(k)valborg

2012-04-29 ♥ 21:54:12 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det var skönare att komma till Fagersta än vad jag hade trott från början. Och jättefint väder har det varit också. Igår var vi på Norbergs marknad och gick runt en sväng. Hittade lite kläder till Molly, och den obligatoriska marknadsnougaten såklart. Idag har vi varit i lekparken med mamma, Tommy, Nettan, Emil, Emma och Angelina. Sen kom Tobbe. Nu är det dags för lite te, sen sängen. Imorgon "firar" vi (fan)tastiska valborg, kul.. ehe.


Tack och godnatt

2012-04-27 ♥ 00:11:54 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Mamma, Emma och Angelina var här idag. Molly fick försenad doppresent och leksaker, väldigt uppskattade sådana. De plingar och låter väldigt mycket, kan man säga.
Min själ är övertrött. Jag är så trött så jag mår illa emellanåt. Känns som ett evigt jävla tjat (MEN fan vad trött jag är.)
Imorgon åker vi till Fagersta i alla fall. Blir nog bra det.


Ny kusin

2012-04-26 ♥ 10:30:20 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Molly har fått en kusin, en liten Oscar. Hoppas vi kan träffa honom snart, dessvärre bor de i Oxelösund så det blir ju liksom en bit. Knappt fått en blund i natt. Molly har varit ledsen och haft ont. Men så fort hon får komma upp blir det bättre. Tobbe satt uppe i natt och fixade designen på min blogg. Snällt.


Jobb vare här.

2012-04-25 ♥ 18:56:10 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

JAG HAR FÅTT JOBB! Tyckte det krävdes caps lock för att berätta det. Jag har alltså FÅTT JOBB. Inget märkvärdigt eller så men jag kommer vara intervjuare för ett marknadsundersökningsföretag. Jag ska få ha en bild på mig själv i en sån där platta runt halsen, TJOHO! Fan vad viktig jag är. Jag älskar Molly över allting annat i hela världen, men det ska bli skönt att få komma ut och göra något själv också.

Lillesnutt har haft feber, hon verkar lite piggare för tillfället, och är snorig. Vi har sprungit runt på Hälla och handlat. Skönt att ÄNTLIGEN (också värt caps lock) ha lite pengar. Vi har varit urfattiga alltför länge. Inte för att vi är rika nu helt plötsligt, men nu kan man i alla fall köpa en flaska vatten om man bli törstig när man handlar; (läs jag.) Vi har pimpat akvariumet med lite växter och en döskalle så att våra två fiskar ska få lite att titta på. Kanske borde köpa fler fiskar också..?  Nu väntar jag på tacos för jag är så suuukt hungrig, sen blir det soffslapp resten av dagen.


Tråkhelvete

2012-04-24 ♥ 22:10:52 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Hur mår du just nu? Jag är så jävla trött trots sovmorgon och vilopaus på dagen. Tröttheten verkar aldrig gå att vila bort. Annars mår jag väl rätt bra.

Vad känner du för att göra mest utav allt just nu? Åka på semester till Gotland eller nånting.

När känner du dig absolut fulast respektive snyggast? Fulast är när håret är lite stripigt om jag inte duschat på någon dag och när jag inte sminkat mig och ser blek ut. Snygg är jag aldrig.

Vad är du mest nöjd över med ditt eget utseende?
Ingenting.

Vad fick dig att skratta idag? Molly.

Vad är det du tittar på först på i en persons utseende?
Stilen.

När känner du dig lyckligast?
När jag ser att Molly är glad och nöjd med tillvaron. Och när jag är med människor jag tycker om. 

Vad är det viktigaste med en bästa vän? Att man lyssnar och respekterar den andra och att vara lojal.

När känner du dig som mest ledsen? När jag saknar någon väldigt mycket och när jag känner mig ensammast i världen.

Vad tycker du om kärlek?
Det har mest bara varit svårt hittills.

Nämn tre saker du drömmer om just nu? Att ha pengar. Körkort, och ett jobb.

Ditt favorit namn kille/tjej? Molly..

Första gången du kände riktigt kärlek för någon? Tonårsförälskelse.


Vad gör du för att må bra? Mår jag inte bra så mår jag inte bra, då går det inte att göra någonting.

Favoritplats på din skola? -

Favoritplats i din stad?
Centrum

Vad är du rädd för?
Att det ska hända min dotter något. Ingen rädsla är större än den.

Hur många hjärtan har blivit brustna på grund utav dig?
Inget, antagligen.

Vad gör du om du har tråkigt? Gör något.

Tre saker som gjort dig glad de senaste dagarna? Emma och Molly.

Vad ska du göra ikväll(natt)? Kolla på Barcelona-Chelsea, natta Molly och gå och lägga mig.


Några små ord om skönhet

2012-04-23 ♥ 08:38:03 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag har väl aldrig varit något fan av skönhetsoperationer, men det här med intimkirurgi är väl ändå att gå 150 steg över gränsen? Vem FAAAN behöver bry sig om hur man ser ut därnere? Och varför är det tonåringar som vill göra den typen av kirurgi? Varför är åldersgränsen 18 år??!! Är man mogen att bestämma om man vill operera sitt underliv då? Som att det inte räckte med att folket känner att man behöver operera in silikon i brösten? Vem kom ens på den idén? Jävla objekt! Inte konstigt att världen ser ut som den gör.
Jag skrev ca 30 meningar till om skönhetsoperationer men kände att jag svävade ut lite mycket och använde lite väl fula ord, så jag tog bort det, for your own safety. Jag vet inte ens vilka som läser här...


Dop

2012-04-22 ♥ 08:54:13 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Dopet blev fantastiskt fint och bra på alla sätt. Jag blev överlycklig över att få träffa släkt och vänner. Och stoltheten över Molly växte lite till. Hon var så duktig <3
Nu känns det mest tomt. Senaste veckan har jag inte tänkt på så mycket mer än dopet, och nu är det gjort. Vad göra nu liksom? Jag vill åka till Fagersta, men har inga pengar. Inga som helst planer för nästa vecka. Usch vad tråkigt det känns.


Lista

2012-04-20 ♥ 22:35:33 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)






Regler: "Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you."

Jag blev utmanad av Cecilia.

1. Du får inte vara dig själv längre utan du måste vara en annan redan existerande person. Vilken människa skulle du vilja vara och varför?
Svar: Jag skulle aldrig kunna tänka mig att vara en annan människa, hör och häpna. Jag är ofta missnöjd med mig själv och tycker att jag är rätt värdelös etc.. MEN, hur skulle jag kunna vara någon annan? Jag har ju alltid mina tankar, men det skulle jag ju inte ha om jag var någon annan. Även om jag skulle önska mig någon annans kropp, liv, karriär, förflutna så vet ju inte jag vad som finns innanför den snygga människans pannben. Samtidigt påstår jag inte att jag tycker att jag själv är speciellt smart. Allt slutar bara vid att jag vill inte vara någon annan men jag vill ändra på mig själv. Och, viktigaste av allt, är väl att jag inte skulle vara mamma till min fantastiska dotter om jag var någon annan.

2. Det här med livet. Vad anser du om det?
Svar: Livet är väl ändå rätt svårt? Jag får det aldrig att gå ihop riktigt, tycker jag, men på något vis går det ju ändå. Ofta tänker jag "Jag orkar inte." Men jag orkar, igen och igen och igen. Är inte det konstigt? Är inte det stort? Jag är för övrigt förvånad över att jag lever fortfarande, och att hade jag inte fått Molly så vet jag inte hur det hade gått. Hon kom som en skänk från ovan. Jag är här, jag klarar mig, jag har det hyfsat. Tackar som frågar.

3. Om du bara fick äta en enda sak resten av ditt liv, vad skulle du välja?
Svar: Guldnougat, helt klart!

4. Vilket är ditt drömyrke?
Svar: Det må låta patetiskt, men jag vill bli lärare. Fast om jag vågade så skulle jag starta ett eget kafé, det vore en riktig dröm.

5. Du får beskriva dig själv med en mening. Hur lyder den?
Svar: Jag bryr mig inte, alltså finns jag.

6. Vad får dig att bli ledsen respektive glad?
Svar: Jag blir ledsen när jag själv tycker att jag gör fel men inte gör något för att ändra på det. Jag gör mig själv besviken, ständigt. Måste nog tyvärr säga att jag bli ledsen om jag inte får tillräckligt med uppmärksamhet också. Det gör gör mig gladast är när Molly är glad, och när hon gör framsteg. Det är ingen klyscha, det är verkligen det som gör mig gladast. Att umgås med folk jag tycker om gör mig också glad.

7. Vad gör du när du är ensam?
Svar: Jag är nästan aldrig ensam längre. Förut var jag det rätt ofta och kunde trivas rätt bra med det, om det var egenvald ensamhet och inte under för lång tid. När jag för en gångs skull är det gör jag inte så mycket, läser om jag orkar, städar, sitter vid datorn.

8. Vad var det senaste du ljög om?
Svar: Jag vet inte, jag hatar lögner.

9. Om det börjar brinna och du bara hinner rädda en enda sak, vad skulle du rädda?
Svar: Mollys bok "Mitt första år." Den går före påsen med mina egna dagböcker nu för tiden.

10. Finns det något som du skäms lite över? Vågar du berätta vad?
Svar: Min vänstra stortånagel. Den växer och är omöjlig att klippa för att den är så tjock, tillslut lossnar hela nageln och det växer ut en till lika äcklig under. Puh, nu var det sagt.

11. Vad går du mest på, dina känslor och din intuition, eller vetenskap och logik?
Svar: När det gäller vad? Kan man ju undra. Kan man blanda?



11 nya frågor!
Jag vet inte ens vilka som läser min blogg, men då kan ni ju passa på att ge er tillkänna nu och anta utmaningen?

1. Om du fick klä dig i enbart en färg resten av livet, vilken färg skulle det vara?
2. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
3. Är du nöjd med livet som det är just nu?
4. Vad händer när jorden går under?
5. Du får ha en låt i hjärnan på repeat resten av ditt liv, vilken låt skulle det vara?
6. Vilket är ditt första minne?
7. Vad gjorde du på din senaste födelsedag?
8. Kan du spela något instrument?
9. Vem gör godast pannkakor i hela världen?
10. Du får ett erbjudande om att spela en skittöntig huvudroll i en film eller en skithäftig statistroll, vad skulle du välja?
11. Hur många barn vill du ha?




Trött i själen

2012-04-19 ♥ 22:53:38 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Mötte upp Emma och Angelina idag för att Emma skulle till hudläkaren här på sjukhuset, tog typ hela dagen kändes det som. Jag är så fruktansvärt trött just nu, huvudet snurrar och jag känner mig sjuk. Livrädd att bli sjuk till på lördag. Det får nog fan bli sängen nu känner jag.


Klipp

2012-04-19 ♥ 00:24:43 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag: Men vi kan väl ha hårspännen i Mollys hår på dopet?
Tobbe: Nej men hon ska ju bli klippt, kvinnan.

Sen när blev min 8 månader gamla dotter en kvinna?! Fast han erkände att han också tyckte det lät sjukt. Skönt, annars vet jag inte vad.. Jag vet att jag är lite sent ute, men hon skulle verkligen behöva klippa sig, fast kanske inte nödvändigtvis innan dopet, hon behöver det i vilket fall som helst. Och jag med. Jag bokade en klipptid på fredag, men jag vågar inte gå, eeeehehe, tänk om det blir ännu fulare? Kommer aldrig våga gå och klippa mig igen.

Idag har vi varit och fikat med min barndomskompis Anna och hennes dotter Ellinor. Molly blir så till sig när hon träffar andra barn och ska hålla på och nypas, rivas, klämmas och kramas. Ellinor var helt röd runt örat för att Molly var där och drog, haha.


Kaffe

2012-04-17 ♥ 08:51:29 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Idag ska vi ner och träffa prästen i kyrkan för att planera inför dopet. Jag är så pepp och förväntansfull så jag inte kan sova på nätterna. Det ska bli så kul! Jag vet inte vad det är som faller från skyn, ser ut som en blandning mellan snö och regn, himla kul, det blir då ingen extra promenad idag. Dricka upp kaffet, tvätta håret och klä på sig näst.


Molly 8 månader

2012-04-13 ♥ 21:45:44 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

I morse var vi på barnvagnsbio med några från föräldragruppen. Ganska mysigt sätt att umgås, även om det är lite lång tid att få barnen att vara stilla, tysta och lugna under en hel film. Gick dock bättre den här gången, Molly var pigg och glad hela filmen, så gott som. Annars har vi varit inne hela dagen, det har regnat. Jag och Tobbe har möblerat om, ser ut som ett nytt hem nu, skitbra blev det. Bara sovrummet som står som det gjorde innan. Men vardagsrummet, köket och Mollys rum fick en makeover. Nu har jag tittat på Let's dance och ätit chips så jag fått ont i magen. Min underbara flicka blev 8 månader idag! Helt fantastiskt.


Ensamtid

2012-04-12 ♥ 17:06:23 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Tobbe tog med Molly ner på stan idag så att jag skulle få vara ensam ett tag. Det var inte det minsta kul. Jag gick och köpte godis och satte mig i soffan och tänkte läsa lite, men somnade nästan direkt, haha. Det är extremt skönt att ha dem hemma igen.


Bläsch

2012-04-11 ♥ 21:46:55 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Satt och tittade lite på Kjelles smakresa på 5:an nyss. Tills jag såg ett ägg med en ankunge i, som det var meningen att man skulle äta. Illamående och spyfärdig gick jag ut ur rummet och kom tillbaks lagom tills de tappar en orm på blod, häller i det fortfarande pumpande hjärtat i ett snapsglas med vodka som man ska dricka. Nej fy fan i helvete. Jag tror jag svimmar, faaaan vad äckligt och sorgligt.


Bajs

2012-04-10 ♥ 13:29:22 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Här blev det ju inte mycket gjort direkt. Vi tänkte träffa Carina och Frida på stan, men alla stannade hemma och sov i stället. Inte så man känner för att gå ut i syndafloden direkt. En sväng till kyrkan blir det i alla fall för att kolla in lokalen inför dopet. Det är en gubbe här och fixar toaletten nu eftersom det råkade bli stop i den, hmm. Kaffe och kladdkaka, jatack.


Tjoo

2012-04-09 ♥ 22:32:05 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det blev tomt och tyst när påsksällskapet lämnat oss. I fredags kom Emma, Lukas och Angelina för att äta påskmat med oss, pappa dök upp också, mycket trevligt. På lördagen blev de kvar för att det gick så dåligt med tåg, och sen kom mamma. Så det har varit fullt hus hela helgen, så att säga. Molly tycker det är så kul med Angelina. De är lite avvaktande mot varandra, men Angelina är världens snällaste storkusin. Idag var vi ute i stormen och gungade lite, men Molly blev sur ganska snabbt, så det blev inte så långvarigt. Nu ska jag fixa ihop en kladdkaka utan ägg, dricka lite te och titta på Magnus Betnér.


Lekparksskoj

2012-04-09 ♥ 22:26:00 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



Snö

2012-04-06 ♥ 11:15:22 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Kul med snö såhär i påsketider. Vi stannar inne idag och väntar in familjen Bodziak-Larsson som kommer imorgon och firar med oss.


Glad pösk

2012-04-05 ♥ 20:28:58 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Hemmet färdigplockat och Molly somnade som en stock på en gång. Vad ska jag göra nu då? Idag har vi varit på mammafika hos Karolin, riktigt mysigt, hoppas vi kan börja ses ute snart. Kan ju få bli lite mer vår först kanske. Den här påsken blir vi hemma. Emma, Lukas och Angelina kommer hit på påskafton och mamma kommer på påskdagen. Känns rätt gött, faktiskt.


Besök

2012-04-04 ♥ 23:25:24 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Dagen började med att jag sov bort tvättiden, men det var väl skitsamma egentligen. På eftermiddagen tog jag och Molly en promenad och köpte fika, sen kom mamma, Emma och Angelina! Som jag hade saknat dom! Angelina spatserar omkring, pratar och säger "aj aj aj aj aj...bup" alltså; oajajajaj buff :D Sötaste systerdottern i världen! Känns som att jag träffar både mina syskon och syskonbarn för sällan nu för tiden, även om det bara är en timmes tågresa emellan, måste bli oftare! I påsk kommer i alla fall Emma, Lukas och Angelina hit och firar <3


Älskade tok

2012-04-02 ♥ 17:43:02 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



Mammas fina tjej

2012-04-02 ♥ 17:41:53 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Das helg

2012-04-01 ♥ 23:45:23 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det har varit en ganska händelsefattig helg, men det har varit skönt ändå. Jag har fått njuta av att få ha Tobbe hemma för en gångs skull, han väntar på att nya restaurangen ska öppna, så han är hemma för tillfället. I fredags klippte jag mig då som sagt. Jag var rätt nöjd när jag kom ut därifrån, men efter att jag hade duschat ur stylingen så var det ju bara skit, vet inte vad jag ska göra, kan inte ha mössa heller! Fack itt! Taggade för Let's dance, men Molly bestämde sig för att vara vaken och ha all uppmärksamhet, mitt lilla gryn. Såg en bra film igår, Columbus circle, och en annan rätt bra ikväll, men kommer inte ihåg vad den hette. Nu ska jag ta mitt glas trocadero till soffan och läsa lite innan nedkrypning till lilltjejen.