Ness

2006-10-31 ♥ 18:14:23 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Ness

18.08
Common get rythm!
Dagen började tidigt, dvs. klockan 9, när Emma väckte mig och ville kolla på Polarexpressen. Den är så jävla vacker. Fan, jag älskar den filmen. Luffaren på taket är min!
Första snön har kommit! Emma slet upp persiennen i morse och visade mig det. Det var kul i tre timmar ungefär, innan jag skulle ut och pulsa i skiten. Jag hämtade ut mitt ID-kort (så satans fult!) Skulle låna en bok på biblioteket också, men den fanns såklart inte.
Jag hatar det här. Vilket jag påstår varenda gång jag skriver något. Men jag gör det. Jag hatar att jag och David bråkar, jag hatar att jag är helt ensam, att jag inte ser ut som jag vill, att jag är fel, att jag är ful, att jag är trött trött trött trött trött trött på ALLT!


Akari

2006-10-29 ♥ 11:44:30 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

77277-15

Jag är så jävla förbannad just nu. Jag känner mig jättearg, besviken, ledsen, lurad, utnyttjad och bara ingenting att ha. Som vanligt. Kanske. Det är ditt fel ditt äcklel. Inga namn nämnda, men läste du det här så skulle du känna dig träffad. Men varför bryr jag mig egentligen. Det spelar ingen roll. Det är bara själva grejen. Det är lika mycket jag som gjort det här.

Det är söndag idag. Jag har cyklat och köpt cigaretter, det var hur kallt som helst. Men jag älskar verkligen min nya mp3, det får plats skitmånga låtar och det är BRA låtar. Nu ska jag tydligen äta frukost också.

Klockan är 21.14. Ganska lite. Men kanske borde du sova Jessica, vem vill ha dig uppe?
Jag visste att mitt lov skulle bli såhär. En evig väntan på något. Kanske vill jag att skolan ska börja, kanske inte. Kanske borde jag lägga in mig på 65:an. Kanske inte. Den här veckan får väl gå åt till att deppa. Du hade fullständigt rätt, David. Jag kan inte leva om jag inte får må dåligt. Jag säger inte att jag vill må dåligt. Men jag orkar inte låtsas att jag mår bra, det är där problemet sitter.
Nu orkar jag inte göra nåt mer. Energin försvann med Tommy och Nettan.
Jag har jobbat i alla fall. Det gick bra, fast det kom inga på bio idag.

Stackars mamma. Förlååååt.


Panik

2006-10-28 ♥ 18:01:54 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Distance

17.57
Jag är hemma hos mamma. Trodde jag det tidigare idag? Svar: Nej.
När jag kom fram till stationen i Borlänge så fann jag att det inte gick varken nåt tåg eller buss hem.
Jag hade ingen mobil, inget sätt att nå någon. Panik. I ren förtvivlan och mellan tårarna sprang jag runt och frågade folk efter en mobil. Ingen ville låna ut. Jag gick på ett tåg i Falun i ren panik. Därpå frågade jag konduktören om det inte gick nåt till Ludvika alls. Kenneth väntade ju där och jag kom aldrig. Men nej, ingen kommunication alls. Men jag fick låna hennes mobil, inget svar nånstanns.
I panik började jag gå hem mot Smedjebacken, dvs 5 mil ungefär. Då hittade jag en snäll taxichaffis som först inte ville skjutsa hem mig för att jag inte hade ett öre på mig, men efter att jag hade grinat mig till det så fick jag i alla fall skjuts till Smedjebacken tillslut. Utan att mamma visste om det och kanske inte hade några pengar att ge mig. Den lilla skjutsen gick på 935 kronor. Panik. Mamma hade inga pengar när jag väl kom fram. Panik. Så hon fick låna ur jobbkassan.
Vilken helvetisk jävla dag. Det här vill jag aldrig vara med om igen.
JAG SKA ALDRIG MER ÅKA TÅG SJÄLV!


Kill Monday

2006-10-23 ♥ 15:21:31 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag har en timme nu när jag inte har något alls att göra. Så jag ska skriva lite blogg, hade jag tänkt. Jag har alltid kunnat skriva som bäst när jag mår som sämst, men så är det inte längre. Tyvärr, jag vill kunna skriva för att det ska hjälpa mig. Men nu mår jag för dåligt för att kunna skriva. Jag vill inte vika ut mig, jag har aldrig känt mig naken när jag har skrivit, men så känns det nu, helt plötsligt. Ni ska inte behöva tycka synd om mig, det är inte det som är meningen. Jag skriver för att försöka hela mig själv och se ett helt sammanhang. Vad det är som är så ruskigt jobbigt vet jag inte heller om jag vill gå in på, men det är nåt så simpelt som kärlek i alla fall. Underskatta aldrig olycklig kärlek. Det är som en sjukdom. Jag känner mig sjukare av olycklig kärlek än av förkylning. Det är kanske för att det var så allt började. Sen kommer sjukdomar och piller in i ens liv, och plötsligt finns det en benämning på en. Man är sjuk, emo, deprimerad, kalla det vad fan ni vill, men jag måste få säga att jag föredrar Jessica, än så länge. Så vad häner då? Jo, lektioner skippas, sovmorgnar förekommer, massa plugg, lite bråk och längtan, längtan efter det evinnerliga, det bra, det som är värt att leva för. Jag har otroligt mycket att göra i skolan. Hela lovet kommer att bli fyllt av plugg, läsa, läsa, läsa, men ingen skönlitteratur. Körkortsteori, Candide och svenska till nationella provet. Det kommer mitt lov bestå av. Så vad är det då för vits med att längta till fredag? Vad är det för vits att längta till något alls? Jag längtar bara efter att det här skolåret ska ta slut, för efter det ska jag ALDRIG mer plugga i heeeela mitt liv. Jag ska aldrig öppna en skolbok efter det. Efter studenten, då smäller det. Just nu funderar jag mest på att lägga in mig på 68:an igen. Åh, vad jag längtar dit. Men vad blir det utan Erika, Tove och Lovisa, ingenting. Men att bara få ligga i en säng som luktar sjukhus, att få vara lite sjuk. Ligga och läsa, skriva, inte bry sig, det längtar jag efter. Någon som tänker åt en, nån som kommer och hälsa på ibland. Det här jag sysslar med nu är inte ett liv. det är bara någonting som alla måste göra. Jo, jag kan hoppa av skolan, men det känns faktiskt inte så jävla värt, i och med det jag faktiskt har åstadkommit hittills. Nu orkar jag nästan inte skriva nåt mer här. Adjö.


Orka söndag

2006-10-15 ♥ 16:42:35 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

77277-13

Ska man orka med söndagar? Ja, eftersom söndagen även är en veckodag, så måste man ju orka med den. Men söndagar har alltid varit den värsta dagen i veckan för mig. Det börjar nog från när vi var små, jag och Emma, när vi var tvungen att lämna den ena föräldern. Vi grät på lördagskvällarna för att vi skulle åka hem dagen efter. Det är sorgligt om man tänker efter. Jag tycker att måndagar är helt okej, men söndagar orkar jag inte med.
Jag har tagit en ganska lång promenad med vovven i alla fall, det var skönt, men varmt.
Nu ska jag och Emma kolla på In dreams, och sen ska jag iväg och jobba. Det blir Offside på bion ikväll. Jag åker hem i morgon, tidigt. Jag måste ju ha musikproduktion, som är så jävla, jävla tråkigt. Nu ska jag gå och ta tag i det här.

Hela dagen har gått. En hel söndag. Det är ingen rolig kväll. Emma är ledsen, mamma är ledsen, jag är ledsen, för eran skull. Kanske skulle jag ha åkt hem tidigare idag, kanske är jag här och förstör. Det skulle ni aldrig säga, ni är rädda. Det är så synd om Jessica.. Ojojoj. Jag önskar att jag var i Falun just nu. Då har jag i alla fall bara min egen börda att bära, här bär jag andras. Jag har inte såna axlar, de är för svaga, för otränade. Ni två, ni har era liv här, jag ska sluta lägga mig i allt.
Jag vill vara vaken hela natten. Dubbelmoral. Jag vill sova bort hela förbannade skiten, men jag vill ändå vara vaken, låtsas vänta på ett mirakel. Eller kanske vänta på riktigt.
Vad ska jag göra?
Vad ska jag göra?
Vad ska jag göra?
Vad skulle DU ha gjort?



Grattis älsklingsbror!

2006-10-15 ♥ 00:55:44 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Grattis älsklingsbror!

Storebror Tommy fyller 26 år idag. Grattis till honom. Vi var såklart där på födelsedagskalas hos honom idag. Mormor och morfar var också där. Jag hatar mormor (förlåt mamma) men jag gör det.
Idag har det inte varit bra, (förlåt Tommy) men jag hoppas du haft en bra födelsedag ändå. Telefonen är det äckligaste jag vet. Jag vill inte ha den i min närhet! Dagen har varit inbäddad i musik och ord från min egen hand. Jag är duktig på att skriva när jag mår åt helvete. Straff. Jag är inte kristen. Gud är ond. Eller är jag värd det här? Jag tror på karman. Nu är jag trött. Shiiiet!



Invisible

2006-10-13 ♥ 22:16:09 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Invisible

Det är inte kul längre. Den här kvällen blev inge bra. Jag skulle tycka att det var mysigt att komma hem till mamma, men det tycker jag inte. Emma är inte hemma nånting heller. Jag ska bara ta det lugnt ikväll hade jag tänkt, men det var ju lättare sagt än gjort. Jag skulle ju plugga, men hur blev det med det då? Jo, jag sitter och stirrar på en mobiltelefon (hjälp, är det min telefon??) Dessvärre ja. Den vägrade ligga stilla, nu vägrar den ropa på mig. Varför har jag en telefon egentligen? Jag hatar telefoner, på alla sätt och vis.
Jag måste lugna ner mig. Jag är alldeles uppstressad, snart somnar jag väl på stället av utmattning.
Nu kom Emma äntligen in, med blodiga knän. Hon ramlade tydligen på asfalten nyss.
Mina fingrar värker, det strömmar smärta ut i fingertopparna, jag har bitit för mycket ikväll. Jävla emo-kväll.



Rastlöshet.

2006-10-13 ♥ 13:34:36 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag har blivit ganska dålig på att blogga, men det känns inge kul att sitta i skolan med såna rättså privata bilder. Jag är ganska hungrig, men jag orkar nog inte gå och köpa nåt att äta. Det här är bara en lång väntan på att mina kompisars lektion ska ta slut så att jag kan få åka hem. Inte för att jag längtar ihjäl mig, men jag vill i alla fall härifrån och jag hatar att vänta. Hela veckan har gått åt till att plugga och vara med vännerna. Det hr varit någon hemma hos oss hela veckan. Det är så härligt. Jag skulle aldrig i hela mitt liv köra iväg dom. Jag trivs med att någon vill vara i mitt hem, och bara umgås. Man behöver aldrig göra någor, bara ta det lugnt.Snart får jag nog seriös panik av rastlöshet. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag ska nog gå ut och ta lite luft i alla fall, annars svimmar jag väl av stolen.


Födelsedag

2006-10-05 ♥ 10:08:24 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

08.38 I tisdags fyllde jag år. Det var verkligen en bra dag, jag har absolut ingenting att klaga på. Jag fick presenter och en massa grattis. Sånt värmer i själen. Jag älskar verkligen att fylla år. Alla är så snälla mot mig då. Igår var jag på krogen för första gången i mitt liv. Med Cissi, Elin, Mitra och Hannah. Det blev lite öldrickande och det var verkligen kul. Det som är mindre kul är att det är torsdag idag och att jag sitter i skolan nu och är ganska seg. Trött som fan och orkar inte ta mig för något alls. Idag ska jag hem till mamma. Vi är lediga i morgon, så jag passar på att vara där en stund. Jag ska lägga in bilder på bilddagboken, för jag har äntligen fått en digitalkamera, som jag har längtat efter så länge, men inte haft råd att köpa. Jag ska egentligen skriva medieprofil nu, men det orkar jag inte, Jag sitter här och mår lite illa istället. Längtar till lördag, då är det Rättviksmarknan


RSS 2.0