Pepparkakor, kallt kaffe och tyllkjolar

2009-10-29 ♥ 16:35:15 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Sitter och doppar pepparkakor i kallt kaffe och längtar efter snön. Morgonen när första snön kommer längtar jag efter, sen kan den få försvinna. Tänker på gamla mysiga tider när Daniel kröp upp i min varma säng och väckte mig och viskade att; "snön har kommit Jessica, och snart kommer nog tomten." Den enda som kramar mig nu för tiden är lilla Julia på dagis som alltid springer och kramar mig när jag kommer. Alla andra har glömt eller ignorerat mig sen länge och har antingen blivit för stora eller för små. Kankse är det jag som blivit för stor.. eller för liten, obefintlig, betydelselös?
Asch, jag har mina älskade barn på dagiset, där får jag kraften att orka med hösten som är för tung för mig att bära.

På lördag ska jag på kalas. Halloweenfest. Jag ska klä ut mig till älva för jag har köpt en massa fina saker och sytt en tyllkjol :)



Det är dags att vakna

2009-10-23 ♥ 13:39:37 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Det hände nåt väldigt konstigt när jag vaknade idag.
Några sekunder innan klockan ringde så hörde jag detta i mitt huvud:
Det är dags att vakna
(dags att vakna)
Det är dags att gå upp
(dags att gå upp)
Ja, vik undan täcket
(täcket)
Och res dig upp
(och res dig upp)
Den enda som kan förstå det är nog Cissi.
Vi vaknade till den signalen ett tusental gånger under vår underbara gymnasietid.

Igår spelade jag trummor i två timmar. Det var helt underbart!

Fredag idag. Känns inte som nån höjdare direkt. Jag hade planer, men inget som blev som jag ville, som vanligt. Och inte orkar jag åka till Fagersta heller, jag är rädd att jag ska behöva ta starka mediciner då.


Inside

2009-10-20 ♥ 22:43:31 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Långt inom mig visste jag att jag levt färdigt
nöjd var jag inte
men trött var jag
trött på att röra mig i cirklar
runt det som var mig förvägrat
som jag ändå
nånstanns långt därinne
ville ha delaktighet i
Människors rörelser
Aldrig mina rörelser.


Svammel

2009-10-18 ♥ 23:28:43 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

The devil may care –maybe god he won’t
Better you make sure you check on
the do’s and don’ts

Idag har jag varit på en tripp till Sthlm och hälsat på Jocke och Elins bebis Tilde, hon var verkligen helt jättesöt!
Annars har det mest känts konstigt idag. Medicinen bildar bomull i hjärnan som gör att allt känns lite luddigt och out of reach liksom. Eller så är det det som är meningen, att man inte ska tänka så mycket? Men det blir ju fel det också.. eller?
Jag längtar efter alla! Eller saknar. Vilket ord passar bäst? När man säger att man längtar efter nån känns det som att man planerar att träffa personen snart, men om man saknar, är det mer utom räckhåll kanske? Inte fan vet jag. Piller med tvärtemoteffekt har jag fått.. jag blev dum i huvet, fast det stämmer inte heller, eftersom jag var dum i huvet redan innan. Jag bara svamla nu. Godnatt.


Jag lever

2009-10-16 ♥ 18:29:06 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det har varit en och väldigt jobbig och krävande dag. Jag trodde inte att jag skulle få sitta hemma vid den här tiden idag. Var på akutsamtal på vuxenpsyk. Det gick rätt bra ändå. Jag blev inte inlagd! Hon ville det egentligen, men jag vägrade faktiskt.. känns som att det bara skulle bli värre om jag låg instängd mellan fyra väggar. Två nya mediciner; mirtazetin och atarax.


Shopping

2009-10-11 ♥ 10:14:57 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Igår var jag och handlade lite kläder i Örebro, kändes bra eftersom jag inte kunnat köpa ett enda klädesplagg på typ flera månader. Skönt att komma ut och se lite folk också. Det är skönt att bo här utanför allting ibland, men det är inte riktigt vad jag är van vid. Längtar till att få första antagningen till högskolan och verkligen hoppas på att få komma in. Jag står i bostadskö i Uppsala nu och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag kommer bo där i vår.
Imorgon börjar jag på dagiset, det blir bra det med. Bara jag inte blir smittad av Daniel som har blivit lite sjuk =/

Det regnar idag, men det gör inte så mycket, jag ska ligga i soffan och läsa Aldrig fucka upp hela dagen!


In the ghetto

2009-10-09 ♥ 12:10:00 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag blir så rädd när saker börjar hända. Jag är så van vid att det går åt helvete till slut, men ändå kan jag inte låta bli att hoppas på att det kommer bli bättre nån gång. Är jag bara naiv?

Idag har jag varit och hälsat på på dagiset jag ska börja praktisera på. Barnen är jättemysiga. Inte så ovanligt att jag tycker det, jag älskar dom, tar dom till mitt hjärta direkt. Jag behöver att dom behöver mig tillbaka. Jag måste skaffa nya kläder att ha på mig när jag är ute med dom, mina älskade vita Nikeskor får inte bli smutsiga, haha.

Idag är det fredag, det blir lugnt i helgen, får lite besök ikväll bara, annars lugnt. Lyssnar på In the ghetto och njuter lite.


Desperat likgiltighet

2009-10-04 ♥ 17:00:58 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag har tröttnat så äckligt mycket på mitt liv nu. Jag går och väntar på en tid som inte verkar vilja komma, rädd för förändringar och rädd för att allt ska vara precis som vanligt. Jag tänker inte på nån framtid, jag tar en dag i taget och undrar över hur länge jag kommer orka med det. Orkar inte gå runt och ha det så. Rädd för kärlek, rädd att bli för sviken. Kanske borde lugna ner mig lite. Jag är inte desperat längre, förlåt, men jag är likgiltig, totalt likgiltig. Jag är rädd. Tänk om det aldrig blir bra nångång. Vad ska jag ta mig till då?


RSS 2.0