Ronda alla turka

2010-02-24 ♥ 18:27:26 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag sitter och lyssnar på Mozart och hoppas på att bli intelligent utan att anstränga mig.
Tror inte det kommer funka.
Jag vet att jag verkligen borde ha tagit mig ner på stan för att fixa en bok till mina seminarier jag har den här veckan, men istället väljer jag att tvätta (vilket i och för sig verkligen behövdes) och sen gick jag och Cissi ner och fikade på second hand caféet som har fula grejer, äckligt fika och efterbliven personal, MEN dom har massa böcker och kanske lite roliga grejer då, om jag ska vara ärlig.
Och jag är rädd, nervös, orolig.
Du är så söt så jag dör...

Snälla förklara
att solen
trots molnen
alltid går upp
Jag vill höra en saga
vill andas
din luft
Och finnas där när du faller
I fallet
och fånga upp dig


nöjd

2010-02-16 ♥ 19:23:19 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det blir nog fan bättre för varje dag som går. Jag känner att jag har börjat leva på riktigt sen jag flyttade hit till Uppsala. Jag trivs fanimej! Inte för att jag gör sådär jättemycket viktigt, men livet känns mer meningsfullt än på länge.
Fast det går upp och ner, som vanligt. Jag är jätteglad ena sekunden för att sen stanna upp ett tag och undra vad fan jag är så jävla glad över. Ibland rycker jag bara på axlarna och tänker att det är klart att jag ska vara glad liksom, men ibland sjunker jag ner en bit. Men det jag ville komma fram till är att jag är relativt nöjd med min tillvaro för tillfället.


häftigt

2010-02-13 ♥ 16:27:51 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Nu har jag snart löst ut en hel korsordstidning på två dagar. Så kul har jag.
Igår kväll var jag hemma hos Emma och Lukas och kollade på film, åt vitlöksbaguetter och drack massa te.
Nu väntar jag på att Tommy ska piggna till ur bakfyllan så att jag kan gå dit och hälsa på.
Uppsala imorgon.


glöm inte katten

2010-02-12 ♥ 00:01:29 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Back in Fagersta för tillfället. Det var ju helt okej faktiskt, trots min lilla skepsis innan, inget illa menat, men what to göra sometimes liksom..

När jag kom så mötte jag Emma, Lukas och Tim i trappan. Emma och Lukas ville dricka öl, det ville jag också, men jag vågar inte när jag käkar penicillinet. Så det får fan bli en lugn helg. Alla hjärtans dag dejt på söndag och grejer, liiiike it!

Thank you for listening, over and out.


Sea of fire

2010-02-04 ♥ 12:52:12 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Intressant seminaruim idag faktiskt. Kul med diskussioner där folk tycker olika och inte bara sitter och nickar åt det de andra har att säga. Sex timmars sömn är för lite känner jag.. jag är helt mongoliserad idag, skrattar åt sjuka saker och är allmänt skittrött. Dricka lite cola, vila, sen hoppas jag på att få träffa Mitra på stan ett tag.


Kräk

2010-02-01 ♥ 15:28:20 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Känslan jag har nu går inte riktigt att ta på.
När man känner att ångest är på väg, ska man då trycka undan den eller ska man låta den få komma fram?
Jag vet inte ens varför jag känner så. Men jag kan inte komma undan att världen sätter lite för stor press på mig ibland, och är den inte lite orättvis också? Framför allt när pressen blir för stor tappar jag all lust överhuvudtaget. Jag är inte en sån som överanalyserar, men börjar inte det här bli lite väl svårt? Svårare än vad det egentligen behöver vara.

Jag skulle nog behöva gråta lite, men börjar jag nu så kommer jag kanske inte kunna sluta. Jag rycker i trådar från det förflutna, rädd att släppa taget helt, för det man redan känner till är ju alltid tryggast, visst?

Jag var och kollade på mitt rum idag, såg helt okej ut faktiskt. Men jag kommer inte flytta in förrän på lördag eftersom mamma inte kunde komma med mina saker tidigare.

Lite mat på stan med Mitra så blir nog allt bättre :)



RSS 2.0