Tanke

2013-03-21 ♥ 22:39:44 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Nu jävlar har jag bestämt mig. Jag ska gå ner till favoritvikten, oavsett vad någon säger. Bara för att man inte är överviktig och måste gå ner kan man väl få vara nöjd utan jidder? Taaack! Jag ska införskaffa en våg.


Förkylning och besvikelse

2013-03-18 ♥ 10:26:58 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Helt okej helg, kändes som att den tog slut för fort för en gångs skull. Idag sitter jag med mitt kaffe och huttrar under en filt. Förkylningen har trappats upp ett steg, känns inte jättekul.
Lägenhetstitten i lördags var inte kul alls. Vi kan inte bo där, och speciellt inte betala så dyr hyra för ett ruttet skitställe. Bättre lycka nästa gång (om ett halvår kanske). Så jävla besviken! Jag vill flytta nu, nu nu! Önskar att jag hade pengar så att vi kunde köpa en lägenhet. Men det är väl bara att vänta och stå ut..
Fast jag är glad idag ändå. Faktiskt.


Pusta ut

2013-03-15 ♥ 19:29:56 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Vad skönt med helg! Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Dessutom har jag blivit smittad med förkylning också, så jag är lite extra trött av det också. Molly har vaknat klockan 7 varje morgon hela veckan och varit hemma med Tobbe när jag varit i skolan. Vi har kämpat med grupparbetet som blev rätt bra tillslut. Och jag blev godkänd på senaste tentan och därmed hela kursen! Så stolt!
Vi fick provsvaren idag på att Molly inte är glutenintolerant. Jätteskönt att veta det även om vi införskaffat allt glutenfritt, mjöl, bröd, pasta osv. Bara att slänga det då.
Imorgon ska jag äntligen få titta på lägenheten vi kanske ska flytta till, ska bli så spännande!


angels wings

2013-03-13 ♥ 09:09:42 | Kategori >> | KOMMENTARER (0)

ju gladare jag är en dag desto deppigare nästa. jag försöker stå ut. lyssnar på musik och längtar. jag klarar mig nog


Vardagen

2013-03-11 ♥ 12:07:23 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

När allt redan kändes ganska bra fick jag reda på att jag ska få titta på en lägenhet på lördag. Det vore den ultimata drömmen! Att jag och Molly får bo själva. Helgen har varit rätt jobbig så det känns skönt med måndag och ny vecka. Jag blir nästan orolig själv över mitt ökade kontrollbehov. När allt är strukturerat och ligger rätt så kan jag slappna av. När jag frågar och får svar, annars blir jag tokig. Nu vet jag att jag ska skynda långsamt (hatar egentligen uttrycket, men det passade här.) Jag måste sluta kasta mig handlöst in i saker och försöka vänta in lite, inte vara så impulsiv. En bra grej är att jag åtminstone vet om hur jag själv funkar. Då blir det lättare att ändra på sig.
 
Vi hade en intressant diskussion i skolan. Om barns och ungdomars mående och familjeliv. Jag höll på att bli riktigt irriterad ett tag, men jag höll mig. Det finns faktiskt mammor som inte kan vara hemma med sina barn längre än till de är ett år. Som jag till exempel. Jag förstår inte hur det var meningen att jag skulle klara mig på 4000 kr i månaden, jag och min dotter, det var vad jag fick i föräldrapenning. Men skitsamma, nu började Molly på dagis när hon var 1 år och det har inte varit några som helst problem med det. Hon trivs och har det jättebra och jag kan lägga upp schemat hyfsat så att vi har tid med varandra också. 
Nu ska jag fixa lite lunch och dyka ner i böckerna.


Plugg & tvätt

2013-03-07 ♥ 10:47:44 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag är hemma och tvättar det högsta tvättberget någonsin. Läser däremellan. Skjuter upp tröttheten som jag vet kommer att komma snart. Det är åtminstone sol, hoppas på lite energi från den.


RSS 2.0