göra det ändå. Det luktade surströmming i Ludvika, för dom stod och delade yt det gratis på stan, jag kväljde och höll på att spy utanför Lindex, det var skitäckligt. Sen bjöd Emma på latte och vi hade jättemysigt. På bussen satt vi och sjöng Johnny Cash jättehögt =P Det har varit en mysig dag. Eller hur, syster?

21.55
Jag har kollat på idol. Det är helt otroligt kul. Jag önskar det gick varenda dag. Dagens idol: "Vad hände"-japanen. Haha.

A young cowboy named Billy Joe
Grew restless on the farm
A boy filled with wanderlust
Who really meant no harm
He changed his clothes and shined his boots
And combed his dark hair down
And his mother cried as he walked out;

Refrain:
"Don't take your guns to town, son
Leave your guns at home, Bill
Don't take your guns to town."

He sang a song as on he rode,
His guns hung at his hips
He rode into a cattle town,
A smile upon his lips
He stopped and walked into a bar and laid his money down
But his mother's words echoed again;

Refrain:
"Don't take your guns to town, son
Leave your guns at home, Bill
Don't take your guns to town."

He drank his first strong liquor then to calm his shaking hand
And tried to tell himself at last he had become a man
A dusty cowpoke at his side began to laugh him down
And he heard again his mother's words;

Refrain:
"Don't take your guns to town, son
Leave your guns at home, Bill
Don't take your guns to town."

Bill was raged and Billy Joe reached for his gun to draw
But the stranger drew his gun and fired before he even saw
As Billy Joe fell to the floor the crowd all gathered 'round
And wondered at his final words;

Refrain:
"Don't take your guns to town, son
Leave your guns at home, Bill
Don't take your guns to town."






Ignored

2006-08-30 ♥ 19:15:25 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag är hemma hos mamma över dagen. Emma fyller år så jag har ätit tårta och grejat. Mormor hälsade på mig efter 20 minuter. -Men Jessica, var du här också, det såg jag inte först. Jag hatar dig också mormor! Sen satt hon en halvtimme och pratade om hur duktig min jämnåriga kusin är på skateboard. Han är alltid så speciell och duktig på allt. Jag har aldrig varit duktig på något. Jag satt ensam hela tiden och sörplade på mitt kaffe och pratade inte med någon. Vad gör jag här egentligen? Det är inte så att jag klagar på att vara här. Det är bara det att jag känner mig utanför och tråkig. Imorgon ska jag till skolan i alla fall och det ska bli härligt. Jag längtar! Jag är konstig, jag vet. Men det är faktiskt avslappnande och ganska kul med skola, dessutom så har ju Cissi köpt en vattenpipa nu, så vi har alltid nåt att göra, hehe.
I helgen ska jag åka hit igen, men då kommer Tommy och Nettan också, så det kommer bli kul. Helgen efter det vill jag ha fest för det pirrar i magen bara jag tänker på alkohol.

Fan vad mätt och uppsvälld jag är. Jag har ont i magen och vill bara lägga mig ner och glömma bort allt jag har ätit. Blääh.
Igår fyllde David år. Han, jag och Tommy åkte till Borlänge och gjorde inget alls, sen åkte vi och bowlade (jag vann över Tommy) och sen tacos, men jag åt inte så mycket bara för att David och hans mamma bråkade så då fick jag ont i magen och illamåendekänslor och fick knappt i mig nån mat. Detta jävla bråk, vart jag än är. Är jag verkligen värd allt jävla bråk? Jag bryr mig inte.
Jag fick ett skrivblock av mamma idag med hårda pärmar så jag ska väl gå in och författa lite tror jag. Trött på allt nu.

Jag sitter och lyssnar på Panic! at the disco. Känner mig som ett emo, men det bryr jag mig inte heller om.
Jag är ganska likgiltig över det mesta har jag märkt. Jag har sagt åt migsjälv att inte röka så mycket, för min egen skull, men ändå röker jag lika mycket. Jag är så otroligt dum. Skulle kunna sitta och dunka mitt huvud mot en betongvägg och upprepa hur dum jag är, om jag inte hade varit så rädd för huvudvärk.
Vad fan ska jag göra nu då? Noppa ögonbrynen? Ja..


Lugn

2006-08-27 ♥ 23:44:15 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

23.39
Det har varit en lugn och skön dag idag. I förmiddags var jag, mamma och Emma över till Ludvika. Jag köpte en massa förnödenheter på Dollarstore, för 163 kronor. Hehe. Sen åt vi på Mc donalds. Emma har bestämt sig för att vara vegetarian så hon åt pommes och fruktpåse. Världens äckligaste kombination, haha. Sen åkte vi hem, fikade, sen var vi på bio. Skarpt läge. Den var jättebra. I morgon är det dags för skola igen. Ganska skönt.


Av mamma

2006-08-26 ♥ 14:53:13 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Av mamma

14.52
Mamma och Emma åkte i morse för att titta på kläder. Jag låg hemma och var lite sjuk. När dom kom hem så fick jag en orange skjorta av mamma. Hehe.

19.15
Vi har hyrt film. Dagen har varit ganska meningslös faktiskt. Det är så tydligt allting. Jag är rastlös och jag har humörsvängningar. Det är ganska jobbigt faktiskt. Inte minst för dom som får stå ut med mig under tiden.
Seaside nu då. Alla är där. Alla är där, utom jag. Fast ja, det gör ingenting. Jag vill att skolan ska börja så att jag får gömma mig bakom lärogöra. (Fan vilken tönt jag är, nu spelar jag pluggis också) Men är det fel att tycka att skolan är rolig? I så fall skiter jag i det för jag tycker det är kul. Tönt eller inte. På måndag måste jag träffa Gaby, för det vill jag.

20.10
Det är bråk här. Jag vill inte vara hemma. Mamma som så gärna vill att jag skulle vara hemma. Men då är det massa bråk i stället. Jag orkar fan inte. Han är här, såklart. Vi slipper inte honom, trots att vi har flyttat. Nyss hade jag ont i magen när dom bråkade på telefon, men nu kommer han hit och då faller allt. Jag måste nog gå ut och gå, men jag vill vara inne, men det går inte.
Nu går jag ut.

21.16
Nu har jag varit ute och gått. Jag hade ingen MP3 så jag rensade tankarna i stället. Det var också ganska skönt. Nere vid hamnen träffade jag ett fyllegäng som jag försökte undvika. Ändå hann jag höra en kommentar som lät ungefär såhär. -"Hej spöke! Har du några ben under byxorna, eller är det bara ben?"
Jättekul, verkligen, tyckte dom, det tyckte inte jag. Då sprang jag därifrån. Hem. Då hade han åkt som tur var. Då slapp jag höra en massa skit. Jag orkar inte med det. Nu ska jag snart äta glass med mamma. Först ska jag ta en cigg.


No Color Left But Black & White

2006-08-26 ♥ 11:38:16 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

11.33
Jag är trött. Men jag få vara trött. För jag är sjuk. Det blir inget Falun och Seaside för mig i kväll. Ingen idè att ta sig ut. Igår när jag var ute med mamma och Rasmus så kände jag hur otroligt kallt det börjar bli i luften. Jag törs inte gå ut, tänker inte vara sjuk en vecka till, den här veckan har varit hemsk. Fast skolan verkar jättekul. Vi har skitroliga lektioner och allt känns skitbra där just nu. Men humörsvängningarna är hemska. Snart blir jag sådär ensam och ickestark igen..

No Colors Left But Black & White, and soon will all turn grey.




This sickness makes me sick

2006-08-25 ♥ 18:28:00 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

18.25
Det är fredag. Jag är hemma hos mamma. Jag som skulle vara i Falun i helgen. Prestationsångest. Fast ändå inte riktigt lika mycket som jag brukar ha. Jag är faktiskt sjuk. I morse höll jag på att hosta ur mig lungorna. Jag hostade så mycket så att jag nästan kräktes. Nu är det lite bättre i alla fall. Men jag har tagit fyra värktabletter idag, därav varför jag står på benen.
Mamma och Emma kom och hämtade mig i Ludvika idag. Emma hade massa pengar för en gångs skull och köpte en jättefin svart klänning. Jag har knappt en krona och köpte ingenting. Nu har vi varit och hyrt Scary Movie 4, snart ska mina kompisar ut på krogen, så hej. Jag är sur nu. Fitta.

21.54
Elsa blev bara 8 år, hon är död nu som ni nog förstår.. Elsa blev bara 8 år, hon kommer aldrig mera å vakna..
Elsa lever. Inuti mig. Hon dör aldrig. Nu törs jag skriva hennes namn. Jag kommer ihåg när vi träffades första gången inne i skogen ute i Huggarbo. Det var väldigt längesen. Men sedan dess har det hänt mycket. Hon bekämpade C*****, tillsammans med mig. Vi bekämpade Den onda dockan. Jag är inte lika jagad längre. Det var väl därför jag slapp ut från psyket... Nu har jag nog fått ur mig för mycket. Men de flesta vet väl om att jag är ganska sjuk i huvet, jag menar, annars skulle jag väl liksom inte behöva ta medicin. När hon kommit fram till ån hörde hon den vackraste musik...


Förkyld

2006-08-24 ♥ 12:42:24 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag lever på halstabletter, näsdukar och te med honung i. Jag är jätteförkyld. Hur jobbigt som helst. Det känns som om det blir snäppet värre varje morgon. Det är inte kul alls. Fast jag är i skolan ändå och har varit det hela dagen. Nu sitter vi och spenderar tid på ingenting till svenskan börjar. Jag ska gå upp till kafeterian och dricka kaffe snart. Vet inte än hur det blir i helgen. Kanske Seaside, kanske åka hem till mamma och vara sjuk. Men jag vill verkligen vara hemma och stötta Emma nu. Hon har haft en tuff vecka och jag blir så ledsen för hennes skull. Idag kommer min älskling. Vi ska bara mysa massa.


Tiden är snart ute

2006-08-23 ♥ 15:17:35 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Ja, just nu sitter jag på biblioteket och har lånat mn älsklingsbok nu när skolan börjar lite jobbigt. Jag är jätteförkyld, annars är det kul att börja skolan tycker jag faktiskt. Det är skönt med lite rutiner för en gångs skull. I helgen hade vi en väldigt lyckad födelsedagsfest för Cissi i lägenheten. Alla som kom dit: Kul! Vi var 26 stycken som mest i våran lilla tvåa.
Igår kollade jag, Cissi, Mitra och Sofie på Storm. Den var skitäcklig och alla vart nog ungefär lika rädd, förutom Cissi som fick ett nervöst sammanbrott och började gråta, stackarn.
Idag har vi varit och fikat och jag åt kladdkaka så nu har jag skitont i magen. Vi har hållt på och lekt massa jobbiga lekar med ettorna idag. Skitjobbigt. Speciellt när det har  regnat och varit jobbigt.
Jag var hos Görel igår. Det var skönt att få prata lite. Fast nu har jag inte råd att gå och hämta ut min nya medicin, så jag får väl försöka klara mig utan den. Snart är tiden ute...



Hejdå

2006-08-18 ♥ 14:23:28 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Nu sitter jag på mammas jobb. Hon har bjudit på fika och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tjugo i så att jag kan gå upp till bussen och träffa Cissi. Vi ska upp till Falun.


Godartat

2006-08-17 ♥ 23:38:20 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

23.25
Snart ska jag gå och lägga mig. Jag är grymt trött, trots att jag gick upp ordentligt klockan två idag. Det känns verkligen att man sovit bort en hel dag när man äter frukost halv tre. Men det var skönt ändå att sova. Jag drömde bara drömmar som jag kan väcka migsjälv från. Jag lovade Cissi att komma till henne idag och äta tårta, men jag hann inte. Jag och Emma  var inne och fikade och när mamma slutade jobbet så åkte vi till Fagersta och hälsade på Tommy och Nettan. Dom bjöd på fika och jag fick lite grejer och så. Jag fick köra, både dit och hem. Jag var livrädd för älgar på vägen. Jag satt och spanade ut i skogen hela tiden och höll på att köra av vägen. Men nu är vi hemkomna i alla fall. Jag slapp få två liv på mitt samvete.

Imorgon blir det kul! Vi ska ha fest i lägenheten och jag känner på mig att det kommer bli kul. Emma ska med också, vilket hon inte brukar, vilket blir kul det också.

Men varför är jag såhär trött för? Det gör mig lite rädd. Tänk om jag är sjuk? Jag sover ju så mycket, men jag sover i och för sig konstiga tider, men jag sover ju i alla fall, det är väl viktigast, eller? Tänk om jag har en cancerknöl som växer någon stanns. Idag fick jag reda på att Fleddy har cancer, då blev jag ledsen. Han ska inte ha det! Han är ju snäll. Den var dessutom elakartad. Varför ska han få det och Äckelfetasossesolweig får en godartad? Okej, förlåt. Jag är ond, jag vet. Men så länge Gud är orättvis så kan jag gott vara ond. Jag är faktiskt en sån som respekterar andra, vad dom en tror på. Men vissa saker ogillar ju alla. Som till exempel sossar, nazister/rasister och jehovas vittnen har jag jävligt svårt för. Annars får man väl tycka som man vill, antar jag.

Näe, nu ska jag gå och lägga mig. Jag har ont i huvet för att jag gått utan linser hela dagen. Jag var tvungen att lägga dom i vatten igår för att linsvätskan var slut, och då är det för fan omöjligt att få i dom sen.

I hate them all
I hate them all
I hate them all
I hate myself
For hating them..


Läkarbesök

2006-08-16 ♥ 17:19:33 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

17.11
Hemma hos mamma igen nu. Åkte upp till Falun igår med David. I morse var jag hos Görel, min läkare var med. Det var ganska mycket som sas. Jag ska få ökad dos av min vanliga medicin och ytterligare en till som hjälper till att sova. Han sa att han inte ville att jag skulle bli nån pillermissbrukare, men det är väl så det kommer sluta verkar det som. Jag ska få en dietist. Och dom skulle kontakta soc och säga att jag ska ha mer pengar till mat i veckan. Tack, tack så mycket, tack, tack tack.
I morgon fyller min bästaste bäste vän 18. Ska hem till henne och käka tårta.
Resan hem från Falun var hemsk idag. På tåget fick jag jätteont i magen. När jag kom fram i Ludvika så gick jag och klippte mig (skulle egentligen ha färgat det och gjort slingor, men tiden räckte inte rikitgt), sen var jag tvungen att vänta på bussen en halvtimme, så jag låste in mig på en toalett och sminkade mig och målade naglarna. På bussen hem var det cirka 60 äckliga Smedjebacksäckel som skulle hem. Fy fan vad jag hatar HELA Smedjebacken. Uschhh! Töntar! Jag står inte uuuut! Längtar nästan till Falun igen. På fredag blir det fest!

20.42
Nu har Emma färgat håret på mig (tack Emma, det blev skitbra!) Det är ju inte direkt ditt fel att jag ser ut som en dubbelgångare till Linda Skugge. Jag gör verkligen det! Kolla in bilddagboken för närmare titt. Fy fan. Det ser ut som att jag har peruk på mig för att likna henne. Hah!


Tisdag

2006-08-15 ♥ 11:52:23 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

...

11.53
Snart ska jag dricka kaffe och käka frukost. Sen ska jag och David åka till Falun. Jag ska träffa läkaren och Görel på onsdag morgon, så det är därför vi åker upp. På onsdag ska jag klippa mig och färga håret, gud va skönt, då slipper jag se ut som ett helvete i håret längre. På torsdag fyller Cissi år :) Då ska jag åka ut till henne och äta tårta och ge henne födelsedagspresent. På fredags blir det fest i våran lägenhet för Cissi bla. Då när hon fyllt år och allt! På lördag ska jag till Rättvik på kräftskiva, på söndag kommer jag vara bakis,och på måndag börjar skolan!!! 





Hey Fuckface!

2006-08-10 ♥ 12:15:00 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Hey Fuckface!
12.08
Jag vaknade idag igen alltså. I natt har jag inte plågats av onda drömmar i alla fall (vad jag vet.) Det är skönt, för jag hatar att ligga och vrida mig i täcket.
Jag känner mig som två personer idag igen. Jag vill skriva en sak, bara för att i nästa sekund skriva att jag har ångrat mig och skriva en annan sak. Jag vet att jag är svår att förstå sig på, men det känns som att det viktigaste jag har att ge världen, ger jag i skrift.
Det första som händer är de gamla vanliga rutinerna. 1. David ringer. 2. Jag och Emma bråkar lite (OBS! Kan vara olika saker olika morgnar.) 3. Jag måste gå ut med Rasmus för att Emma kommer på en bortförklaring för att slippa. 4. Vi äter frukost (under bråk.) 5. Läser 6. Hör ljudet av Ladder 49 från vardagsrummet.
Om ni ursäktar nu, så måste jag gå ut med hunden!

12.42
Så var det sagt också.
Emma: Du bara sitter där framför datorn och blir FETARE och FETARE
Tack Emma! Du får mig i alla fall att inse saker.

14.32
Vilken meningslös dag. Jag gör ingenting. Orkar inte ens tänka på nåt att göra, går jag ut med Rasmus så svimmar jag förmodligen av den här jävla värmen. Jag har ingen ro till att sitta och läsa, tänker bara på att jag måste få i mig vatten. Hatar det här. Hoppas jag kan åka till pappa ikväll.

16.28
Nu har jag varit ute och gått med Rasmus. Det var inge skönt alls, för det är så äckelvarmt. Emma står bakom och kastar hat i ryggen på mig hela tiden medan jag skriver här. Okej, jag är inte perfekt själv och jag säger jävligt dumma grejer. Men hon är då fan dummare i huvet än vad jag är.
Nu ska jag äta vofflor.

20.47
Nu är vi inte osams längre. Fan vad skönt. Jag hatar att bråka. David säger att jag är ettrig och alltid måste ha någon att bråka med. Det känns ju ganska kul. Att man är sån liksom. Vi har hyrt Wallander ikväll igen- Bröderna.
Jag fick ett brev från Görel idag från BUP. Jag ska dit nästa vecka. Vad underbart! Jag längtar verkligen. Då ska jag träffa läkaren också. Jag tycker om honom, jag tycker om båda. Det känns så skönt nu när jag äntligen fått en jag tycker om, en som inte tittar på mig upp och ner och från sida till sida.
Stackars J mår jättedåligt. Önskar att jag kunde hjälpa dig, men mina krafter verkar inte räcka till. Jag vill ge en massa kraft åt G också. Men jag är väl för egoistisk, antar jag. Nåt sånt måste det ju vara.


Anti

2006-08-09 ♥ 12:23:26 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Anti-dag. Jag ska inte gör någonting idag. Jag mår jätteilla. I natt har jag sovit med en hink bredvid sängen för att jag var säker på att jag skulle spy. Jag orkar fan inte gå runt och må illa hela tiden. Det är hur jobbigt som helst. I går höll David och Emma mig ute hela dagen. Det började med att jag och David skulle gå ut en sväng med Rasmus bara, vilket resulterade till att vi gick och åt på kinarestaurang, sen kom Emma och då gick vi bort och badade. Eller ja, dom badade. Jag har inte badat en enda gång i sommar än. Sen fortsatte vi gå runt en massa tills vi hamnade nere vid hamnen, så vi spelade minigolf. När vi kom hem kollade vi på en film som jag har köpt. Till och med mamma grät i slutet. Nu ska jag nog gå in och bädda sängen och leta reliker efter han som sov där i natt. Nu är han borta...

Äh. Man fastnar ju så lätt framför datorn, så jag har inte hunnit, orkat, vågat bädda sängen än.
Nu är det Ladder 49 som gäller i vardagsrummet. Emma blir ju lätt sådär. Hakar fast i saker. Åh, förresten! Stornyheten är att jag har köpt Stop & väx nu! Så nu jävlar ska jag sluta bita på naglarna också. Det är ju bara äckligt, tydligen.

Klockan är 12.40 nu. Vad ska jag göra? Vad borde jag göra? Jag borde ringa pappa och höra om jag ska komma imorgon. Fast om det är nån äcklig magsjuka jag har nu så vet jag inte om jag har lust/får komma. Jag borde bädda sängen. Varför då? Näe.. jag bara borde. Jag borde försöka skriva något, men jag har ingen inspiration. Speciellt inte när jag mår såhär illa. Anledningen till att jag sitter och skriver här är att jag älskar tangenter och det går fortare att få ur sig alltid. Man behöver inte sitta och stryka något heller. Bara att markera och radera i så fall. Skönt.

Trots att det är en jävla anti dag idag så har jag och Emma kul ändå. Vi flippade nyss ur och stod och sjöng och spelade luftgitarr i vardagsrummet. Tur att ingen såg oss. Då hade vi nog blivit inspärrade på livstid. Idag känns som en sån där dag som man var med om när man var yngre. När man är sjuk och får vara hemma och går runt har tråkigt i pyjamas. Nu ska jag i alla fall klä på mig, sen ska jag och Emma gå ut och gå.

Senare: Jag och Emma har varit ute och gått nu. Det var skönt att få lite luft, men det var äckligt varmt ute, så det var lite jobbigt. Nu försöker jag läsa ut en dålig jävla bok, fast jag orkar knappt.

Emma: Du ska få en rakhyvel i 18-årspresent så att du kan raka bort ögonbrynen igen.
Sen du lät dom växa ut ser du bara ut som en nolla i mängden.

21.56 är klockan nu och jag och Emma har varit och hyrt Wallander - Afrikanen. Vi är helt tokiga i filmerna. Vill inte att vi ska se alla egentligen för då har vi ju inget att se fram emot längre. Hehe.
Just nu har vi paus för att mamma ska prata i telefonen och jag och Emma sitter och räknar alla "liksom". Hon säger det hela tiden så vi har tappat räkningen nu. Haha. Men asså liksom, så är det ju liksom..liksom..

23.44 Kollat färdigt på Wallander nu. Åh <3 Jag älskar dom. Den här var skitbra i alla fall.
Jag saknar. Jag bär på en längtan. Something in the way she smiles..Something in the way YOU smile.
Jag saknar fler också. Damn.

Some enchanted evening
you may see a stranger,
you may see a stranger
across a crowed room


What if..

2006-08-07 ♥ 21:53:40 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Äntligen börjar jag må lite bättre. Hela dagen igår var en stor plåga. Jag mådde illa hela dagen och var yr i huvudet. Fyra gånger spydde jag på lite olika ställen. Riktigt jävla jobbigt. Nu är jag äntligen hemma hos mamma också. Det är så skönt. Fast så fort jag rör på mig så mår jag illa och blir yr i huvudet, så jag lever på coca cola och vatten för tillfället. Nu ska jag nog inte festa på ett tag. Den här bakfyllan tar död på mig. Stackars Gaby var med när jag spydde upp all juice jag hade druckit. Jag kommer aldrig mer kunna dricka Ramlösa Granatäpple mer heller. Efter en hel flaska igår spydde jag kolsyrade spyor. Göttsingen.
Jag och David är osams nu. Vad kul. Nejdå, inte så. Men ändå.

Varför är det en massa bråk jämt? Jag hatar ju bråk. Ändå känns det som att jag alltid är mitt uppe i allting. Tänk om man kunde få bestämma någonting själv någon gång... Jag är pretty damn röksugen, men jag törs inte röka än för då kan nog illamåendet komma igen och det vill jag inte. Nu har jag nog inget mer att uträtta idag. Kan lika gärna gå och lägga mig. Fan vad synd att jag inte var på Augustibuller. Jag vill ha bandet! Fan, kan inte nån donera ett till mig? Snälla då..


Bara spöken

2006-08-05 ♥ 13:25:55 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag sitter här och tänker på att sommaren snart är slut. Och vad har jag gjort? Knappt ett skit. Helt värdelöst. Det känns som att sommaren har varit skitkort samtidigt som det känns som att den varit för lång. Det har varit tråkigt. Det känns som att det var flera månader sen jag var på Hultsfred, (vilket det i och för sig nästan var.) Ändå har jag hunnit med att festa litegrann, varit på hultsfred och peace & love, varit i Sälen och Göteborg. Men vad fan har jag gjort mer? Det känns som att jag skippar nån viktig detalj här, men skit samma.

Det var kul i Göteborg i alla fall. Eller, ja, det var underbart. Så länge som jag har velat se Dropkick Murphys så var det värt allt. Allt regn, båda förbanden och de 80 milen. Till och med allt illamående på vägen ner, (varav den kvarten jag satt och spydde i en kasse medan David körde.) Det var värt allt. Att Twopointeight var ett av förbanden är ju inte heller att klaga på.

Snart börjar skolan. Jag längtar litegrann. Det ska bli ganska skönt på sätt och vis. Jag klarar inte av att bara gå hemma helt ensam hela dagarna. Så då slipper jag ju det i alla fall. Dessutom har jag ju bara ett år kvar i skolan nu, så det är nog faktiskt lika bra att kämpa litegrann.

Nu sitter jag hemma hos David och har ganska tråkigt. Han jobbar. Efter jobbet ska vi ner till stranden och festa. Så nu ska jag bädda sängen riktigt skönt med tanke på att jag förmodligen kommer tillbringa hela morgondagen i den.

Jag har inga cigaretter, abstinens, abstinens. Jag trodde Ann-Marie skulle vara snäll och åka och köpa åt mig, men hon är ironisk och tyckte att jag kunde gå in till den snälla grannen Håkan och fråga om jag kunde få en. Om ni vill veta varför jag tycker det är en dålig idè så är det för att Håkan har blond mittbena, långa fingrar och kikar in genom fönstren till sina grannar.. Jag får nog vara röksugen en stund ändå då.

Varför är jag så dum? Jag aktar mig för onda tår. Vill inte göra någon ledsen. Vill inte trampa på någon. Ändå drar jag alltid upp fel saker, vad är det för fel på mig? Igår gjorde jag David ledsen. Idag verkar det som att jag har gjort Ann-Marie ledsen också. Och jag känner mig äcklig. Jag kan inte ta upp det här med någon för då skulle även ni tycka att jag var äcklig. Jag orkar inte.
Jag sitter här med hjärtklappning nu. Jag är så röksugen. Jag står inte ut. Snart är det den tionde, datumet då jag ska sluta...


Otäckt

2006-08-01 ♥ 11:07:47 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Helvetisk natt. Nu var det skönt att vakna för en gångs skull. Grus i ögonen. Det går inte att sova med tvångstankar. Det blir som en ond cirkel. Jag ligger och sväljer hela tiden, för om jag inte gör det så känns det som att jag inte kan andas och när jag har svalt tillräckligt mycket så måste jag dricka vatten för att det blir så torrt i halsen. Efter några klunkar vatten så måste jag gå upp och kissa. Jävligt kul. Nej. Fast det är ändå mysigt att inte kunna sova. Jag gick upp och drack vatten och satte mig på balkongen under mammas ängelfilt och rökte.. det var skitmysigt. Jag ångrade mig igår att jag ska vara nykter ikväll. Men jag får ändå inte dricka för David, så det spelar väl ingen roll antar jag. Det är ju han som fixar. Vill inte han fixa nåt.. så fixar inte han något.
Fan. Nu ska jag gå och packa. I morgon ska jag se DROPKICK MURPHYS!
Men innan dess ska jag gå igenom den här dagen och en åtta-timmars bilresa ner till Göteborg i morgon.
Jag orkar inte packa. Jag sätter mig på balkongen och dricker kaffe och röker i stället.


RSS 2.0