Päck

2008-06-26 ♥ 18:44:05 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Sommaren är tråkig. Fast den borde vara bra. Ingen annan del av året är ju rolig heller, men det spelar kanske ingen roll?
Igår var jag hos moster Lena hela dagen. Red och myste lite allmänt sådär. Trevligt vare! Det var kul att rida, jag har inte ridit på typ... 6-7 år?

öööh

Cissi ringde idag. Rooligt. Hoppas jag hinner träffa henne i helgen. Imorgon flyttar Viktor hit! Eller ja, hans grejer flyttar hit till att börja med, sen kommer min vackra skapelse hit och bor med mig <3 Jag ska hjälpa han och hans mamma att städa ur hans lägenhet i helgen. Då måste jag få träffa Cissi, och kanske nån mer liten luring, om jag hinner.
Tim ringde för nån dag sen också och peppade mig att köpa augustibullerbiljett, så nu är det ordnat också. Awsome!


Mardröm

2008-06-24 ♥ 01:49:00 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Kan jag få vakna upp snart? Kan hela min familj få vakna upp? Kan vi få slippa allt det här? Hur kunde det bli så? Vad har vi gjort för att få utstå det här? Det ska nog gå, bara vi håller ihop. Och det försöker vi verkligen göra, det behövs nu. Vi stödjer varann genom den här mardrömmer, torkar svettiga pannor om natten, jag är inlåst i mitt eget hem..Jag bor hos mamma för tillfället. Jag står inte ut med att vara hemma och veta att dom kan komma när som helst, eller att det ska hända dom andra nånting. Jag måste försvara dom, försvara mig själv. Så gott det går. Jag är rädd att vara för svag, men jag kommer hela tiden att göra mitt bästa.

Jag är för trött för att sova. Det blir bara att gå över från en mardröm till en annan. Tänk att inte vara trygg nånstanns. Jag önskar att jag kunde ta med mig dom och försvinna. Men på nåt sätt ska vi klara det här.. Det vet jag.


Damn

2008-06-16 ♥ 22:46:13 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Jag är så trött. Och jag känner mig så ensam. Jag sitter här i min lilla etta, orkar inte ens sätta på musik. Det finns inte mycket jag orkar göra längre. Det känns som att dagarna bara går, för fort. När jag kommer hem efter jobbet klockan sex, så är typ dagen slut. Jag går bara runt och är trött, tills jag äntligen går och lägger mig, sover till elva dagen efter... blablabla..

Idag har jag sökt jobb och varit hos Tommy och Nettan och fikat.
Längtar till helgen, det ska bli mysigt med midsommarafton.


Dag 1?

2008-06-04 ♥ 22:40:33 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Dag 1?

Idag var jag på anställningsintervju (eller vad man nu ska kalla ett handtag och ett samtal på 2 minuter) Jag kan väl inte påstå att det gick nåt vidare.. Men men, jag hade ju tagit ur piercingarna i alla fall. Bara det liksom..
Jag lovade mig själv att inte ta det personligt om det inte skulle gå bra, men jag tror jag gjorde det ändå, lite.. Fast det är ju inte direkt så att jag sitter och dunkar huvudet i väggen och viskar jag är dålig, jag är dålig, som ett mantra, utan det ligger där bak i huvet och gror. Men lite dumma tankar har dykt upp under dagen faktiskt.. är jag tillräckligt älskad.. är jag tillräckligt smal..Dumheter! Det är vad det är.

I morgon åker jag till Storå. Det ska bli.. sådär. Jag försöker ladda. Daniel ska spela fotbolls-cup på fredag, det ska bli jättekul att se. Han är nog bättre än vad jag var under min fotbollskarriär när jag var 15, han är 9..

Imorgon blir det även empowerment och sex timmars jobb på kupan. Lagom trött jag kommer vara i morgon kväll. Men det ska väl gå. Fast det känns som att jag sover för lite.. det blir väl så när man är van att sova typ 13 timmar per natt.

Köpte massa kläder i Avesta idag. Rooooligt! Det var längesen jag kände att jag kunde köpa kläder på riktigt. Jsg ät ju så jävla fattig nu för tiden..


Tiredness

2008-06-02 ♥ 23:51:27 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Jag är så otroligt, grymt trött, ändå ska jag envisas med att slå på datorn..
Var på arbetsförmedlingen i morse. Ganska givande faktiskt. Min handläggare är bra och jag ska söka två jobb i morgon. Det är fan en bedrift för att vara jag.
Det var inget kul att jobba på kupan idag. Ungefär 4 timmar, av sex stod jag och strök kläder i värmen. Jag hade mycket hellre legat och glassat nånstanns. Man blir ju inte brun av att umgås med ett strykjärn heller.. =/

Kvällen har jag spenderat hos mamma och Emma. Jag och Emma var ner och lånade Wallander, Hemligheten. Den var hemsk, jag mådde dåligt genom hela filmen..
Mamma satt och spray-datade som vanligt. Hon pratar om sin Peter hela tiden, men det är kul, tycker jag. Det är på tiden att hon skaffar sig en riktig karl :D

Om det inte finns nåt ord som heter tiredness, så har jag uppfunnit det nu!


Sol och kärlek

2008-06-01 ♥ 22:37:57 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det har varit en bra helg. Den har innehållit massa sol och massa kärlek. Igår spenderade vi hela dagen ute i solen. Sen gick vi och åt goood mat på Dicken's. Riktigt fint var det. Sen blev det film och chipsbuffé hos Tommy och Nettan. Idag har vi också varit ute i solen hela dagen. Jag blir helt glad när det är så varmt! Vi har hunnit med en vända minigolf också. Kände på vattnet i Eskiln en snabbis, det kändes ganska skönt, men jag kan inte lova att jag kommer bada nåt den här sommaren heller, hur gärna jag egentligen vill. Det skulle vara skönt att bara kunna svalka sig och bada som alla andra, men jag är en sån jävla badkruka och kommer fan aldrig i. Jag har inte badat i en sjö på flera år.

Jag är lite kluven inför nästa helg. Det är ledigt på fredag vilket betyder att det blir långhelg. Jag funderar på att åka till pappa, jag saknar dom så otroligt, där borta, och Daniel har fotbolls-cup på fredag. Det vore så kul att se. Samtidigt så vet jag inte om jag klarar att vara ifrån Viktor i två veckor! =( Jaja, det är ju bara söndag, får se hur det blir.

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen på morgonen, sen jobba. Det kommer vara skitvarmt i morgon, kul att stå inne och stryka kläder hela dagen :( Men, som sagt, man ska inte klaga..


RSS 2.0