Irriterat

2011-06-22 ♥ 17:46:28 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Näe fy fan, jag borde inte ha gått utanför dörren idag. Jag har bara varit arg och irriterad på allt.
Först åkte jag till min tid hos barnmorskan. Det var underbart att se att jag gått upp 20 kg, jag lovar. Nu sitter jag hemma och tröstäter kakor för att nu är det ändå kört, kan lika gärna gå upp 20 till. Min kropp är ändå så jävla äcklig nu och bristningarna bara frodas. Jag tänker aldrig mer visa min kropp för nån. Ursäkta mitt utblottade privatliv, men jag ville få ur mig det.
Efter barnmorskebesöket åkte jag hem och åt, och däckade i soffan, höll på att missa bussen till föräldragruppen. Sista träffen idag. Skönt och ändå tråkigt. Jag sitter bara och irriterar mig på andra och dessutom är det hemskt att vara där utan den blivande pappan. Inte en enda träff har han varit med på. Idag var det värst eftersom vi gjorde avslappningsövningar. Mammorna skulle ligga i pappornas knä och slappna av. Jag var den enda som satt lutad mot väggen. Jävla skit.
Jag vill inte bo i Jönköping! Har jag nämnt det förut? Jag hatar att sitta här ensam hela dagarna, och jag hatar allt annat här också. Jag hatar den fula, småländska cpdialekten som man inte fattar nånting av. Jag ska köpa en liten stuga i Dalarna, långt ut i skogen. Där ska jag och mitt barn sitta hela dagarna och isolera oss från den ohumana mänskligheten.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0