R & M

2011-05-24 ♥ 16:05:05 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)



Tog den här bilden när jag var hos mamma sist. Den där Mimmiblicken är inte att leka med. Önskar att jag kunde titta sådär på folk.


Hopeless vows

2011-05-22 ♥ 19:21:27 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Tack för stöttningen, Mitra och Cissi <3

Skönt att det kom regn. Vädret var äckligt innan.
Jag vaknade halv tre idag, satt ute i solen en timme. Hade sån jävla ångest över att ha sovit bort halva dagen, men vet samtidigt att jag får lika mycket ångest av att gå upp tidigare och inte veta vad jag ska göra av dagen.
Jag har gjort egna köttbullar, dom blev svingoda och jag blev jävligt nöjd! Synd bara att jag skulle förstöra det med att äta fullkorsmakaroner till. Fy fan vad äckligt det är. Jag skiter i om det är nyttigt, jag tänker äta vanliga makaroner i framtiden!

Jag tänker på Loftahammar hela tiden, måste åka dit i sommar.
Jag kollade på "Vad blir det för mat" också, så jag tänkte dela med mig några av de beälskansvärda (vart fan kom det ordet ifrån? Finns det ens?) kommentarerna från Per Morberg:

-"Den här scharlottenlöken är lite fisförnäm, den tror att den är lite bättre än andra lökar."

-"Om man vill kan man ju fjanta till det med lite florsocker här på Mount Everest, men det är ju urlöjligt så det skiter jag i."

-"Nu är allt klart och potatisen har blivit sådär tillmötesgående."

-"Skoja inte på mig sådär!"

-"Jag försökte få till dem fint, men de ser ju bara ut som små bröst."

Lägger upp mat till sin dotter: -"Det här, förstår du mitt gryn, är murklor, och det gör inte ont".


I really love you fatty fat, fatty, fatty yeah

2011-05-21 ♥ 16:37:50 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Var gör man av moralen när man ska bli mamma?
Jag vill skriva saker, sånt jag alltid skrivit förut, negativa saker, men det får man ju inte göra när man ska ha barn, fyfyfyfy! Jag är överlycklig över att vi ska få barn i sommar, men får jag inte tycka att vardagen är jobbig ändå? Får jag inte tycka att det är skitjobbigt att vara ensam jämt och bara vill att dagarna ska ta slut? Får jag inte tycka att jag blivit tjock? Får jag inte gråta i provrummet för att inget längre passar, gråta i sängen på kvällarna för att jag känner mig så ensam? Gråta för att jag saknar mamma, Emma, Cissi, Mitra, får jag inte det? Får jag inte lyssna på min gamla deppmusik ibland?

Jag längtar så förbannat mycket, finns inte ord för det. Jag vill hålla dig i famnen, klä på dig, lära dig saker. "Jag ska lära dig allt jag kan." (Haha, lär ju gå fort.) Jag ska skydda dig från allt ont i hela världen, aldrig låta något förstöra för dig. Det jag sett andra göra fel ska jag göra tusen gånger bättre. Jag ska hålla dig och aldrig släppa. Visa dig att hos mamma får man alltid plats, hur stor man än är i den ännu större världen.


Jesus & jag

2011-05-20 ♥ 18:20:09 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Man känner sig väl aldrig ensammare än när man äter glass på stan själv? Inte jag i alla fall. Eller, möjligtvis att äta mat på Mc Donald's ensam. Det gjorde jag igår, idag satt jag och min Magnum Ghana och tittade ut över Vättern i blåsten. Mina vänner och min familj är för långt borta! Den enda jag har här är Tobbe, och han jobbar jämt.
Vad tänker man när man ser nån sitta själv och äta? Jag minns inte längre, jag är ju den människan själv nu. Jag kunde vara nära till tårarna när jag såg nån sitta själv och äta. Kan ha lite med attityd att göra också kanske. Visar man att man tycker att det är okej med att man sitter själv, så kanske omgivningen uppfattar det som att det är okej. Ska jag vara noga så är jag ju aldrig riktigt ensam, jag har ju lillgrodan som alltid är med.

Jag är så jävla virrig. Jag gör tusen småsaker samtidigt. När jag kom hem idag vattnade jag blommorna, plockade in disk i diskmaskinen, vek tvätt, planerade nästa tvätt, satte på tv:n, valde tv-program, kollade Facebook, kokade nudlar.. samtidigt. Jag kan vika ihop en handduk, se ett glas som ska in i diskmaskinen, ställa in glaset, och sen fortsätta vika in handdukar osv. Om jag ska hämta nåt till datorn från köket stannar jag alltid upp i hallen och glömde bort vad jag skulle göra. Jag bestämmer saker på telefon för att i nästa sekund glömma bort vad det pratades om.
Ett annat jobbigt fenomen är när jag handlar. Då kan jag se att det är 4 chokladbitar för 25 kr och tänker att neej, idag ska jag hålla mig borta från choklad, jag behöver ju inte äta det VARJE dag. Några timmar senare vill jag gråta blod för att jag BEHÖVER den där chokladen, och måste ändå halta ner till Statoil för att köpa dyrare choklad. Likadant med coca cola, fast det är mer acceptabelt, det är bara så att det MÅSTE jag ha.  Faan, så jobbigt.

Och så en sak till som jag funderade över på bussen hem. Var det verkligen Jesus som sa: -"I never said that it would be easy, I just told you it should be worth it." Det känns inte riktigt som han. Den killen jag känner, menar jag. Var i Bibeln står det i så fall, och är det översatt till svenska? Eller var det bara nåt han slängde ur sig, sådär i förbifarten, och nån gillade det och bad att det skulle stå med i The Holy Book? Skitsamma, det kanske inte ens var han som sa det.. ju.


I wan't to buy the world a coke

2011-05-18 ♥ 17:21:22 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Besök hos barnmorskan idag. Lyssnade på bebisens hjärta och mätte och kollade blodtryck, allt bra. När jag kom hem från Fagersta igår låg det helt nya bebiskläder på sängen. Mys! Snart får vi hem hela kittet med skötbord, säng, gåstol och vagn som vi har köpt. Nu börjar det kännas att det är på riktigt. Surrealistiskt är vad det är. Mycket sparkar, framför allt verkar det vara väldigt kul att kicka till min revben och att göra kullerbyttor under dom så det känns som att man går med ett konstant håll i sidan. Jag önskar att jag kunde få mer ryggmassage, men det är ju ingen som vill ge mig det.

Jag fick en avi idag. Trodde att det skulle vara ett paket med nåt spännande i, men det var ett brev från Arbetsförmedlingen som jag hämtade ut. Varför? När slutade dom skicka post till brevlådan? Störande.

Ikväll ska jag förhoppningsvis hem till Elin en stund.

Coca cola och guldnougatsugen.


Skalleper

2011-05-10 ♥ 15:08:14 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Vad jobbigt det är nu. I några dagar fick jag klara mig utan min viktigaste medicin. Det var verkligen hemskt. Mådde skitdåligt både psykiskt och fysiskt. Nu har jag varit och hämtat ut nya, så då försvann de fysiska svårigheterna, men de psykiska är desto jobbigare. Jag gråter ofta och är jävligt lättirriterad, kan vara hormoner också i och för sig.
Är kvar i Fagersta, har inte en enda krona att leva på vilket är extremt irriterande.
Tommy är fri, känns riktigt skönt.


Tjocko, Zingo, vila i frid, Bingo

2011-05-03 ♥ 14:18:59 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Jag är så jävla trött på att vara ensam hela dagarna.
Det är i alla fall barnmorskan eller samtal en dag i veckan. Det är det enda jag ser fram emot, och när jag ska åka till Fagersta nästa gång. Tobbe jobbar jämt och jag sitter innanför de här jävla väggarna dag ut och dag in.
Jag är så jävla trött på att aldrig få umgås, eller ens prata med min syster längre.
Jag önskar att det bara kunde bli dags att föda så att jag i alla fall har mitt barns sällskap. Den väger snart ett kilo och rör sig heela tiden. Ibland känns det som att den tar tag i tarmarna och drar, även fast jag naturligtvis vet att det är en omöjlighet. Det bara känns så.

Fasar för vägningen hos barnmorskan i morgon. Det är tre månader kvar av graviditeten och nu har jag gått upp de kilon man brukar gå upp under en hel graviditet. Jag vet inte hur ärliga folk är heller när de säger att det inte syns att jag gått upp så mycket, ingen skulle ju säga motsatsen liksom. Varför bryr jag mig så mycket om det förresten? Bara bebisbarnet har det bra. Spela roll att mamma blir tjock och andfådd.

Igår när mamma ringde frågade hon om jag var ute och gick.
-Vaddårå? Låter jag andfådd?
-Ja..
-Hm, ja jag gick från soffan till sängen..

Idag svalde jag all stolthet någonsin och satte på mig min sladdriga bikiniöverdel eftersom jag inte kan ha mina behåar längre. Ååååh.


RSS 2.0