Julen

2012-12-29 ♥ 12:29:12 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag vaknade i morse och var lite sjuk, känns drygt. Känner mig helt slut, önskar att jag bara kunde lägga mig och vila men jag har en dotter som är pigg, då går det inte att ligga på latsidan.
Julen har varit jättefin, vi spenderade den i Fagersta hos mamma, lugnt och skönt. Nu är vi hemma igen och det känns väl inte sådär jättekul direkt, känns rätt ensamt, hela Västerås känns jobbigt just nu. Jag och Emma krigade lite på mellandagsrean, men det var i stort sett omöjligt att ta sig fram med två barnvagnar. Men ett par byxor från Cubus blev det i alla fall. Imorgon ska jag dra med mig Tobbe och åka till Erikslund och köpa telefon. På måndag är det nyårsafton men firandet blir inte riktigt som planerat då Emil fått magsjuka. Idag ska vi nog bara vara hemma och vila.


Gött

2012-12-20 ♥ 23:25:58 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Just nu känns allt jävligt bra. Imorgon är sista dagen på min VFU och jag fick G på examinationsseminariet. Julafton är på måndag och vi har massa kul att göra även innan själva dagen. På min vill-ha-lista finns nu bara:
 
- En iphone
- En ny jacka
- Nya vinterskor
- Ny väska
- Plånbok
- Klocka
 
Kanske inte var så bara ändå, förresten.. Får se om jag kan bocka av något efter mellandagsrean.


Pusslet

2012-12-19 ♥ 08:11:04 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Skolan sparkade igång innan jag ens var klar med min praktik, så det blev ju en smula problematiskt, men det går att pussla, bara det att det inte finns tid kvar till NÅGONTING sen. Lite halvt julledigt blir det i alla fall. Även om vi ska göra klart en fältstudie och påbörja hemtentan i mellandagarna. Tack Mälardalens högskola, det var fint gjort!
Ikväll ska jag ta en öl på Pitcher's med trevliga vänner. Jag har inte druckit alkohol över huvud taget sen i somras...


Julestress

2012-12-15 ♥ 21:33:03 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Pust, det har varit mycket nu, igen. När får jag slappna av? Snart jul och vilken helvetisk stress det blir jämt, att man aldrig lär sig. Jag vill kunna ta det lugnt och bara njuta, så kan jag inte få någon avlastning någon gång? Molly är 1 år och 4 månader och hon har haft barnvakt en gång. Annars är jag med henne jämt. Det är fantastiskt och jag älskar att vara med henne, men jag önskar att jag kunde få vara ensam bara en liten stund, någon gång..
Imorgon kommer mamma och det ska julshoppas igen.


Fredag

2012-12-07 ♥ 21:07:02 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det är fredagkväll och jag och Molly har varit hemma idag. Molly hade feber i natt, även  om det inte har märkts av ett dugg under dagen. Vi tog en sväng till ICA och handlade, sen tänker jag alltid att jag ska vara en snäll mamma och låta mitt barn leka av sig i snön när vi ändå är ute. Det är bara det att jag har ett barn som verkar hata snö. Hon vill bara att jag ska bära henne.
Vad stor hon börjar bli, förresten. På måndag ska hon vara lucia. Mitt hjärta kommer sprängas. Älskade trollet.


RSS 2.0